Welke kruimeldief is de beste?

Door: Jasper
Laatste update: 15 augustus 2022

Het vinden van de beste kruimeldief is geen gemakkelijke opgave. Er zijn namelijk een heleboel kruimeldieven op de markt en ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen die ze praktisch of handig in gebruik maken. Om je op weg te helpen met je zoektocht hebben we een aantal van de beste kruimeldieven op een rijtje gezet.

De beste kruimeldieven

Wanneer je op zoek bent naar een goede kruimeldief zou je misschien eens een van de volgende modellen kunnen proberen:

  • De Rowenta X-Touche AC9736WO als beste koop
  • De BLACK+DECKER BHHV315B-QW al best geteste kruimeldief
  • De BLACK+DECKER PD1420LP-QW als meest krachtige kruimeldief
  • De BLACK+DECKER DVA325JP07-QW als beste kruimeldief voor dierenharen
  • De BLACK+DECKER WDC115WA als beste kruimeldief om water op te zuigen

Zoals je ziet is Black and Decker een merk dat sterk vertegenwoordigd is in allerlei verschillende functies. Dit bedrijf maakt verschillende handzame apparaten, waarvan kruimeldieven een belangrijke lijn vormen. Met name als je zoekt naar een kruimeldief die specifieke eigenschappen heeft, zoals het opzuigen van haren, nat vuil en water en veel power moet hebben, is een kruimeldief van dit merk een goede keuze.

Waar kun je nog meer op letten bij een kruimeldief?

Je zoektocht naar de beste kruimeldief kan wat lastiger zijn als je een allround kruimeldief zoekt of juist zoekt naar een kruimeldief die aan andere voorwaarden moet voldoen. Denk bij deze voorwaarden bijvoorbeeld aan hoe groot het opvangbakje is, hoe lang kruimeldief werkt als deze volledig is opgeladen of zelfs gemakkelijk deze is schoon te maken. Al is dat laatste doorgaans voor iedere kruimeldief ongeveer even gemakkelijk.

Sommige gebruikers letten ook op de hulpstukken die worden meegeleverd, zoals extra borsteltjes of opzetstukken. Tot slot kan ook het gewicht of zelfs het geluidsvolume van de kruimeldief van doorslaggevende waarde zijn voor je aankoop. Een kruimeldief zou niet meer moeten wegen dan 1,5 kilogram en niet meer dan 85 decibel aan geluid moeten produceren.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer