Het beste parfum 2020

Geplaatst op door Vera

Als je op zoek bent naar een parfum dat het beste bij jou past, dan moet je vooral even verder lezen! Het kiezen van een nieuwe damesgeur of nieuwe herengeur is namelijk een lastige keuze vanwege het grote aanbod. Er zijn er genoeg te koop, maar welke moet je kiezen? Het parfum die in de aanbieding is, waarvan de flacon zo mooi is, of juist het parfum dat zo lekker ruikt bij iemand anders? Wij hebben dit voor je uitgezocht.Ook hebben we twee top 10 lijsten gemaakt met een top 10 beste parfum voor dames en een top 10 beste parfum voor heren. Zo helpen we je met zoeken en kiezen van een geur die helemaal bij jou past.

Het Beste Parfum

Beste Parfum 2019

Parfum, je draagt het misschien wel dagelijks. Je hebt in alle soorten en maten. Denk aan eau de parfum, eau de toilette, of eau de cologne. En je hebt zoete geuren, frisse geuren, kruidige geuren. Maar hoe weet je nu welke parfum het beste bij jou past? 

Een parfum moet bij jou passen

Parfum maakt een outfit echt af. Het dragen van een lekkere parfum geeft meer zelfvertrouwen. Hier zijn veel mensen het wel over eens, want er wordt jaarlijks veel parfum verkocht. Het is wel belangrijk dat je een parfum draagt, die ook echt bij jou past. Dus dat het lekker ruikt op jouw huid, en dat het bij jouw persoonlijkheid past. Dan heb je de beste match!

Denk alvast na over een nieuwe geur

Kies niet te impulsief een nieuw parfum. Natuurlijk heb je wel een voorkeur voor bepaalde geuren. Zo vind je misschien zoete geuren lekker ruiken of hebben frisse geuren juist jouw voorkeur. Het is handig, om voordat je een nieuw parfum gaat kopen, ook over wat andere zaken na te denken. Wat is bijvoorbeeld jouw budget, wil je dat de flacon er mooi uitziet, of vind je het belangrijk dat het een populair en daardoor herkenbaar merk parfum is? Door hier alvast over na te denken, kan je gerichter op zoek gaan.

# Product Karakter Prijs v.a.
1 Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Het beste dames parfum
Bloemige geur € 51,00
2 Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Het beste heren parfum
Houtige geur € 38,99
Het beste dames parfum Bekijk prijzen

Dit heerlijke parfum van Lancome staat niet voor niets op nummer 1 van onze top 10 damesgeuren. Het is een lichte en elegante geur, maar toch erg herkenbaar. De formule bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten, maar toch is het parfum eenvoudig gebleven. In de hartnoten is de zeldzame Florence Iris Pallida gebruikt, een van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld. Wanneer je jezelf op en top vrouwelijk wilt voelen, is dit parfum je op het lijf geschreven. Wat ons betreft het beste parfum!

Lancome La vie est belle is een van de duurste parfums uit de top 10 damesgeuren.

Voordelen
  • Herkenbare en elegante geur
  • 50% natuurlijke ingrediënten
  • Erg vrouwelijk parfum
Nadelen
  • Duur in vergelijking met andere parfums
  • Een zoete geur, je moet er wel van houden
Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Koop bij Bol.com
Het beste heren parfum Bekijk prijzen

Alweer bijna 20 jaar geleden is Bottled van Hugo Boss gelanceerd. Sindsdien is dit een van de meest populaire herengeuren. Niet verwonderlijk, want het is een zeer mannelijke geur, dat geschikt is voor overdag en in de avond. Ondanks dat het een eau de toilette variant is, blijf je hem goed ruiken. De geur is niet al te sterk, maar wel aanwezig.

Bottled van Hugo Boss is alleen in eau de toilette verkrijgbaar en niet in eau de parfum.

Voordelen
  • Herkenbare geur die je de hele dag blijft ruiken
  • Geschikt voor overdag als in de avond
  • Fijne prijs
Nadelen
  • Alleen in eau de toilette verkrijgbaar
  • Geen exclusieve geur
Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Koop bij Bol.com

Over Parfums op DeBeste.com

Op DeBeste.com lees je over de verschillende soorten parfum, en geven wij je tips over het kiezen van een nieuwe parfum. Ben je op zoek naar de beste parfums voor dames en heren? Speciaal hiervoor hebben wij een top 10 beste dames parfum en een top 10 beste heren parfum samengesteld. Ben je juist op zoek naar een goedkope dames of heren geur. Of juist een exclusief dames of heren parfum? Wij hebben voor zowel de dames als voor de heren alle informatie verzameld. Wat hiervoor de juiste manier is, hebben wij beschreven in de koopgids. Ook geven wij antwoord op veel gestelde vragen bij hulp en tips. Zo vind je eenvoudiger jouw beste parfum.

Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.