NERF Modulus

NERF N-Strike Modulus

Vind je de NERF Guns wel leuk, maar denk je dat je het beter kan? Kies dan voor NERF Modulus. Met NERF Modulus stel je namelijk jouw eigen blaster samen!

NERF Modulus Blasters

Met de NERF N-Strike Modulus koop je een basic NERF Blaster die je vervolgens met allerlei (soms meegeleverd, soms los verkrijgbaar) accessoires om kunt bouwen naar jouw eigen persoonlijke NERF Blaster. Je kunt de NERF Modulus aan alle kanten aanpassen, een extra loop op de voorkant, of een vizier op de bovenkant. Een magazijn hier of daar? Een schoudersteun met magazijn? Het kan allemaal! Als je genoeg blasters en accessoires in huis hebt, dan kun hje met de NERF Modulus wel meer dan 1000 verschillende combinaties bouwen + eindeloos speelplezier dus!

NERF N-Strike Modulus Long Range - Uitbreidingsset

Long Range Upgrade set voor de Modulus ESC-10. Met de Longe Range Kit kan je de gave NERF Modulus uitbreiden, zodat ie nog beter past bij jouw strijd.

Bekijk prijzen
NERF Modulus Mediator - Blaster

De NERF Modulus Mediator Blaster is uit te bouwen tot de NERF Mediator XL Blaster met een extra loop en schoudersteun (let op, deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar).

Bekijk prijzen

Past de Modulus serie niet bij jou? Bekijk dan de andere series van NERF:

NERF N-Strike Elite: schiet nauwkeurig over grote afstanden tot wel 27 meter!
NERF N-Strike Mega
: groter is beter toch? Daarom kies je voor de N-Strike Mega!
NERF Fortnite
: deze blasters zijn gebaseerd op de game. Een aanrader voor echte fans!
NERF Zombie Strike
: dit zijn de blasters die je moet hebben in een gevecht tegen zombies!