Beste NERF Gun top 10 2020

Laatste ge-update in door Joel

Het vinden van de beste NERF Gun is niet altijd even gemakkelijk, er zijn namelijk zoveel modellen waar je uit kunt kiezen. De NERF Gun is al jarenlang mateloos populair bij heel veel kinderen (en volwassenen!). Loop een willekeurige kinderkamer (of kantoor) binnen en gegarandeerd dat je er wel een NERF Gun of een NERF pijltje ziet liggen. Maar wat is NERF nou precies, waarom is het zo leuk en hoe vind je dan de NERF Gun die het beste bij jou past? 

Wij helpen je hier! Zo vind je op deze pagina een top 10 met de beste NERF Guns van dit moment (zo ben je verzekerd van een goede aankoop) en onderaan de pagina vind je nog een handige NERF Gun koopgids. In de NERF Gun koopgids laten we je zien waar je op moet letten bij het aanschaffen van een NERF Gun – met deze tips maak je zelf eenvoudig welke NERF Gun jij voor je kind (of voor jezelf) wilt hebben!

Wat is NERF en waarom zijn NERF Guns zo leuk?

NERF is voornamelijk bekend geworden om de speelgoedwapens met kunststof pijltjes. NERF staat voor Non-Expanding Recreatinal Foam – vertaald niet-uitzettend schuim voor recreatief gebruik. NERF is begonnen met het maken van balletjes die je ook binnen kan gebruiken. Met NERF kun je veilig binnenspelen zonder de lamp te beschadigen, of zoals NERF het in 1970 in de reclames zei, zonder oude mensen of baby’s pijn te kunnen doen. Met NERF kun je dus heel goed buiten en binnen spelen. Op een regenachtige dag kunnen kinderen nog steeds heerlijk hun energie kwijt en actief veilig binnenspelen. Inmiddels zijn de NERF Guns zo populair dat er echte sportverenigingen zijn opgericht waar je terecht kan voor een NERF Gun spelletje – ook gegarandeerd een succes op een kinderfeestje!

Top 10 beste NERF Guns

# Product Schietafstand Leeftijd Batterijen Prijs v.a.
1 NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster
Beste Koop
27 m 8+ € 49,95
2 NERF Mega Mastodon - Blaster 23 m 10+ 1,5V D € 103,44
3 NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster 27 m 8+ € 19,98
4 NERF Fortnite SP-L - Blaster 27 m 8+ € 27,00
5 NERF Zombie Strike Zoom & Doom Nailbiter - Blaster 25 m 8+ € 35,90
6 NERF N-Strike Elite AccuStrike Raptorstrike - Blaster 27 m 10+ € 69,98
7 NERF N-Strike Elite Titan CS-50 27 m 8+ 1.5v D € 94,90
8 NERF N-Strike Elite Infinus – Blaster 27 m 8+ D-cell LR20 € 67,95
9 NERF Zombie Outbreaker Bow 20 m 8+ € 27,49
10 NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster 15 m 8+ € 10,95
Laatste prijs-update: vrijdag 22 januari 2021

Waar op letten bij aanschaf van een NERF Gun? – NERF Gun Koopgids

9200000104457705

Inmiddels zijn er zoveel verschillende NERF Guns verkrijgbaar, dat het soms lastig kan zijn om de NERF Gun die het beste bij jou of je kind past aan te schaffen. Alle NERF Guns schieten kunststof pijltjes (enkele NERF Guns schieten balletjes), maar op basis van welke criteria kies je nu de beste NERF Gun? Daar gaan we je bij helpen! In deze NERF Gun koopgids vind je handige specificaties die je kunt gebruiken bij het kiezen van een NERF Gun – zo wordt het shoppen voor NERF echt Fun! ;)

Jouw kind: ga bij aanschaf van een NERF altijd uit van de behoeftes van jouw kind. Waar liggen de interesses? Vind jouw kind het leuker om gewoon veel te schieten of speelt je kind liever strategisch en gaat je kind liever preciezer aan de slag?

Leeftijd: het is ook erg belangrijk dat je een NERF Gun koopt die bij de leeftijd past. Als de NERF Gun te groot, te zwaar of te moeilijk is, dan is het niet leuk (frustrerend zelfs) voor je kind en zal je kind er ook niet mee gaan spelen – of misschien jaren later pas.

NERF Gun pijltjes: NERF Guns zijn verkrijgbaar in verschillende edities. Elke editie heeft zijn eigen pijltjes. Je hebt al snel een extra pakje pijltjes nodig – omdat dit het spelen leuker maakt, maar ook omdat sommige gewoon verloren of kapotgaan. Heb je al een NERF Gun liggen, dan is het misschien leuker als je dezelfde editie koopt, zodat je de zelfde pijltjes kun gebruiken. Of misschien is het voor jullie juist handiger dat je verschillende edities in huis hebt liggen en elk kind zijn eigen NERF Gun editie heeft om (onnodige) ruzie te voorkomen.

Thema: zoals hierboven al gezegd, bestaan er verschillende NERF Gun edities, sommige hebben een thema als Fortnite of Zombies. Als je kind een Fortnite fan is, dan is een NERF Gun in dit thema natuurlijk veel leuker.

Functies NERF Gun: elke NERF Gun heeft zijn eigen functie. Zo kan de ene NERF Gun heel ver schieten, de andere heel snel en weer een andere NERF Gun heeft een groot magazijn, zodat je eindeloos kunt blijven schieten. Erg leuk! Als je kindje al een NERF Gun heeft liggen en je wilt er een aan de collectie toevoegen, dan is het erg leuk als de nieuwe NERF Gun een andere functie heeft.

NERF Gun accessoires: om het spel compleet te maken, zijn er ook veel NERF Gun accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er speciale “tactische” vesten verkrijgbaar, waar je veel munitie in kunt opslaan (vooral handig bij het buitenspelen), maar ook uitbreindigssetjes voor bepaalde Guns en schietdoelwitten.

Joel de Bruin
Door: Joel
Joel is verantwoordelijk voor de reviews uit de categorieën Elektronica en Hobby & Sport. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Joel is zelf een fanatieke hardloper.

Socials Joel:
LinkedIn - Instagram - Youtube - E-mail