Beste Parfum 2022

Geplaatst op door Vera Grondel

Die ene herkenbare geur kan je direct mee terug nemen naar dat mooie moment toen je jong was, die geweldige vakantie of de allereerste date met je jeugdliefde. Geur doet wat met je, net als parfum dat doet.

Met de geur van je parfum kun je jezelf uiten, de ene keer ga je voor bloemig en uitbundig, terwijl je de volgende dag voor fris, maar ingetogen kiest. Er is gelukkig genoeg keuze, maar welke parfums zijn nu eigenlijk favoriet in 2022?

In onze top 10 beste parfum voor dames 2022 en top 10 beste parfum voor heren 2022 vind je de crème de la crème van de geuren. Daaruit hebben wij dan weer de lekkerste heren en dames parfum voor je uitgekozen.

  • Beste dames parfum - Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
  • Beste heren parfum - Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
# Product Karakter Prijs v.a.
1 Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Het beste dames parfum
Bloemige geur € 54,50
2 Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Het beste heren parfum
Houtige geur € 60,40
Laatste prijs-update: woensdag 29 juni 2022
Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
Herkenbare en elegante geur - 50% natuurlijke ingrediënten - Erg vrouwelijk parfum
Duur in vergelijking met andere parfums - Een zoete geur, je moet er wel van houden

Dit heerlijke parfum van Lancome staat niet voor niets op nummer 1 van onze top 10 damesgeuren. Het is een lichte en elegante geur, maar toch erg herkenbaar. De formule bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten, maar toch is het parfum eenvoudig gebleven. In de hartnoten is de zeldzame Florence Iris Pallida gebruikt, een van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld. Wanneer je jezelf op en top vrouwelijk wilt voelen, is dit parfum je op het lijf geschreven. Wat ons betreft het beste parfum!

Lancome La vie est belle is een van de duurste parfums uit de top 10 damesgeuren.

Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
Herkenbare geur die je de hele dag blijft ruiken - Geschikt voor overdag als in de avond - Fijne prijs
Alleen in eau de toilette verkrijgbaar - Geen exclusieve geur

Alweer bijna 20 jaar geleden is Bottled van Hugo Boss gelanceerd. Sindsdien is dit een van de meest populaire herengeuren. Niet verwonderlijk, want het is een zeer mannelijke geur, dat geschikt is voor overdag en in de avond. Ondanks dat het een eau de toilette variant is, blijf je hem goed ruiken. De geur is niet al te sterk, maar wel aanwezig.

Bottled van Hugo Boss is alleen in eau de toilette verkrijgbaar en niet in eau de parfum.

Door: Vera Grondel

Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:

E-mail