Beste parfum kerstcadeau. Welke parfum als cadeau kopen?

Beste parfum kerstcadeau. Welke parfum als cadeau kopen?

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Een cadeau wat altijd in de smaak valt is parfum. Jong, oud, man of vrouw, het maakt niet uit want bijna iedereen gebruikt parfum om lekker te ruiken. Voor kerst willen mensen vaak een mooi cadeau kopen voor hun partner of familie. Wat is er dan beter dan een parfum kerstcadeau? Hier 3 favorieten waarvan we zeker weten dat ze bij de meeste mensen heel goed in de smaak vallen. Hopelijk haal je er leuke inspiratie uit voor jouw kerstcadeaus!

Beste parfum kerstcadeau top 3!

Marc Jacobs Eau De Parfum Decadence 

9200000052743395

Deze vrouwengeur is niet alleen een feest om te krijgen maar is ook nog leuk om neer te zetten in je badkamer of slaapkamer. Met het idee dat deze geur past bij iedere outfit is de fles ontworpen in de vorm van een tas. Dit ontwerp geeft het zeker een extra cadeau element. Ondanks dat het flesje misschien anders doet vermoeden is het een redelijk licht oriëntaals bloemige en frisse geur. Een geur die door veel vrouwen gewaardeerd wordt.Calvin Klein One 200 ml – Eau de Toilette – Unisex

9200000027700919

CK One is de unisex geur aller tijden! Deze geur is inmiddels een echte klassieker maar is na al die jaren nog steeds heerlijk voor de meeste mannen en vrouwen. Het is een lichte citrusgeur en je kunt hem zo royaal opbrengen als je zelf wilt. Omdat het een geur voor zowel hem als haar is het ook een goed parfum kerstcadeau voor een stel om samen te delen.


Nijntje for Kids – 50 ml – Eau de toilette

9200000021729678

Staat jouw dochter ook altijd dromerig naar jou te kijken als je je opmaakt of parfum opdoet? Dan is er nu echt iets leuks; kinderparfum! Deze parfum is gemaakt al voor de allerkleinste en heeft daarom een zachte frisse geur die heerlijk is voor kleintjes! Een top parfum kerstcadeau waarvan ze zeker gaan stralen!


Wil je echt uitpakken dit jaar en heb je een onbeperkt budget? Kijk dan eens bij de duurste parfum ter wereld of je iemand hiermee kunt verrassen. Is je budget wat lager? Bekijk de top 10 damesparfum en top 10 herenparfum. Er zit zeker een parfum tussen die het goed zal doen als kerstcadeau!