Beste NERF gun 2022 - Beste koop en geteste NERF guns

Laatste ge-update in door Jasper

Het fantastische aan een NERF Gun is dat je kinderen er lekker mee buiten kunnen spelen en dat deze guns veilig zijn in het gebruik. Wat iets minder fijn is? Uit alle werkelijk honderden modellen een NERF Gun kiezen die past bij jou en de behoeften van je kind. Zo kun je met bepaalde modellen tot wel verder dan 25 meter schieten of zelfs de gun uitbreiden met allerlei accessoires. Maar waar moet je op letten bij een aankoop van een NERF Gun? En vanaf welke leeftijd is deze eigenlijk geschikt?

Wij keken met onze experts naar 10 verschillende modellen, zodat elk kind een NERF Gun heeft die past op het schoolplein. We vergeleken de schietafstand, de prijs en de vraag of er batterijen bij het gebruik aan te pas komen, om met zekerheid te zeggen: NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster is de beste koop voor een NERF Gun.

NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster Bekijk prijzen
Schietafstand: 27 m
Leeftijd: 8+
Batterijen: Nee
Hierom zijn we fan:
Schietafstand 27 meter - Ombouwbaar in 4 modellen - Semi-automatisch. Geen batterijen nodig
Let hierop:
Herladen – soms blijft een pijltje hangen

De NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster schiet sneller en verder dan verwacht! Dit maakt het spelen een heel stuk spannender en leuker. Je kunt van de Deltra Trooper 4 modellen bouwen. Zo heb je steeds de juiste NERF Gun om het gevecht aan te gaan. De NERF N-Strike Elite Delta Trooper wordt geleverd met een aanpasbare standaard en loopverlenging. Ook kun je het combineren met andere onderdelen uit de NERF N-Strike Elite serie.

Het standaard helpt je om nauwkeuriger te schieten en de loopverlening zorgt ervoor dat je succesvoller bent op langere afstanden. Het is een semi-automatisch geweer, die wordt geleverd met een magazijn en 12 pijltjes. Batterijen heb je voor dit NERF geweer dus niet nodig. Je schuift eenvoudig de laadhendel naar achter en trek aan de trekker om een pijltje tot wel 27 meter te kunnen schieten. Dankzij Slame Fire kun je sneller achter elkaar schieten. Je houdt simpel de trekker in gedrukt en blijft de laadhendel naar achteren en voren pompen.

In de doos vind je de NERF N-Strike Elite Delta Trooper blaster inclusief schoudersteun, loop en een magazijn voor en met 12 pijltjes en een handleiding. Dankzij de sterke prijs en de veelzijdigheid staat deze NERF Gun op nummer 1!

Soms blijft er een pijltje hangen bij het herladen.

NERF Mega Mastodon - Blaster Bekijk prijzen
Schietafstand: 23 m
Leeftijd: 10+
Batterijen: 1,5V D
Hierom zijn we fan:
Uniek design - 24 pijltjes – gemotoriseerd magazijn - Inclusief schouderband
Let hierop:
Voor kleine kinderen te groot en zwaar - Je hebt 6 (prijzige) batterijen nodig

Wat een plezier hebben we gehad met het testen van de NERF Mega Mastodon – Blaster! Dankzij de grootte en het gemotoriseerde, draaiend magazijn schiet je de 24 pijltjes er zo uit. Erg leuk om te doen – voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen! Deze NERF Gun wordt geleverd met een schouderband, al is het dragen van de NERF Mega Mastodon blaster op je rug niet zo fijn.

De pijltjes vliegen razendsnel uit het magazijn en make een soort fluitend geluid als ze door de lucht vliegen. De NERF Mega Mastodon blaster wordt geleverd met 24 pijltjes, een schouderband en een handleiding.

Batterijen (6x 1,5V D) zijn niet inbegrepen – deze zijn best prijzig, houdt hier rekening mee bij aanschaf.

Verkrijgbaar bij:
NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster Bekijk prijzen
Schietafstand: 27 m
Leeftijd: 8+
Batterijen: Nee
Hierom zijn we fan:
Schietafstand 27 meter - Geen batterijen nodig - Eenvoudig in gebruik
Let hierop:
Doorladen gaat wat zwaar - Niet uitbreidbaar

De NERF N-Strike Elite Disruptor heeft een draaiend magazijn met 6 Elite darts. Kies je doelwit en vuur 1 dart tegelijk af of schiet alle 6 de darts snel achter elkaar af dankzij slam fire. Om de blaster vuurklaar te maken, trek je de schuif naar achteren en laat je deze daarna los. De disruptor heeft als leuke (overbodige) feature een oranje indicator aan de achterkant die je laat zien of de Disruptor geladen is en klaar voor gebruik. Natuurlijk kun je ook gewoon even aan de voorkant kijken of er pijltjes in zitten. Met de NERF N-Strike Elite Disruptor kun je tot wel 27 meter schieten. Je haalt met de Disruptor een erg leuk en simpel NERF Gun in huis, succes gegarandeerd!

Het doorladen is voor kleine kinderen misschien wat aan de zware kant.

NERF Fortnite SP-L - Blaster Bekijk prijzen
Schietafstand: 27 m
Leeftijd: 8+
Batterijen: Nee
Hierom zijn we fan:
Schietafstand 27 m - Geen batterijen nodig - Inclusief 6 pijltjes
Let hierop:
Pijltje komt vast te zitten als je hem niet goed plaatst

De NERF Fortnite SP-L – Blaster voelt erg prettig aan en schiet fijn. Je kunt tot 3 pijltjes laden en schieten. Ook het laden gaat soepel. De loop kan je er afhalen. Het is mogelijk om hem te combineren met andere loop van NERF Guns, al ziet dit er wel een beetje vreemd uit bij dit model.

De Fortnite editie is een echte must have voor Fortnite fans – hoe leuk is het om na het computeren buiten je game na te spelen? In de doos vind je de NERF Fortnite SP-L – Blaster, 6 pijltjes en een handleiding.

Pijltjes moet je goed plaatsen, anders komen ze vast te zitten.

NERF Zombie Strike Zoom & Doom Nailbiter - Blaster Bekijk prijzen
Batterijen: Nee
Schietafstand: 25 m
Leeftijd: 8+
Hierom zijn we fan:
Geen batterijen nodig - Ombouwbaar
Let hierop:
Herladen is wat zwaar

Deze is gaaf, de NERF Zombie Strike Zoom &Doom blaster! De NERF Zombie Strike Nailbiter blaster heeft een verticale 8-pijltjes clip die aan de NERF gun bevestigd blijft. Je kunt deze NERF gun ombouwen, van compact tot groot formaat. Hij is ontworpen met leuke Zombie Strike details. Bij deze NERF worden 16 Zombie Strike Elite pijltjes meegeleverd.

Herladen gaat wat zwaar

Verkrijgbaar bij:
NERF N-Strike Elite Titan CS-50 Bekijk prijzen
Schietafstand: 27 m
Leeftijd: 8+
Batterijen: 1.5v D
Hierom zijn we fan:
Schietafstand 27 meter - Schiet soepel (zonder pijltjes die blijven hangen) - Incl. groot magazijn en 50 pijltjes
Let hierop:
Je hebt vier 1.5v D batterijen nodig - Voor kinderen groot en zwaar

De NERF N-Strike Elite Titan CS-50 is groot en krachtig, wat een plezier om hier mee te schieten. De Titan schiet razendsnel tot 50 pijltjes achter elkaar over een afstand van 27 meter. Hij wordt geleverd inclusief magazijn, 50 pijltjes en een schouderband. Voor jonge kinderen is de NERF N-Strike Elite Titan aan de grote een zware kant. De schouderband maakt het voor kinderen wel een stuk makkelijker om hem te hanteren. Het vullen van het magazijn gaat vrij eenvoudig, het neemt alleen wel wat tijd in beslag om 50 pijltjes een voor een te laden.

Je hebt vier 1.5v D batterijen nodig om deze NERF te kunnen gebruiken.

Verkrijgbaar bij:
NERF N-Strike Elite Infinus – Blaster Bekijk prijzen
Batterijen: D-cell LR20
Schietafstand: 27 m
Leeftijd: 8+
Hierom zijn we fan:
Schiet lekker snel en ver - Draaiend magazijn met 30 pijltjes
Let hierop:
Niet bruikbaar zonder batterijen - Voor jonge kinderen wat groot en zwaar

De NERF N-Strike Elite HypInfinusrfire schiet lekker en lekker snel; 5 pijltjes per seconde! Hij is niet al te groot en niet al te zwaar, dus combinatie is perfect om elk duel te winnen. Ten minste voor volwassenen dan. Voor jonge kinderen kan de NERF N-Strike Elite Infinus net even iets te groot en te zwaar zijn. Maar hij is zeker voor kinderen wel erg gaaf, omdat hij zoveel en ver (27 meter) schieten kan.

In de doos vind je de NERF N-Strike Elite Infinus met draaiend magazijn (voor 30 pijltjes), 30 NERF N-Strike Elite darts en een handleiding

Zonder batterijen is deze NERF Gun niet bruikbaar. Let er op dat de batterijen niet meegeleverd worden.

Verkrijgbaar bij:
NERF Zombie Outbreaker Bow Bekijk prijzen
Batterijen: Nee
Schietafstand: 20 m
Leeftijd: 8+
Hierom zijn we fan:
Geen batterijen nodig - 5 pijltjes in het magazijn
Let hierop:
Niet uitbreidbaar of ombouwbaar

De NERF Zombie Outbreaker Bow werkt goed en voelt stevig aan. Erg fijn is dat de pijltjes ook in andere NERF geweren gebruikt kunnen worden! Er passen 5 pijltjes in het magazijn, zodat je lekker door kunt blijven schieten. Met en schietafstand van 20 meter, kun je het doelwit over langere afstanden raken. Je trekt simpelweg de boogpees naar achteren en laat los om een pijltje af te vuren. In de doos vind je de NERF Zombie Outbreaker Bow, 5 pijltjes en een handleiding.

Richten en accuraat schieten is wel wat lastig – Je zou dit kunnen verbeteren door NERF AccuStrike pijltjes te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:
NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster Bekijk prijzen
Schietafstand: 15 m
Leeftijd: 8+
Batterijen: Nee
Hierom zijn we fan:
Geen batterijen nodig - Schiet goed en snel - Handig voor onderweg
Let hierop:
Niet uitbreidbaar of ombouwbaar

Dit is de kleinste en simpelste NERF Gun, de opvolger van de elite Jolt. Deze kleine NERF Guns zijn simpelweg gewoon erg leuk om te hebben. Ze doen wat ze moeten doen, het schieten van een pijltje. Je hebt geen magazijnen of batterijen nodig, je laadt het pijltje aan de voorkant, zet de Styfe SE2 op scherp en schieten maar. Je kunt deze goed meenemen, dus erg handig voor onderweg. Bovendien past de NERF Microshots Stryfe SE2 in elke moeders handtas. Deze NERF Gun is ook erg leuk voor kleine kinderen om kennis te maken met NERF. Dankzij de kleine prijs is het ook erg leuk om cadeau te geven, succes gegarandeerd! In de doos vind je de NERF Microshots Stryfe SE2 Blaster en twee pijltjes.

Omdat hij zo klein is, kun je hem niet uitbreiden of ombouwen – wat je bij de meeste NERF Guns wel kunt doen.

Verkrijgbaar bij:
Product Schietafstand Leeftijd Batterijen
NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster
Beste Koop
27 m 8+ Bekijk prijzen
NERF Mega Mastodon - Blaster NERF Mega Mastodon - Blaster 23 m 10+ 1,5V D Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster 27 m 8+ Bekijk prijzen
NERF Fortnite SP-L - Blaster NERF Fortnite SP-L - Blaster 27 m 8+ Bekijk prijzen
NERF Zombie Strike Zoom & Doom Nailbiter - Blaster NERF Zombie Strike Zoom & Doom Nailbiter - Blaster 25 m 8+ Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Titan CS-50 NERF N-Strike Elite Titan CS-50 27 m 8+ 1.5v D Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Infinus – Blaster NERF N-Strike Elite Infinus – Blaster 27 m 8+ D-cell LR20 Bekijk prijzen
NERF Zombie Outbreaker Bow NERF Zombie Outbreaker Bow 20 m 8+ Bekijk prijzen
NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster 15 m 8+ Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: donderdag 30 maart 2023
Door:
Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing en is, naast zijn vriendin en dochter, ook verliefd op SEO. Daarnaast schrijft hij ook voor de website.

Hij heeft communicatie- en multimediadesign gestudeerd en ook meerdere cursussen over marketing gevolgd. Verder komt hij jaarlijks bij de SEO Benelux Borrel, waar hij in 2022 ook in het panel zat.

Als Jasper niet schrijft of aan het designen is, bouwt hij aan met LEGO óf doet hij aan CrossFit