Beste opblaasbare jacuzzi top 5 2020

Laatste ge-update in door Jasper

Met een opblaasbare jacuzzi zet je heel snel een bubbelbad in je tuin. Een jacuzzi is heerlijk als je in de zomer lekker wilt relaxen terwijl je ondertussen geniet van de masserende werking van de bubbels.

Het grote voordeel van een opblaasbare jacuzzi is dat deze goedkoper is dan een vaste jacuzzi en dat je ‘m alleen maar hoeft op te blazen en te vullen. Opblaasbare spa’s zijn meestal wat kleiner en goedkoper dan vaste jacuzzi’s. Ze passen dus ook uitstekend in een kleinere tuin. Zo houd je nog ruimte over voor je barbecue en een opzetzwembad. De meeste jacuzzi’s zijn rond of vierkant en ze zijn er in verschillende groottes. Kies je voor een verwarmd bad, dan kun je ook in de herfst en het voorjaar lekker genieten van de warme bubbels.

Hoe gebruik je een opblaasbare jacuzzi?

Een opblaasbare jacuzzi zet je op het terras of in je tuin. Omdat deze jacuzzi wel lek kan raken, is het belangrijk dat je de ondergrond goed schoonmaakt voordat je de spa gaat plaatsen. Met een hogedrukreiniger maak je je terras brandschoon. Eventuele kleine steentjes en scherpe voorwerpen kun je zo weghalen, zodat je opblaasbare jacuzzi minder snel lek raakt.

Als de ondergrond schoon is, kun je het bad neerzetten. Over het algemeen kun je opblaasbare bubbelbaden heel eenvoudig opzetten. Het kost ongeveer 10 minuutjes en je hebt er alleen de bijgeleverde elektrische pomp voor nodig. Daarmee pomp je het bad op en daarna kun je het gaan vullen met water. Als je het bad gaat verwarmen, dan duurt dat ongeveer 1 nacht. Je zet dan de pomp en de verwarming aan en de volgende dag is het water lekker warm.

Hoe kies je de beste opblaasbare jacuzzi?

Als je ook lekker wilt ontspannen in je achtertuin, dan vraag je je misschien af wat de beste opblaasbare jacuzzi is. Natuurlijk zoek je dan op welke opblaasbare jacuzzi de beste koop is. Of je raadpleegt gewoon onze Top 5 van opblaasbare jacuzzi’s! Wij hebben er namelijk 5 getest en de reviews kun je hieronder lezen. Wil je goed voorbereid een nieuwe jacuzzi gaan kopen? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen in onze Koopgids. Daarin vind je allerlei handige tips waarmee je snel kunt bepalen wat de beste opblaasbare jacuzzi voor jou is.

# Product Aantal personen Vorm Diameter Prijs v.a.
1 Bestway Lay-Z-Spa Havana Jacuzzi Opblaasbaar
De beste opblaasbare jacuzzi
4 Rond 180 cm € 799,00
2 Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi
De beste opblaasbare jacuzzi met stevige wanden
4 Rond 196 cm € 799,00
3 Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe Jacuzzi Zoutwatersysteem
De beste opblaasbare jacuzzi met zoutsysteem
4 Achthoek 201 cm € 1.499,00
4 Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa
De beste opblaasbare jacuzzi voor elk seizoen
5-7 Rond 180 cm € 1.350,00
5 NetSpa Python-Opblaasbare Jacuzzi
De beste opblaasbare jacuzzi met modern design
5 Achthoek 185 cm € 0,00
Laatste prijs-update: maandag 18 januari 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail