Beste nachtcrème top 10 2020

Laatste ge-update in door Vera

Een goede nachtcrème is onmisbaar voor een goede huidverzorging. Maar hoe vind je een goede nachtcrème? Want het vinden van een goede nachtcrème klinkt eenvoudig, maar het is best een lastige klus! Een teveel aan merken en grote verschillen in prijsklassen maken de keuze enorm. 

Verschil dag- en nachtcrème

Om te beginnen is het goed om te weten dat er een verschil zit tussen dag- en nachtcrème. Een nachtcrème is in de regel wat vetter dan een dagcrème, doordat het je huid helpt te herstellen en vocht vasthoudt. Een dagcrème bevat vaak meer water en heeft een lichtere textuur zodat de crème sneller in huid trekt. Dit is handig voor de make-up die je daarna aanbrengt. Een nachtcrème bevat vaak olie of andere voedende bestanddelen, en doet er langer of om in de huid te komen. Je krijgt er een glimmende huid. Ook heeft een nachtcrème geen zonbescherming nodig; SPF zit vaak wel in een dagcrème verwerkt.

De beste nachtcrème vinden

Nachtcrèmes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Van low budget tot high end. Sommige nachtcrèmes zijn een flinke uitgave die je niet zomaar doet. De keuzes en prijzen maken het zoeken van een geschikte nachtcrème lastig. Wat al wel meteen duidelijk is, is dat de beste nachtcrème per persoon verschilt. Er zijn namelijk meerdere factoren die meespelen bij het uitkiezen van een nachtcrème, en deze zijn voor iedereen anders. De één kijkt naar het merk, de ander meer naar de prijs of klantenervaringen. Maar factoren als ingrediënten en of ze bij jouw huidsoort passen zijn natuurlijk net zo belangrijk.

Nachtcrème top 10

Wij hebben een top 10 samengesteld met de beste nachtcrèmes van dit moment. In de top 10 zie je overzichtelijk alle voor- en nadelen op een rijtje. Dit zal je helpen bij het kiezen van de beste nachtcrème voor jou. Wil je wat meer uitleg, lees dan vooral de Nachtcrème Koopgids even goed door. Hierin leggen we belangrijke aandachtspunten uit, waardoor je beter zult begrijpen wat jouw huid nodig heeft voor een goede verzorging. De nachtcrème top 10 bestaat uit diverse producten die zijn geselecteerd op basis van verschillende specificaties, passend bij verschillende huidsoorten.

Nachtcreme top 10
# Product Eigenschap Type huid Leeftijd Verpakking Prijs v.a.
1 Garnier SkinActive Hydra Bomb Nachtcrème
Beste normale huid
Hydrateren Normale huid 18+ Potje € 25,80
2 Biodermal Nachtcreme gevoelige huid nachtcrème
Beste gevoelige huid
Hydrateren en herstellen Gevoelige huid 18+ Potje € 13,25
3 NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel 35+ Nachtcrème
Beste anti-rimpel
Anti-rimpel Normale huid 35+ Potje € 9,00
4 Paula's Choice Clear Oil Free Nachtcrème Verzorgen Vette huid 18+ Tube € 34,00
5 Olaz Total Effects - 7 in 1 Nachtcrème Anti-rimpel Normale huid 18+ Pompje € 10,00
6 L'Oréal Paris Triple Active Nachtcrème Anti-rimpel Normale huid 18+ Potje € 4,75
7 NIVEA Essentials Herstellende Nachtcrème Hydrateren Normale tot gemengde huid 18+ Potje € 11,26
8 Olaz Regenerist Anti-rimpel Normale huid 35+ Potje € 17,50
9 Biodermal Anti Age 60+ Nachtverzorging 50 ml Anti-rimpel Normale huid 60+ Potje € 19,25
10 Clinique Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer Hydrateren Normale huid 18+ Potje € 44,59
Laatste prijs-update: vrijdag 22 januari 2021
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail