Beste Parfum 2022

Laatste ge-update in door Eva

In een ideale wereld stap je ’s ochtends vroeg vanuit je bed zo de douche in. Terwijl de koffie beneden pruttelt, liggen je kleren al op je te wachten, gaat het aanbrengen van je make-up in één keer goed en kies je als finishing touch de geur die het beste bij jou en het moment past. Voila! De dag kan beginnen.

In werkelijkheid is elke ochtend weer een gevecht om alles op tijd af te ronden. De koffie moet maar wachten totdat je op je werk bent. En dat geurtje? Dat schiet er vaak bij in, want de parfum op je dressoir is toch al niet om over naar huis te schrijven.

Goed nieuws: met het elegante, vrouwelijke parfum van Lancôme, kun je deze onverzorgde start van je dag voorkomen.

Hieronder staan de beste parfums van 2022. Voor meer informatie, bekijk in 1 oogopslag de vergelijkingen in de tabel of lees ons koopadvies in de koopgids.

Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum Bekijk prijzen
Karakter: Bloemige geur
Hierom zijn we fan:
Herkenbare en elegante geur - 50% natuurlijke ingrediënten - Erg vrouwelijk parfum
Let hierop:
Duur in vergelijking met andere parfums - Een zoete geur, je moet er wel van houden

Dit heerlijke parfum van Lancome staat niet voor niets op nummer 1 van onze top 10 damesgeuren. Het is een lichte en elegante geur, maar toch erg herkenbaar. De formule bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten, maar toch is het parfum eenvoudig gebleven. In de hartnoten is de zeldzame Florence Iris Pallida gebruikt, een van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld. Wanneer je jezelf op en top vrouwelijk wilt voelen, is dit parfum je op het lijf geschreven. Wat ons betreft het beste parfum!

Lancome La vie est belle is een van de duurste parfums uit de top 10 damesgeuren.

Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette Bekijk prijzen
Karakter: Houtige geur
Hierom zijn we fan:
Herkenbare geur die je de hele dag blijft ruiken - Geschikt voor overdag als in de avond - Fijne prijs
Let hierop:
Alleen in eau de toilette verkrijgbaar - Geen exclusieve geur

Alweer bijna 20 jaar geleden is Bottled van Hugo Boss gelanceerd. Sindsdien is dit een van de meest populaire herengeuren. Niet verwonderlijk, want het is een zeer mannelijke geur, dat geschikt is voor overdag en in de avond. Ondanks dat het een eau de toilette variant is, blijf je hem goed ruiken. De geur is niet al te sterk, maar wel aanwezig.

Bottled van Hugo Boss is alleen in eau de toilette verkrijgbaar en niet in eau de parfum.

Product Karakter
Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Het beste dames parfum
Bloemige geur Bekijk prijzen
Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Het beste heren parfum
Houtige geur Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: woensdag 7 juni 2023
Door:
Eva

Eva heeft al meer dan 5+ ervaring als tekstschrijver. Dat begon al tijdens haar studie journalistiek, maar haar passie lag bij pakkende, online content. Daarom maakte zij in 2019 de switch naar copywriter. Sindsdien schrijft ze met veel plezier voor Debeste.com. 

Verder reist Eva het liefst de hele wereld rond, kookt ze graag vegetarische gerechten en speelt ze met veel plezier op de piano. Voor jou duikt zij in de wereld van kookspullen, hondenbrokken en andere huis-tuin-en-keukenartikelen.