Beste neustrimmer 2023. 5x de beste neustrimmers

Laatste ge-update in door Jasper

Met de beste neustrimmer van 2023 werk je je neusharen snel en makkelijk bij. Oplaadbare neustrimmers zijn erg populair. Je neemt ze overal mee naar toe en opladen is zo gebeurd. Met sommige trimmers kun je ook oorharen, wenkbrauwen of zelfs je baardharen trimmen.

Zoek jij de allerbeste neustrimmer maar twijfel je nog? Er zijn veel verschillende trimmers te koop, wat de keuze niet makkelijker maakt. Kies je voor een neustrimmer met ergonomische vormgeving? Of wil je graag een neustrimmer die met een roterende beweging ongewenste haren uit je neus, oren èn wenkbrauwen kan verwijderen?

Om deze top 5 van neustrimmers te maken, hebben we vijf goede neustrimmers getest en beoordeeld. De Philips NT3650/16 kwam als beste uit onze test vanwege de huidbeschermer, de prijs en het grote gebruiksgemak. Benieuwd welke we nog meer hebben getest? Je leest het hieronder.

Philips NT3650/16 Bekijk prijzen
Geschikt voor: Neus en oren, Wenkbrauwen
Styling opties: Trimmen
Voeding: Batterij
Hierom zijn we fan:
Waterdicht – Opzetstuk voor wenkbrauwen – Maakt weinig geluid
Let hierop:
Je moet regelmatig de batterijen vervangen – Niet geschikt voor bikinilijn

Met de Philips NT3650/16 neustrimmer beginnen we deze review. Deze neustrimmer werkt op batterijen en je neemt deze dus makkelijk mee op vakantie of een weekend weg. Wij vinden het heel handig dat het apparaat wordt geleverd met een opbergetui.

De vorm en het systeem van deze Philips trimmer voorkomen wondjes en meetrekken van het haar. Zo voorkom je neusontstekingen en kun je veilig neusharen knippen. Omdat je bij dit apparaat een precisiekam en een wenkbrauwkam krijgt, kun je meteen je wenkbrauwen en neusharen bijwerken.

Haartjes afgeschoren? Spoel ze weg

We vinden het zeker een pluspunt dat je dit waterdichte apparaat gewoon onder de kraan kunt afspoelen. De ongewenste haartjes zijn dan meteen weg. Wij vinden het apparaat lekker in de hand liggen en het maakt ook nauwelijks geluid als je de trimmer gebruikt.

Beste koop neustrimmer 2022 op batterijen

De A4 batterijen van deze neustrimmer kun je helaas niet opladen. Je moet ze dus steeds vervangen. Dat is best een nadeel omdat je dan batterijen moet opladen of kopen. Gelukkig zijn er genoeg pluspunten, namelijk:

 • Voorkomt trekken aan haartjes
 • Ook geschikt voor wenkbrauwen en neusharen
 • Maakt weinig geluid

Wij vinden dit de beste koop neustrimmer 2022 omdat het een goede, waterdichte, effectieve neustrimmer is die ook nog eens heel betaalbaar is.

Deze neustrimmer is waterdicht waardoor je ‘m na gebruik makkelijk afspoelt onder de kraan.

Wahl Triple Head Bekijk prijzen
Geschikt voor: Bakkebaarden, Bikinilijn, Neus en oren
Styling opties: Detailleren, Trimmen
Voeding: Batterij
Hierom zijn we fan:
Waterdicht – 3 verwisselbare trimkoppen – Ook geschikt voor oren en bikinilijn
Let hierop:
Geen oplaadbare accu – Geen bijgeleverde etui

De tweede neustrimmer die we hier reviewen is de Wahl Triple Head neustrimmer. Net als de Philips NT3650/16 trimmer kun je ‘m gebruiken voor wenkbrauwen en neusharen. Daarnaast kun je met deze trimmer ook je oorhaar, baard en bikinilijn bijwerken.

Deze Wahl Triple Head heeft drie meegeleverde opzetstukken waarmee je het haar op verschillende lichaamsdelen kunt bijwerken. Wij vinden het zeker een pluspunt dat deze neustrimmer nog zoveel andere functies heeft. Werkte je vroeger je baard bij met een tondeuse, dan kun je dat nu met deze trimmer doen.

Verwijdert ongewenste haren in een handomdraai

We vonden de trimhoofden makkelijk te verwisselen. Zo kun je snel trimmen en meerdere soorten lichaamshaar achter elkaar bijwerken. De trimmer heeft helaas geen oplaadbare accu, maar maakt gebruik van AA batterijen.

Het voordeel is dat de trimmer draadloos is zodat je ‘m overal kunt gebruiken. Het nadeel is dat je steeds batterijen moet opladen of nieuwe batterijen moet kopen waardoor de kosten oplopen. Helaas zit er geen etui bij om de trimmer op te bergen. Bij de Philips trimmer zat wel een etui.

Best geteste neustrimmer 2022 die waterdicht is

Deze Wahl neustrimmer is waterdicht zodat je de mesjes onder de kraan af kunt spoelen. Het voordeel is dat je deze trimmer ook onder de douche kunt gebruiken. Je hoeft de haartjes dan niet met een apart borsteltje te verwijderen.

De pluspunten nog even op een rij:

 • Het precisie opzetstuk geeft een mooi strak resultaat
 • Met de drie opzetkoppen werk je oren, wenkbrauwen, baard en bikinilijn bij
 • Draadloze trimmer die onder de douche gebruikt kan worden

Wij vinden dit de beste geteste neustrimmer 2022 vanwege de kwaliteit, waterdichtheid en de makkelijk verwisselbare trimkoppen.

Omdat er geen etui is bijgeleverd, moet je zelf een etui kopen om de trimmer netjes op te kunnen bergen

Verkrijgbaar bij:
Braun EN 10 Bekijk prijzen
Geschikt voor: Neus en oren
Styling opties: Trimmen
Voeding: Batterij
Hierom zijn we fan:
Makkelijk mee te nemen – Trimt pijnloos - Waterdicht
Let hierop:
Geen precisie opzetstuk – Je kunt er niet je baard of bikinilijn mee trimmen

De Braun EN10 neustrimmer is de volgende trimmer die we hier testen. Net als de neustrimmers van Philips en Wahl is deze trimmer waterdicht en geschikt voor gebruik onder de douche. De trimkop spoel je onder de kraan af, zodat deze snel schoon wordt.

Deze Braun neustrimmer is geschikt voor neus- en oorharen, maar heeft helaas geen precisie opzetstuk zoals de Wahl trimmer. Je kunt er dus niet je wenkbrauwen mee bijwerken zoals met de Philips NT3650/16 of je baard trimmen.

Snelle roterende beweging verwijdert haartjes pijnloos

Deze trimmer knipt de haartjes snel en pijnloos. De vorm en de afgeronde uiteinden van de trimmer voorkomen wondjes en meetrekken van het haar. Het mesje in de trimmer roteert op hoge snelheid. Door de roterende beweging worden haartjes geschoren en niet getrokken. Minder pijnlijk dus.

Beste neustrimmer Braun met beschermkap

We vinden het handig dat deze neustrimmer wordt geleverd met een beschermkapje. Zo berg je de trimmer stijlvol op. Net als de Philips trimmer en de Wahl trimmer werkt dit apparaat op batterijen en helaas niet met een oplaadbare accu. Daardoor heb je steeds batterijen nodig.

Je neemt de trimmer wel makkelijk mee op reis en dat is zeker een pluspunt. Andere sterke punten van deze trimmer zijn:

 • Snijdt de haartje pijnloos af
 • Inclusief beschermkapje
 • Waterdicht, geschikt voor onder de douche

Dit is wat ons betreft de beste neustrimmer van Braun door de pijnloze manier van trimmen.

Bij deze neustrimmer worden geen opzetstukken geleverd. Je kunt er dus alleen neus- en oorhaar mee trimmen.

Remington NE3150 Bekijk prijzen
Geschikt voor: Bakkebaarden, Detaillering, Neus en oren, Wenkbrauwen
Styling opties: Detailleren, Trimmen
Voeding: Batterij
Hierom zijn we fan:
Knipt snel en goed – Waterdicht – Zelfslijpende messen
Let hierop:
Geen etui om de trimmer op te bergen – Geen opzetstuk voor baard of bikinilijn

Met deze Remington NE3150 neustrimmer kun je, net als bij de Philips NT3650/16, je wenkbrauwen, neusharen en oorharen bijknippen. Er zitten geen opzetstukken bij voor je snor, baard of bikinilijn.

Net als de vorige neustrimmers die we hebben getest, is kun je ook deze onder de kraan afspoelen. Zo wordt de trimmer snel schoon en is hij weer klaar voor gebruik. We vinden het wel een nadeel dat er geen etui bij zit om je trimmer op te bergen of mee te nemen.

De beste neustrimmer met zelfslijpende messen

We vinden het zeker een pluspunt dat deze Remington NE3150 zelfslijpende snijbladen heeft. Daardoor blijven de mesjes scherp en worden de haartjes snel en goed afgeknipt. De trimmers van Wahl, Philips en Braun hadden geen zelfslijpende messen.

Beste neustrimmer met batterij die je makkelijk meeneemt

Deze trimmer werkt op batterijen. Je moet dus altijd batterijen in huis hebben of batterijen opladen. Het voordeel is dat je deze trimmer makkelijk meeneemt op vakantie.

 • Zelfslijpende messen
 • Waterdicht
 • Snelle roterende beweging waardoor haartjes niet uitgetrokken worden

Door de batterijen neem je deze Braun neustrimmer makkelijk overal mee naartoe. Daarom vinden wij dit de beste neustrimmer met batterijen.

Dankzij de zelfslijpende messen snijdt deze Braun trimmer snel en goed zonder haartjes uit te trekken

BAESS 4-in-1 Neustrimmer Bekijk prijzen
Geschikt voor: Neus en oren, Wenkbrauwen, Baard, Oksels
Styling opties: Detailleren, Trimmen
Voeding: Accu
Hierom zijn we fan:
Opzetstukken makkelijk te verwisselen – Oplaadbare accu - Voorkomt huidirritaties
Let hierop:
Alleen opzetstukken zijn waterdicht – Trimmer zelf is niet waterdicht

De laatste neustrimmer uit deze review is de BAESS 4-in-1 neustrimmer. Bij deze neustrimmer krijg je vier opzetstukken waarmee je ongewenst neushaar, oorhaar, okselhaar, wenkbrauwhaar en baardhaar kunt bijknippen.

Deze neustrimmer heeft dezelfde functies als de Remington neustrimmer, plus het opzetstuk voor okselhaar. Wij vinden al die functies erg handig, want dan heb je geen aparte trimmer voor je baard, tondeuse of scheerapparaat meer nodig.

Reken pijnloos af met ongewenste haartjes

We vinden het een groot pluspunt dat de opzetstukken makkelijk te verwisselen zijn. Je draait ze snel op de trimmer, waarna je kunt beginnen met het bijwerken van ongewenste haartjes. We vinden deze trimmer ook makkelijk om vast te pakken en te gebruiken.

Over het knipelement van de trimmer zit een dun scheerblad-kapje met afgeronde uiteinden wat huidirritaties voorkomt. Het ontwerp van de trimmer voorkomt dat haartjes klem raken tussen twee afzonderlijke mesjes. Wij vonden het trimmen daardoor niet pijnlijk.

Beste oplaadbare neustrimmer met roterend scheersysteem

Net als de Braun neustrimmer heeft dit apparaat een roterend scheersysteem wat heel nauwkeurig en pijnloos de haartjes inkort. De trimmer zelf is niet waterdicht, maar de meegeleverde opzetstukken zijn dat wel. Je kunt de opzetstukken dus gewoon afspoelen.

Deze BAESS neustrimmer is niet geschikt om onder de douche te gebruiken. Daarvoor kun je beter een van de andere trimmers uit deze review gebruiken. De belangrijkste voordelen van deze trimmer zijn:

 • Oplaadbare accu met gebruiksduur van 90 minuten
 • Trimt pijnloos dankzij knip-element met afgeronde uiteinden
 • Nat en droog te gebruiken

Deze trimmer is de beste oplaadbare neustrimmer dankzij de oplaadbare accu met een gebruikstijd van 90 minuten.

Dankzij de oplaadbare accu kun je deze trimmer 90 minuten achter elkaar gebruiken en heb je geen batterijen nodig

Verkrijgbaar bij:
Product Geschikt voor Styling opties Voeding
Philips NT3650/16 Philips NT3650/16
Beste koop neustrimmer
Neus en oren, Wenkbrauwen Trimmen Batterij Bekijk prijzen
Wahl Triple Head Wahl Triple Head
Best geteste neustrimmer
Bakkebaarden, Bikinilijn, Neus en oren Detailleren, Trimmen Batterij Bekijk prijzen
Braun EN 10 Braun EN 10
Beste neustrimmer Braun
Neus en oren Trimmen Batterij Bekijk prijzen
Remington NE3150 Remington NE3150
Beste neustrimmer met batterij
Bakkebaarden, Detaillering, Neus en oren, Wenkbrauwen Detailleren, Trimmen Batterij Bekijk prijzen
BAESS 4-in-1 Neustrimmer BAESS 4-in-1 Neustrimmer
Beste oplaadbare neustrimmer
Neus en oren, Wenkbrauwen, Baard, Oksels Detailleren, Trimmen Accu Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: woensdag 7 juni 2023
Door:
Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing en is, naast zijn vriendin en dochter, ook verliefd op SEO. Daarnaast schrijft hij ook voor de website.

Hij heeft communicatie- en multimediadesign gestudeerd en ook meerdere cursussen over marketing gevolgd. Verder komt hij jaarlijks bij de SEO Benelux Borrel, waar hij in 2022 ook in het panel zat.

Als Jasper niet schrijft of aan het designen is, bouwt hij aan met LEGO óf doet hij aan CrossFit