Beste oogcrème top 10 2020

Laatste ge-update in door Vera

Als je de beste oogcrème wilt hebben om de huid rondom je ogen te verwennen, dan valt dat nog niet mee. Er worden namelijk ontzettend veel oogcrèmes aangeboden door verschillende merken, bijvoorbeeld van Etos, Nivea of Kruidvat. Daaruit de juiste kiezen is best ingewikkeld. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. We helpen je graag met je keuze.

Hoe herken je de beste oogcrème?

Rimpels, wallen, een droge huid, donkere kringen….je ziet ze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verdwijnen. Een oogcrème helpt daarbij. Het is dan wel belangrijk om er een te kiezen die past bij je huidtype en het probleem wat je op wilt lossen. Zo houdt een UV filter je rimpels buiten de deur en zijn verzorgende ingrediënten als shea butter perfect voor een droge huid. Kijk goed naar de huid rondom jouw ogen om te zien wat je nodig hebt. En neem ook even een kijkje in onze oogcrème Koopgids. Daarin staat precies waarop je moet letten om de juiste oogcrème te vinden.

Hoe kies je de beste oogcrème?

Om je een beetje te helpen bij het uitzoeken van een geschikte oogcrème, hebben we een oogcrème top 10 gemaakt. Bij elke oogcrème staat onze review, waarin je kunt lezen wat de plus- en minpunten zijn van de crème. Spreekt een crème je aan? Dan kun je deze meteen bestellen en zelf gaan uittesten.

oogcreme top 10
# Product Hydrateren Anti-rimpel Donkere kringen en wallen Prijs v.a.
1 Biodermal Oogcrème
Beste koop hydrateren
€ 12,28
2 Clinique All About Eyes Rich Oogcrème
Beste koop donkere kringen en wallen
€ 32,00
3 NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy
Beste koop anti-rimpel
€ 16,19
4 Olaz Eyes Ultimate € 12,50
5 Clinique Pep Start Eye Cream € 29,42
6 Paula's Choice Resist Anti-Aging Oog Gel € 19,00
7 L´Oréal Paris Golden Age € 14,00
8 NIVEA CELLular € 10,50
9 Garnier Bio Lavendel Anti-Age Oogverzorging € 7,50
10 The Ritual of Namasté Glow Eye Concentrate € 24,90
Laatste prijs-update: donderdag 21 januari 2021
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail