Beste opblaasbare jacuzzi - Top 5

Laatste ge-update in door Jasper

Met een opblaasbare jacuzzi zet je heel snel een bubbelbad in je tuin. Een jacuzzi is heerlijk als je in de zomer lekker wilt relaxen terwijl je ondertussen geniet van de masserende werking van de bubbels.

Het grote voordeel van een opblaasbare jacuzzi is dat deze goedkoper is dan een vaste jacuzzi en dat je ‘m alleen maar hoeft op te blazen en te vullen. Opblaasbare spa’s zijn meestal wat kleiner en goedkoper dan vaste jacuzzi’s. Ze passen dus ook uitstekend in een kleinere tuin. Zo houd je nog ruimte over voor je barbecue en een opzetzwembad. De meeste jacuzzi’s zijn rond of vierkant en ze zijn er in verschillende groottes. Kies je voor een verwarmd bad, dan kun je ook in de herfst en het voorjaar lekker genieten van de warme bubbels.

Hoe gebruik je een opblaasbare jacuzzi?

Een opblaasbare jacuzzi zet je op het terras of in je tuin. Omdat deze jacuzzi wel lek kan raken, is het belangrijk dat je de ondergrond goed schoonmaakt voordat je de spa gaat plaatsen. Met een hogedrukreiniger maak je je terras brandschoon. Eventuele kleine steentjes en scherpe voorwerpen kun je zo weghalen, zodat je opblaasbare jacuzzi minder snel lek raakt.

Als de ondergrond schoon is, kun je het bad neerzetten. Over het algemeen kun je opblaasbare bubbelbaden heel eenvoudig opzetten. Het kost ongeveer 10 minuutjes en je hebt er alleen de bijgeleverde elektrische pomp voor nodig. Daarmee pomp je het bad op en daarna kun je het gaan vullen met water. Als je het bad gaat verwarmen, dan duurt dat ongeveer 1 nacht. Je zet dan de pomp en de verwarming aan en de volgende dag is het water lekker warm.

Hoe kies je de beste opblaasbare jacuzzi?

Als je ook lekker wilt ontspannen in je achtertuin, dan vraag je je misschien af wat de beste opblaasbare jacuzzi is. Natuurlijk zoek je dan op welke opblaasbare jacuzzi de beste koop is. Of je raadpleegt gewoon onze Top 5 van opblaasbare jacuzzi’s! Wij hebben er namelijk 5 getest en de reviews kun je hieronder lezen. Wil je goed voorbereid een nieuwe jacuzzi gaan kopen? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen in onze Koopgids. Daarin vind je allerlei handige tips waarmee je snel kunt bepalen wat de beste opblaasbare jacuzzi voor jou is.

Product Aantal personen Vorm Diameter
Bestway Lay-Z-Spa Havana Jacuzzi Opblaasbaar Bestway Lay-Z-Spa Havana Jacuzzi Opblaasbaar
De beste opblaasbare jacuzzi
4 Rond 180 cm Bekijk prijzen
Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi
De beste opblaasbare jacuzzi met stevige wanden
4 Rond 196 cm -
Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe Jacuzzi Zoutwatersysteem Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe Jacuzzi Zoutwatersysteem
De beste opblaasbare jacuzzi met zoutsysteem
4 Achthoek 201 cm Bekijk prijzen
Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa
De beste opblaasbare jacuzzi voor elk seizoen
5-7 Rond 180 cm Bekijk prijzen
NetSpa Python-Opblaasbare Jacuzzi NetSpa Python-Opblaasbare Jacuzzi
De beste opblaasbare jacuzzi met modern design
5 Achthoek 185 cm Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: woensdag 22 maart 2023
Bestway Lay-Z-Spa Havana Jacuzzi Opblaasbaar Bekijk prijzen
Aantal personen: 4
Vorm: Rond
Diameter: 180 cm
Hierom zijn we fan:
Mooi uiterlijk – Stevige constructie - Afstandsbediening
Let hierop:
Wat krap voor 4 personen – Geen zitjes – Maakt gebruik van chloor

Deze Bestway Lay-Z-Spa Havanna is niet alleen en jacuzzi voor 4 personen, maar ook een hottub. Je kunt de temperatuur van het water kun je namelijk via de afstandsbediening verwarmen tot een zeer aangename 40 graden Celsius. De masserende kracht van de 81 airjets laten het water heerlijk bubbelen zodat je lekker kunt ontspannen. Met het donkere 'wicker'-uiterlijk ziet deze hottub er ook nog eens heel mooi uit.

Via de bovenkant van de pomp of met de afstandsbediening kun je deze jacuzzi bedienen. Je kunt de warmte regelen, de jets in- en uitschakelen en de waterfilter aanzetten. Met de timer kun je de jacuzzi op bepaalde tijden doorspoelen zodat je energie kunt besparen.

Deze opblaasbare jacuzzi raakt niet snel lek

Ben je bang dat deze opblaasbare jacuzzi snel lek raakt? Geen zorgen. De buitenwanden van deze opblaasbare jacuzzi zijn gemaakt van duurzaam Tritech materiaal. Dit materiaal is oersterk dankzij een kern van polyestergaas met 2 lagen gelamineerd PVC. Die maken dit bad super sterk, duurzaam en bestand tegen chloor en UV-stralen. Je kunt het dus gerust in de zon zetten.

Deze Lay-Z-Spa’s hebben een speciale constructie die veel stevigheid geeft. Zo word je lekker ondersteund bij het zitten. Bovendien houdt deze spa zo heel goed zijn vorm, ook al blaas je ‘m vaker op. De bodem heeft een speciale schuimlaag voor extra comfort, zodat je het terras niet voelt als je in het bad zit. Deze jacuzzi heeft verder de volgende eigenschappen:

 • Diameter van 180 cm
 • Inhoud van 669 liter
 • Geschikt voor 2-4 personen

Hoewel de jacuzzi geschikt is voor 4 personen, is het wel wat krap als je er met 4 volwassenen in gaat zitten. Met 2 of 3 personen kun je er goed in zitten. Wil je graag een betaalbare jacuzzi voor 4 personen? Kies dan voor deze Bestway Lay-Z-Spa Havana Jacuzzi.

Verkrijgbaar bij:
Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi
Aantal personen: 4
Vorm: Rond
Diameter: 196 cm
Hierom zijn we fan:
Makkelijk te bedienen LED-display – 120 bubbeljets - Stevige, stabiele en duurzame opblaaswand
Let hierop:
Desinfectie met chloordrijver – Geen afstandsbediening – Geen massagestralen

Deze Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is een mooie ronde, beige bubble-jacuzzi. Deze spa heeft super stevige wanden, die lekker veel steun geven als je in het bad gaat zitten. Door de stevigheid kan dit bubbelbad ook goed tegen een stootje.

Via het LED display kun je vanuit de jacuzzi van alles regelen. Hier volgt een korte opsomming van de functies op het LED display:

 • Temperatuur hoger/lager
 • Bubbels aan/uit
 • Filtersysteem aan/uit
 • Verwarming aan/uit

Als je het display aanzet, zie je direct wat de temperatuur van het water is. Je kunt het dan gemakkelijk bijstellen via het display. Er zit helaas geen afstandsbediening bij deze jacuzzi.

Handige accessoires voor je opblaasbare jacuzzi

Deze Intex Pure Spa Bubble Therapy jacuzzi heeft 120 bubbeljets die zorgen voor een heerlijke bubbelmassage. De spa verwarmt het water met zo'n 1,5-2,5 graden per uur tot maximaal 40°C. Het opblazen en laten leeglopen doe je met de pomp die bij de jacuzzi hoort. Om je spa te beschermen en het water warm te houden krijg je er een isolerende cover met afdekhoes bij. En dankzij het isolerende grondzeil blijft het water langer warm. Het water blijft schoon door een chloordrijver met tabletjes. Het nadeel is wel dat de drijver steeds in het water ligt. Je moet de drijver dus steeds weghalen als je in de jacuzzi wilt gaan.

Als je graag een makkelijk bedienbare jacuzzi wil die er ook nog eens heel mooi uitziet, koop dan deze Intex Pure Spa Bubble Therapy jacuzzi.

Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe Jacuzzi Zoutwatersysteem Bekijk prijzen
Diameter: 201 cm
Vorm: Achthoek
Aantal personen: 4
Hierom zijn we fan:
Massagejets – Zoutwatersysteem - Verwarmd
Let hierop:
Groot motorblok – Geen verlichting – Pomp maakt veel geluid

Als je graag een mooie luxe opblaasbare jacuzzi wilt, dan moet je zeker deze Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe eens bekijken. Deze spa heeft een mooie, stijlvolle achthoekige vorm en daarnaast de volgende eigenschappen:

 • Ingebouwd hardwatersysteem tegen kalkaanslag
 • Zoutwatersysteem (geen chloor nodig)
 • Isolerend grondzeil

De constructie van deze Bubble DeLuxe Jacuzzi bevat Fiber-Tech® met honderdduizenden zeer sterke fiberdraden. Het PVC is 0,7 cm dik en oersterk, dus hij zakt niet snel in. De spa wordt geleverd met een isolerend onderzeil en een isolerend afdekzeil. Zo blijft het water langer schoon en warm.

Lekker warme, masserende bubbels

Deze spa geeft lekkere warme bubbels. Door het ingebouwde verwarmingssysteem kun je de temperatuur van het water instellen tussen de 20 °C en 40 °C. Het hardwatersysteem maakt hard water zachter en daardoor droogt je huid minder uit als je in het bad hebt gezeten. De onderdelen gaan daardoor ook langer mee. Dankzij het zoutwatersysteem heb je geen chloor nodig en wordt het water toch goed schoon.

Deze spa kun je in 15 minuten neerzetten, waarbij je de handvatten goed kunt gebruiken. De diameter is 2,01 meter en er is voldoende ruimte voor 4 personen. Er zit een filterpomp bij en 4 massagejets voor een extra ontspannende massage. De pomp is wel wat lawaaiig, dus zet het bad niet onder je slaapkamerraam.

Zie je deze mooie achthoekige jacuzzi al bij jou in de tuin staan? Bestel ‘m dan nu meteen zodat je snel kunt genieten van een warm bubbelbad in je tuin.

Verkrijgbaar bij:
Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa Bekijk prijzen
Aantal personen: 5-7
Vorm: Rond
Diameter: 180 cm
Hierom zijn we fan:
Kan het hele jaar gebruikt worden – Makkelijk te bedienen – Mooie houtlook
Let hierop:
Geen massagestralen – Hoger stroomverbruik – Geen verlichting

Heb jij ook nooit zo’n zin om na de zomer je jacuzzi weer leeg te laten lopen en op te bergen? Dan is deze Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa geschikt voor jou! Dankzij het Freeze Shield™ kun je deze Lay-Z spa ook gewoon in de herfst en winter buiten laten staan. Dit bubbelbad heeft een innovatieve overwinteringstechnologie. Die pompt het water extra rond en verwarmt het water als de temperatuur laag is. Zo raken de inwendige onderdelen niet beschadigd als het vriest. De zijkanten zijn hard dus extra duurzaam.

Deze Lay-Z Helsinki heeft ook nog de volgende eigenschappen:

 • Geschikt voor 5-7 personen
 • 180 bubbeljets
 • Wanden zijn gemaakt van drop stitch-materiaal. Dit is sterk en duurzaam.

Deze opblaasbare ronde jacuzzi heeft een mooie houtlook met een witte binnenkant, een zachte isolerende bodem en een doorsnede van 170 cm. Daarvoor is in elke tuin wel plaats.

Simpele en relaxte bediening

Als je zit te relaxen in je bubbelbad dan wil je natuurlijk geen ingewikkeld gedoe. Daarom is deze Lay-Z spa een nieuw flip up controle paneel met modern touchscreen en daarachter een klein plateau voor je bekers. Met 1 druk op de knop zorg je voor warmer water en bubbels. Helaas zitten er geen massagestralen op deze spa. De pomp heeft wel een automatische start/stop timer waarmee je bespaart op je energierekening. Het bad heeft helaas geen verlichting, dus ’s avonds of in de winter moet je andere verlichting gebruiken.

Wil je een opblaasbare jacuzzi die het hele jaar door buiten kan blijven staan? Koop dan deze Lay-Z Helsinki 5-7 Persoons Opblaasbare Spa.

Verkrijgbaar bij:
NetSpa Python-Opblaasbare Jacuzzi Bekijk prijzen
Aantal personen: 5
Vorm: Achthoek
Diameter: 185 cm
Hierom zijn we fan:
Modern design – Met 70 cm extra diep – 130 bubbeljets
Let hierop:
Minder bubbeljets dan andere baden – Geen verlichting – Geen hardwatersysteem

Wil je graag een fijne, grote spa? Dan is de NetSpa Python misschien wel wat voor jou! Dit bubbelbad spa is erg gemakkelijk op te zetten en heeft een mooi, modern design. Dat staat vast heel mooi in jouw tuin!

Deze spa heeft 130 bubbeljets die zorgen voor veel ontspanning. Deze Phyton met een diepte van 70 cm gemiddeld 20 cm dieper dan de meeste andere jacuzzi’s. Zo zit je lekker helemaal onder water. In deze jacuzzi van 185 m breed is genoeg plaats voor 5-6 personen. Deze spa heeft geen hardwatersysteem. Komt er hard water uit je kraan, dan kan dat een nadeel zijn.

Extra warm water en handig controlepaneel

In deze jacuzzi wordt het water tot 42 graden verwarmd. Dat is een paar graden warmer dan de meeste andere bubbelbaden en dus ontspan je nog meer. De 130 bubbeljets zorgen voor fijne bubbels die lekker masseren. In dit bad zitten niet zoveel bubbeljets als in sommige andere jacuzzi’s. Maar het extra warme water maakt dat weer goed.

Andere leuke pluspunten zijn:

 • De bijgeleverde luxe hoes van kunstleer
 • Digitaal controlepaneel
 • Makkelijk opzetten/opruimen
 • Dubbele verwarmingsbescherming

Zie jij een fijne grote jacuzzi met een superstrak design wel zitten? Bestel dan deze NetSpa Python-Opblaasbare Jacuzzi.

Verkrijgbaar bij:
Door:
Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing en is, naast zijn vriendin en dochter, ook verliefd op SEO. Daarnaast schrijft hij ook voor de website.

Hij heeft communicatie- en multimediadesign gestudeerd en ook meerdere cursussen over marketing gevolgd. Verder komt hij jaarlijks bij de SEO Benelux Borrel, waar hij in 2022 ook in het panel zat.

Als Jasper niet schrijft of aan het designen is, bouwt hij aan met LEGO óf doet hij aan CrossFit