NERF N-Strike Mega

NERF Mega Strike

Met NERF N-Strike Mega schiet je Mega darts over mega-afstanden. Je hebt ruime keuze uit kleine, grote blasters en zelfs bogen! De Mega darts maken een fluitend geluidje als ze afgeschoten worden (klinkt een beetje als vuurwerk op een afstandje). Heb je liever een normale nerf gun? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste nerf guns op dit moment!

NERF N-Strike Mega Blasters

Zoals we al geschreven hebben, heb je ook bij NERF N-Strike Mega keuze uit verschillende blasters. Zo zijn er blasters die je met een hand kunt bedienen, maar is er ook de Mega Mastodon. Met de Mega Mastodon maak je zeker veel indruk op je tegenstander! Succes = gegarandeerd!

NERF Mega Mastodon - Blaster

Dankzij de grote en het gemotoriseerde, draaiend magazijn schiet je de 24 pijltjes er zo uit. Erg leuk om te doen – voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Mega Thunderbow

De N-Strike Mega Thunderbow heeft een schietafstand van maar liefst 25 meter en wordt geleverd incl. 5 darts. De darts maken een leuk fluitend geluidje in de lucht.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Mega Twinshock - Blaster

Met de NERF N-Strike MEGA TwinShock Blaster vuur je 2 darts tegelijk af. Er zijn drie manieren om te schieten. je kan je strategie dus voor elk gevecht aanpassen. Schiet één dart of vuur er gelijk 2 af, of 10 razendsnel na elkaar in dankzij slam fire.

Bekijk prijzen

Past de N-Strike Mega  serie niet bij jou? Bekijk dan de andere series van NERF:

NERF N-Strike: schiet nauwkeurig over grote afstanden tot wel 27 meter!
NERF Fortnite
: deze blasters zijn gebaseerd op de game. Een aanrader voor echte fans!
NERF Modulus
: kun jij het beter? Met NERF Modulus stel je jouw eigen blaster samen!
NERF Zombie Strike
: dit zijn de blasters die je moet hebben in een gevecht tegen zombies!