Beste krultang top 10 2020

Laatste ge-update in door Agnes

Losse beach waves, mooie chique krullen of gewoon een beetje slag in je haar. Dat maak je met een krultang!  Er is altijd wel een excuus om mooie krullen in je haar te maken en met een krultang is dat zo gebeurd. Hiermee maak je binnen no time die leuke waves in je haar, waarmee je extra volume krijgt.

Een krultang is dus onmisbaar bij je dagelijkse verzorgingsritueel. Er zijn alleen ontzettend veel krultangen te koop, dus welke kies jij? Dat hangt een beetje af van je haartype, haarlengte en het soort krullen dat je wilt maken. Welke vorm moet je krultang hebben? En met welke tang krijg je geen klitten in je haar? Zoveel dingen om op te letten…. Daarom hebben wij hier vast een top 10 van krultangen voor je gemaakt, om je te helpen kiezen. In onze koopgids kun je bovendien lezen wat allemaal belangrijk is bij de aanschaf van een krultang.

Hoe gebruik je een krultang?

Een krultang gebruik je altijd op droog haar. Zo krijg je het beste resultaat en beschadigt je haar het minst. Je warmt de krultang op en ondertussen doe je een hittebeschermingsspray in je haar.  Als de krultang warm genoeg is, wikkel je pluk voor pluk je haar om de krultang heen en hou je dat 10 seconden vast. Dan laat je de krul voorzichtig los en laat je je haar afkoelen. Als je alle krullen hebt gemaakt, kun je nog wat stylingproducten gebruiken, waardoor je krullen langer blijven zitten.

Hoe kies je de beste krultang?

Wij hebben hier 10 krultangen getest en voor je op een rij gezet. Het is namelijk niet zo eenvoudig om de beste krultang te kiezen die bij jouw haar past. Bij onze top 10  hebben we daarom rekening gehouden met verschillende haartypen. We hebben ook gekeken welke tang het meest geschikt is voor pijpenkrullen, beach waves, gewone krullen enz. Zie je een mooie krultang? Dan kun je deze meteen bestellen. Wel zo handig!

krultang
# Product Instelbare temperatuur Ionentechnologie Opwarmtijd Prijs v.a.
1 Remington Ci9532 Pearl Pro Curl
de beste keuze voor losse krullen
30 sec € 29,87
2 Philips StyleCare Prestige BHB878/00 - MoistureProtect krultang
de beste keuze voor automatisch krullen
30 sec € 115,99
3 Babyliss C332E
de beste keuze voor grote krullen
60 sec € 32,18
4 Carmen CT6525 3-in-1-stijltang
de beste alles-in-1 krultang
60 sec € 42,99
5 CHI - Onyx Euroshine
de beste keuze voor normale krullen
30 sec € 99,99
6 Remington Ci95 Pearl
de beste keuze voor extra haarbescherming
30 sec € 24,80
7 BaByliss Krultang C449E
de beste keuze voor kort haar
25 sec € 36,99
8 Max Pro Twist 19mm
de beste keuze voor snelle krullen
4 sec € 54,00
9 Sultra the bombshell krultang 1,5-inch
de beste keuze voor snel stylen
1 sec € 175,00
10 Chi 2-In-One Ceramic en Titanium
de beste keuze voor een 2-in-1 krultang
10 sec € 98,80
Laatste prijs-update: zondag 17 januari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail