NERF Series

it's nerf or nothin

NERF is al jarenlang het speelgoed om op een leuke en speelse wijze energie kwijt te kunnen! Stoeien en oorlogje spelen is niet het eerste waar veel ouders aan denken, maar het is een belangrijke manier voor kinderen om zich op andere vlakken te ontwikkelen. 

NERF Series

NERF heeft verschillende series uitgebracht, om zo aan de behoefte van veel kinderen te kunnen doen. Zo zijn er kinderen (maar ook volwassenen hoor) die graag veel en ver willen kunnen schieten, terwijl weer anderen liever tactisch bezig zijn of helemaal op kunnen gaan in hun fantasie van Zombies of hun lievelings computerspel Fortnite.

NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster

De NERF N-Strike Elite Delta Trooper - Blaster schiet sneller en verder dan verwacht! Dit maakt het spelen een heel stuk spannender en leuker.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor - Blaster

De NERF N-Strike Elite Disruptor heeft een draaiend magazijn met 6 Elite darts. Je haalt met de Disruptor een erg leuk en simpel NERF Gun in huis, succes gegarandeerd!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Hyperfire - Blaster

De NERF N-Strike Elite Hyperfire schiet lekker en lekker snel; 5 pijltjes per seconde! Hij is niet al te groot en niet al te zwaar, dus combinatie is perfect om elk duel te winnen.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Elite Stratobow - Boog

De NERF N-Strike Elite Stratobow werkt goed en is stevig. Erg fijn is dat de pijltjes ook in andere NERF Guns gebruikt kunnen worden! Er passen maar liefst 15 pijltjes in het magazijn, zodat je lekker lang door kunt blijven gaan met schieten.

Bekijk prijzen
NERF Microshots Stryfe SE2 - Blaster

Dit is de kleinste en simpelste NERF Gun, de opvolger van de elite Jolt. Deze kleine NERF Guns zijn simpelweg gewoon erg leuk om te hebben. Ze doen wat ze moeten doen, het schieten van een pijltje.

Bekijk prijzen

NERF N-Strike Modulus Long Range - Uitbreidingsset

Long Range Upgrade set voor de Modulus ESC-10. Met de Longe Range Kit kan je de gave NERF Modulus uitbreiden, zodat ie nog beter past bij jouw strijd.

Bekijk prijzen
NERF Modulus Mediator - Blaster

De NERF Modulus Mediator Blaster is uit te bouwen tot de NERF Mediator XL Blaster met een extra loop en schoudersteun (let op, deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar).

Bekijk prijzen

NERF Fortnite SP-L - Blaster

De NERF Fortnite SP-L – Blaster voelt erg prettig aan en schiet fijn. Je kunt tot 3 pijltjes laden en schieten. Ook het laden gaat soepel. De loop kan je er afhalen. Het is mogelijk om hem te combineren met andere loop van NERF Guns, al ziet dit er wel ee

Bekijk prijzen
NERF Fortnite AR-L - Blaster

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019! Schakel de motor in met de versnellingsknop en haal de trekker over om 1 dart te schieten. De blaster wordt geleverd met een clip voor 10 darts en 20 officiële NERF Fortnite Elite darts.

Bekijk prijzen
NERF Fortnite RL - Blaster

Met de NERF Fortnite RL vuur je raketten af! De blaster lanceert één fort-wrecking raket per keer. Wordt geleverd inclusief 2 NERF Fortnite Elite rakketten.

Bekijk prijzen

NERF Mega Mastodon - Blaster

Dankzij de grote en het gemotoriseerde, draaiend magazijn schiet je de 24 pijltjes er zo uit. Erg leuk om te doen – voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Mega Thunderbow

De N-Strike Mega Thunderbow heeft een schietafstand van maar liefst 25 meter en wordt geleverd incl. 5 darts. De darts maken een leuk fluitend geluidje in de lucht.

Bekijk prijzen
NERF N-Strike Mega Twinshock - Blaster

Met de NERF N-Strike MEGA TwinShock Blaster vuur je 2 darts tegelijk af. Er zijn drie manieren om te schieten. je kan je strategie dus voor elk gevecht aanpassen. Schiet één dart of vuur er gelijk 2 af, of 10 razendsnel na elkaar in dankzij slam fire.

Bekijk prijzen

NERF Zombie Strike FlipFury - Blaster

De NERF Zombie Strike FlipFury – Blaster bevat over twee roterende magazijnen met elk plaats voor 6 pijltjes of darts. Je kunt de pijltjes 1 voor 1 afschieten of dankzij slam fire, snel achter elkaar door schieten zonder te herladen.

Bekijk prijzen
NERF Zombie Strike Ripchain - Blaster

Dankzij de 25-pijltjes-ketting heb je voldoende darts om je territorium tegen zombies te verdedigen. Vuur 1 Zombie Strike-pijltje per keer af, of vuur alle 25 pijltjes tegelijk af dankzij slam fire.

Bekijk prijzen
NERF Zombie Strike Scravenger - Blaster

De veelzijdige NERF Zombie Strike Scravenger Blaster verander je steeds weer in de NERF Gun die je op dat moment nodig hebt!

Bekijk prijzen