Beste Nespresso top 5 2020

Laatste ge-update in door Vera

Op deze pagina van debeste.com helpen we je bij het vinden van een Nespresso koffiezetapparaat die het beste bij jou past. Als jij van een lekker kopje koffie houdt maar er niet te veel tijd en moeite in wilt steken, dan is een Nespresso koffiezetapparaat misschien wel wat jij zoekt!

Je kent Nespresso vast wel uit de reclame waarin George Clooney een kopje koffie drinkt. De Nespresso capsules zijn in vergelijking met andere manieren van koffiezetten prijzig. Bovendien zijn de Nespresso koffiecapsules alleen verkrijgbaar in de Nespresso boutiques of online. Dus waarom is Nespresso zo populair? Het begon allemaal in 1986. Je kon toen alleen in luxe boetieks Nestlé Nespresso koffie drinken. Het was echt een wereldwijde hit, van Parijs tot aan New York.

In 1989 wilde Nespresso de koffie ook aanbieden voor thuisgebruik, maar Nespresso voor thuis bleef lang bij het grote publiek onbekend. Totdat Senseo de markt kennis liet maken met kleine koffiezetapparaten voor één kopje koffie. De exclusiviteit van Nespresso, het gemak van een lekker kopje koffie en de sterke marketing, mede dankzij George Clooney, zorgen ervoor dat Nespresso populairder is dan ooit.

Hoe werkt een Nespresso koffiezetapparaat?

Het zetten van een kopje Nespresso koffie is erg makkelijk. Met slechts een paar eenvoudige handelingen heb je snel een lekker kopje koffie. Zet het Nespresso koffiezetapparaat aan, plaats een kopje onder de koffie-uitloop en een capsule in het koffiezetapparaat, druk op de knop voor een espresso (40 ml) of een lungo (110 ml) en de koffie wordt al gezet. De lege capsule valt uit zichzelf in het opvangbakje.

Welk Nespresso koffiezetapparaat kopen?

Als je van plan bent om een Nespresso koffiezetapparaat aan te schaffen dan zijn er enkele specificaties waar je op kunt letten. Denk onder andere aan melkopties, afmetingen en prijs. Deze specificaties kunnen je helpen om je keuze voor een bepaald Nespresso koffiezetapparaat makkelijker te maken. Onderaan deze pagina vind je een koopgids waarin deze en andere specificaties worden toegelicht.

Top 5 Nespresso machines
# Product Prijs v.a.
1 Nespresso Creatista Plus
Best getest
€ 328,36
2 Krups Nespresso Expert & Milk XN6018
Best getest
€ 210,79
3 Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN560.B € 206,68
4 Nespresso CitiZ & Milk € 171,95
5 Nespresso Magimix Inissia M105
Beste koop
€ 79,95
Laatste prijs-update: woensdag november 2019
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.