NERF Gun pijltje zit vast!

Een nachtmerrie van elke NERF Gun fanaat – het pijltje dat vast komt te zitten of een NERF pijltje dat steeds vaker in de NERF Gun vast blijft zitten. Heel vervelend, zeker als je net op het punt staat om de battle te winnen. Maar hoe komt dat een pijltje vast komt te zitten in de NERF Gun? En hoe voorhelp je dat?

NERF Pijltjes

NERF Gun – schieten

Soms blijft een pijltje in de NERF Gun vastzitten, simpelweg omdat de trekker niet goed overgehaald is. Dit kan komen doordat je de trekker te snel overhaalt of niet ver genoeg in gedrukt hebt. Probeer dus eens aan je schiettechniek te werken. Focus een tijdje op kwaliteit van schieten in plaats van kwantiteit. Je zult waarschijnlijk al snel verbetering zien!

NERF Gun – pijltjes

Na veel schieten en spelen, zul je dit terug gaan zien in aan je NERF Gun pijltjes. Sommige pijltjes worden wat slapper of gaan helemaal kapot. Ook wordt er tijdens fanatiek spelen nog wel eens op een pijltje getrapt, wat het NERF Gun pijltje niet ten goede komt. Een slecht pijltje is eerder geneigd om vast te komen zitten in je NERF Gun. Misschien hebben jouw pijltjes de beste tijd gehad en ben je toe aan nieuwe pijltjes?

Pijltje zit vast in de NERF Gun

Een enkele keer kan het voorkomen dat het pijltje vast blijft zitten in de NERF Gun. Misschien lukt het je om het pijltje met je vingers uit de NERF Gun te trekken? Of met een pincet? Als dit niet lukt, dan ben je waarschijnlijk gedwongen om de NERF Gun open te maken. Dit klinkt misschien wat drastisch, maar gelukkig stelt het niet zo veel voor om je NERF Gun te openen. Je hebt hier alleen een schroevendraaier voor nodig. Als je de NERF Gun open is, kun je beter bij het pijltje komen. Je hebt nu meteen de mogelijkheid om de binnenkant van de NERF Gun te zien en onderhouden. Maak hem bijvoorbeeld een keertje schoon, verwijder alle stofjes. Soms helpt het om je NERF Gun te modificeren. Kijk eens op YouTube voor een filmpje dat bij jouw NERF Gun past. Hieronder vind je alvast een filmpje voor het modificeren van de NERF Elite Stryfe: