Beste Nespresso machine 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Vera

De beste Nespresso machines zijn doorheen de jaren een waar fenomeen geworden in de popcultuur. Je kent Nespresso vast wel uit de reclames waarin de George Clooney een kopje koffie drinkt. Het begon allemaal in 1986. Je kon toen alleen maar in Nestlé luxewinkels Nespressokoffie drinken. Het werd al snel een wereldwijde hit. In 1989 wilde Nespresso de koffie ook aanbieden voor thuisgebruik, maar dit bleek een lange tijd onsuccesvol te zijn. Dit veranderde toen Senseo kleine koffiezetapparaten voor één kopje koffie op de markt introduceerde. 

De luxe-uitstraling van Nespresso, de eenvoud waarmee een lekker kopje koffie gemaakt kan worden en de straffe marketingcampagnes van het handelsmerk, hebben ervoor gezorgd dat Nespresso enorm populair is geworden. In 2021 zijn Nespresso machines nog steeds hip! Nestlé blijft investeren in het verbeteren van dit iconisch product en wij denken dat koffieliefhebbers met zo’n apparaat nog steeds een goede investering maken.

Nespresso capsules zijn wel best prijzig in vergelijking met andere koffiezetmachines zoals pistonmachines, volautomaten of traditionele filterkoffie machines. Bovendien zijn de Nespresso koffiecapsules alleen verkrijgbaar in Nespresso winkels of online. Nochtans kan het beste Nespresso apparaat een enorme meerwaarde zijn voor wie graag in elegantie, technologische eenvoud investeert.

Zoals steeds, willen wij je met onze vergelijkende test Nespresso machines helpen vinden op de markt. Als jij van een lekker kopje koffie houdt maar er niet te veel tijd en moeite aan wil spenderen, dan is het een goed idee om de aankoop van de beste Nespresso machine te overwegen. 

Hoe werkt een Nespresso koffiezetapparaat?

Het zetten van een kopje Nespresso koffie is erg makkelijk. Met slechts een paar eenvoudige handelingen heb je snel een lekker kopje koffie. Zet het Nespresso koffiezetapparaat aan, plaats een kopje onder de koffie-uitloop en steek een capsule in het koffiezetapparaat. Druk op de startknop voor een espresso (40 ml) of een lungo (110 ml) en de koffie wordt al gezet. De lege capsule valt na gebruik automatisch in het opvangbakje. Eenvoudiger worden zulke machines niet gemaakt!

Wat is de beste Nespresso machine die je kan kopen?

Als je van plan bent om het beste Nespresso apparaat te kopen, dan zijn er enkele eigenschappen waar je op moeten letten. Denk onder andere aan melkopties, afmetingen en de prijs. Deze eigenschappen kunnen je helpen om je keuze voor een bepaald Nespresso koffiezetapparaat makkelijker te maken. Wij hebben voor jou een nuttige vergelijking gemaakt met test Nespresso machines. Je vindt verder ook een volledige koopgids waarin wij de belangrijkste eigenschappen van de beste Nespresso machine voor jou toelichten.

Top 5 Nespresso machines
# Product Prijs v.a.
1 Nespresso Creatista Plus € 425,00
2 Krups Nespresso Expert & Milk XN6018 € 324,00
3 Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN560.B € 206,00
4 Nespresso CitiZ & Milk € 171,95
5 Nespresso Magimix Inissia M105 € 73,55
Laatste prijs-update: woensdag 3 maart 2021
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail