NERF Accessoires

NERF accessoires

Je hebt inmiddels een gave NERF Gun in huis liggen, of je wilt een NERF Gun aanschaffen, maar dan meteen zo compleet mogelijk. Dat kan, want gelukkig biedt NERF veel (coole) accessoires die bij je NERF Gun passen. Er zijn NERF accessoires verkrijgbaar die bij alle NERF Guns passen. Ook zijn erg NERF accessoires verkrijgbaar die bij een NERF serie passen.

NERF accessoires – heb altijd genoeg pijltjes bij je

Als je in een wilde battle bent, wil je natuurlijk zoveel mogelijk pijltjes bij je kunnen dragen, terwijl je je handen vrij hebt om te schieten. NERF heeft hier een paar slimme oplossingen voor bedacht, denk maar aan een “tactical vest”, een munitieband of een echte holster!

NERF N-Strike Elite Tactical Vest

NERF tactical vest. Dit stoere vest heeft ruimte voor 2 magazijnen en 12 darts. Bovendien heeft het een handige haak waar je jouw NERF aan kunt vastmaken. Dit NERF vest is goed en ruim verstelbaar, zodat hij iedereen wel goed past. Een echte must have!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Munitie Band

Dankzij de munitieband van NERF kun je genoeg pijltjes met je meenemen. Je kunt er 4 magazijnen en 12 pijltjes aan vast maken. De munitieband kun je als een riem om je heupen dragen, maar ook schuin over je schouders - dat ziet er ook nog eens stoer uit!

Bekijk prijzen

NERF Doelwit

Je moeder (of vriendin) wordt er echt niet zo blij van als je de mooie bloemenvazen of fotolijstjes als doelwit gebruikt. Om je schieten te oefenen is het handig om een echt doelwit te hebben. Het doelwit van NERF is draagbaar en kun je vullen met pijltjes. Zo kun je hem eenvoudig mee naar buiten of naar een vriendje nemen.

NERF ELITE Digitaal Doelwit

De Nerf Elite Digital Target is perfect om je schietvaardigheden te oefenen. Je kunt hem aan de muur ophangen of neerzetten op de uitklapbare pootjes. Hij werkt op batterijen en heeft verschillende programma's om de NERFER te stimuleren.

Bekijk prijzen

NERF Pijltjes

Wat een echte must is, zijn genoeg NERF pijltjes. Je krijgt bij aankoop van elke NERF Gun een aantal pijltjes meegeleverd, maar je zult zien dat na verloop van tijd je toe bent aan vervanging of aan simpelweg veel meer pijltjes, omdat snel achter elkaar schieten gewoon leuk is. Pijltjes worden na veel gebruik wat slechter, of je gaat er een keer op staan. Pijltjes in gebruikte staat schieten wat minder goed en kunnen er zelfs voor zorgen dat je NERF blokkeert en dat het pijltje er in vast komt te zitten.

NERF Mega 20 Darts - Refill

Deze set bevat 10 Mega Darts en 10 Mega Deco Darts die werken met alle N-Strike Mega Series Blasters. De Deco pijltjes zijn in principe hetzelfde als de andere pijltjes, ze hebben een mooie bedrukking, wat gewoon erg stoer staat!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike 30 Darts - Refill

In deze verpakking vind je 30 N-Strike darts, waarvan 10 een stoere bedrukking hebben. Dit staat bijvoorbeeld erg mooi als decoratie of in je munitievest. Zij passen in alle NERF N-Strike Elite blasters.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite AccuStrike 24 Darts - Refill

De AccuStrike pijltjes passen in alle NERF N-Strike Elite NERF Guns. Deze pijltjes zijn ontworpen zodat je veel nauwkeuriger kunt schieten. Dankzij de AccuStrike pijltjes zul je veel vaker en preciezer je doelwit raken.

Bekijk prijzen

Heb je nog geen NERF Gun, maar wil je er wel een? Kijk dan even in de top 10 met de beste NERFS Guns van dit moment!