NERF N-Strike Elite

N-Strike Elite NERF

De NERF N-Strike herken je eenvoudig aan de kleuren blauw, oranje en wit. N-Strike serie biedt je ruime keuze uit handblasters, grote blasters en elektrische blasters. Alle blasters uit de N-Strike serie schieten met de N-Strike pijltjes. Deze zijn blauw met een oranje topje. De NERF N-Strike Elite serie blinkt uit in nauwkeurig schieten over grote afstanden – tot wel 27 meter! 

Van compacte functionele NERF Guns (ook wel blasters in plaats van guns genoemd) tot aan simpelweg heel cool uitziende blasters, waar je simpelweg niet om heen kunt.

NERF N-Strike Elite Blasters

Zoals al gezegd staat de N-Strike Elite bekend om nauwkeurig schieten over grote afstanden. Deze vrolijk gekleurde blasters zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Denk maar aan de Delta Trooper, Disruptor, Raptorstrike, Hyperfire of de Stryfe uit onze top 10!

NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster

De NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster schiet sneller en verder dan verwacht! Dit maakt het spelen een heel stuk spannender en leuker.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster

De NERF N-Strike Elite Disruptor heeft een draaiend magazijn met 6 Elite darts. Je haalt met de Disruptor een erg leuk en simpel NERF Gun in huis, succes gegarandeerd!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Hyperfire - Blaster

De NERF N-Strike Elite Hyperfire schiet lekker en lekker snel; 5 pijltjes per seconde! Hij is niet al te groot en niet al te zwaar, dus combinatie is perfect om elk duel te winnen.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Stratobow - Boog

De NERF N-Strike Elite Stratobow werkt goed en is stevig. Erg fijn is dat de pijltjes ook in andere NERF Guns gebruikt kunnen worden! Er passen maar liefst 15 pijltjes in het magazijn, zodat je lekker lang door kunt blijven gaan met schieten.

Bekijk prijzen
NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster

Dit is de kleinste en simpelste NERF Gun, de opvolger van de elite Jolt. Deze kleine NERF Guns zijn simpelweg gewoon erg leuk om te hebben. Ze doen wat ze moeten doen, het schieten van een pijltje.

Bekijk prijzen

NERF N-Strike Elite accessoires

Om jou NERF N-Strike Elite helemaal af te maken, haal je de bijhorende accessoires in huis. Naast N-Strike Elite blasters kun je ook denken aan pijltjes, een veiligheidsbril, tactische vesten, magazijnen en schietdoelwitten.

Past de N-Strike Elite serie niet bij jou? Bekijk dan de andere series van NERF:

NERF Fortnite: deze blasters zijn gebaseerd op de game. Een aanrader voor echte fans!
NERF N-Strike Mega: groter is beter toch? Daarom kies je voor de N-Strike Mega!
NERF Modulus
: kun jij het beter? Met NERF Modulus stel je jouw eigen blaster samen!
NERF Zombie Strike
: dit zijn de blasters die je moet hebben in een gevecht tegen zombies!