Beroemdheden en hun parfum

In reclamecampagnes van parfums zien we vaak beroemdheden voorbij komen.Je ziet ze in tijdschriften, op billboards en op televisie voorbij komen. Niet zo gek dat deze beroemdheden door de parfum merken worden gevraagd om hun beste parfums aan te prijzen. Deze beroemdheden zijn bloedmooi, bekend, en worden aanbeden door miljoenen mensen over de hele wereld.Vaak trekt dit iemand dan ook over de lijn het parfum aan te schaffen, je waant je dan tijdelijk even beroemd! Wie zijn nu iconische beroemdheden die parfums hebben aangeprijsd?

Marilyn Monroe

chanel nr 5

Voor de meeste mensen is Marilyn Monroe de meest bekende dame waar je aan moet denken als je denkt aan sterren en hun parfum. Want wie kent niet het antwoord op de vraag “Wat draag je het liefst in bed?”. Het antwoord luidde namelijk “een paar druppels Chanel no. 5”. Vanaf toen werd de legende geboren dat de meest sexy vrouw ter wereld Chanel draagt. En vanaf toen werden de flesjes Chanel massaal verkocht.


Audrey Hepburn

L'interdit by Givenchy

Deze dame is een ware stijlicoon, en wie kent haar niet van de film Breakfast at Tiffany’s? In deze periode leerde Audrey de designer Hubert de Givenchy kennen, die voor haar zowel privé als in films de mooiste creatief heeft ontworpen. In deze periode lanceerde hij ook zijn parfums, en die droeg Audrey met trots. Vandaar dat haar naam ermee verbonden is.


Prinses Diana

24 Fauborg van Hermès

Prinses Diana, zo geliefd over de hele wereld, en treurig om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in Parijs. Gelukkig herinneren wij haar als een weldoener en een dame van het volk. Ondanks dat, heeft zij gedurende haar leven een  aardige verzameling haute couture verzameld. Daarnaast was zij bekend om het dragen van 24 Fauborg van Hermès. Je kan je wel voorstellen dat er een ware run op kwam na haar overlijden. Zo had je het idee dat je toch nog een stukje van Prinses Diana bij je had.