Koptelefoon Consumentenbond test

De Consumentenbond test regelmatig veel producten. De koptelefoon is ook een product dat de Consumentenbond vaak test. Ze hebben 82 koptelefoons getest, van maar liefst 25 verschillende merken. Nieuwsgierig wat uit de test van de Consumentenbond kwam? Lees dan even verder!

Wat de Consumentenbond voor 2020 verwacht

De Consumentenbond verwacht dat de prijzen van draadloze koptelefoons in 2020 gaan zakken. Dit omdat er steeds meer aanbieders komen. Ook in het lage segment, voornamelijk uit Chinese webwinkels. De populairste koptelefoons met noise cancelling zullen in 2020 steeds meer competitie krijgen. Waardoor de consument meer keuze krijgt en een goede koptelefoon steeds betaalbaarder wordt.

Zo test de Consumentenbond

Het is leuk om te zien hoe de Consumentenbond de producten test. In onderstaand filmpje neemt de Consumentenbond je mee achter de schermen en laat de Consumentenbond zien hoe ze producten test:

Beste koptelefoons Consumentenbond

De Consumentenbond test koptelefoons op geluidskwaliteit, draagcomfort, duurzaamheid, technische eigenschappen, de overige opties en de batterijduur. Volgens de Consumentenbond is de Sony WH-1000XM3 de beste koptelefoon op dit moment. Het is ook onze nummer 1! Volgens de Consumentenbond is de draadloze koptelefoon van JBL de beste koop.

Ook in 2020 zal de Consumentenbond koptelefoons testen en hertesten. Als er een nieuwe nummer 1 is, zullen we dit natuurlijk vermelden op DeBeste.com!

Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000XM3 is de beste noise cancelling koptelefoon van dit moment. De over-ear koptelefoon van Sony heeft een erg goede, warme klank. Dankzij de active noise cancelling functie, wordt het geluid altijd afgestemd op de situatie.

Koop bij Bol.com
JBL E65BT NC

De JBL E65BT NC is de beste koop draadloze koptelefoon met noise cancelling. Het is een prima koptelefoon die je dagelijks gebruiken kunt. De kwaliteit van muziek is goed, de bass is vooral fijn. De batterij is in 2 uur opgeladen en gaat 15 uur mee.

Koop bij Wehkamp
Bose QuietComfort 35 serie II

Als je aan een noise cancelling koptelefoon denkt, dan denk je al snel aan de Bose QuiteComfort 35. Jarenlang domineerde deze koptelefoon de markt. Dat is natuurlijk niet zomaar. De Bose heeft een hoog draagcomfort en de noise cancelling werkt goed.

Koop bij Bol.com