Beste Parfum 2021

Geplaatst op door Vera

Ben je op zoek naar een nieuw parfum voor een bijzondere en frisse uitstraling? Geweldig! Een parfum straalt identiteit uit, is voor iedereen aangenaam en komt zeer charismatisch over. Nochtans kan het kiezen van een nieuwe damesgeur of nieuwe herengeur lastig worden omwille van het grote aanbod op de markt. Er is keuze genoeg, maar welk parfum moet je nu kiezen? Het is een zeer subjectieve keuze en vaak moet je meerdere tientallen geuren uitproberen in de winkel. Een goede intuïtie en scherpe zintuigen helpt bij het maken van die keuze.  

Maar het kan nog gemakkelijker: met onze koopgids kan je de keuzes zoveel mogelijk beperken. Wij hebben de meeste hippe parfums van 2021 voor jou vergeleken, zodat je geen halve dagen in de parfumerie hoeft door te brengen. Met onze top 10 beste parfum voor dames en top 10 beste parfum voor heren vind je ongetwijfeld een geur die kan bekoren!

Parfum is een intieme keuze

Op vlak van uitstraling is parfum de kerst op de taart. Het dragen van een lekkere parfum geeft meer zelfvertrouwen. Het is wel belangrijk dat je een parfum draagt die ook echt bij jou past. Een parfum moet niet alleen lekker ruiken maar ook bij jouw persoonlijkheid passen. Dit klinkt op zich vreemd: kan dat met een geur? Dit is zeer subjectief, maar elke geur heeft haar eigen karakter. Deze geur werkt onbewust op mensen in en beïnvloedt hoe zij over je denken.  En laten we nu eerlijk zijn: mensen houden niet erg van iemand die onaangenaam ruikt.

Het kiezen van de geur die je karakter weerspiegelt

Kies niet te impulsief een nieuw parfum. Natuurlijk heb je wel een voorkeur voor bepaalde geuren. Zo vind je misschien dat zoete geuren beter ruiken of misschien zijn het juist lichte, frisse geuren die je voorkeur krijgen. Voordat je een nieuw parfum gaat kopen is het handig om ook over wat andere zaken na te denken. Wat is bijvoorbeeld jouw budget? Wil je een mooi flacon? Vind je het belangrijk om merkparfum te kopen?

Het Beste Parfum
# Product Karakter Prijs v.a.
1 Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Het beste dames parfum
Bloemige geur € 59,00
2 Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Het beste heren parfum
Houtige geur € 40,99
Laatste prijs-update: donderdag 4 maart 2021
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail