NERF Fortnite

NERF Fortnite Guns

Nu kun je altijd en overal Forntite spelen, offline! Maak met je vrienden je eigen spel dankzij NERF Fortnite blasters. De NERF Fortnite blasters komen overeen met de guns uit het spel Fortnite – een aanrader voor echte fans!

NERF Fortnite Blasters

DE NERF Fornite Blasters hebben hetzelfde design en dezelfde kleuren als de guns die in het populaire spel Fortnite worden gebruikt. De NERF Fortnite serie heeft dezelfde vertrouwde, goede kwaliteit zoals je van NERF gewend bent. Dankzij de NERF Fortnite serie kun je het spel binnen of buiten naspelen met je vrienden – maar ook voor een verzamelaar een zeer gewild item De NERF Fortnite serie is ook erg bijzonder omdat ze veel blasters ook als waterpistolen aanbieden!

NERF Fortnite SP-L - Blaster

De NERF Fortnite SP-L – Blaster voelt erg prettig aan en schiet fijn. Je kunt tot 3 pijltjes laden en schieten. Ook het laden gaat soepel. De loop kan je er afhalen. Het is mogelijk om hem te combineren met andere loop van NERF Guns, al ziet dit er wel ee

Bekijk prijzen
NERF Fortnite AR-L - Blaster

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019! Schakel de motor in met de versnellingsknop en haal de trekker over om 1 dart te schieten. De blaster wordt geleverd met een clip voor 10 darts en 20 officiële NERF Fortnite Elite darts.

Bekijk prijzen
NERF Fortnite RL - Blaster

Met de NERF Fortnite RL vuur je raketten af! De blaster lanceert één fort-wrecking raket per keer. Wordt geleverd inclusief 2 NERF Fortnite Elite rakketten.

Bekijk prijzen

Past de Fortnite serie niet bij jou? Bekijk dan de andere series van NERF:

NERF N-Strike Elite: schiet nauwkeurig over grote afstanden tot wel 27 meter!
NERF N-Strike Mega
: groter is beter toch? Daarom kies je voor de N-Strike Mega!
NERF Modulus
: kun jij het beter? Met NERF Modulus stel je jouw eigen blaster samen!
NERF Zombie Strike
: dit zijn de blasters die je moet hebben in een gevecht tegen zombies!