Beste parfum onder €20,-

Beste parfum onder €20,-

Een nieuw geurtje voor jezelf is altijd lekker. Maar ook blijft het meest gewilde cadeau. Of het nu is voor een verjaardag van je moeder, je man of je vriendin. Maar zeker ook voor moederdag of vaderdag of met kerst of andere feestdagen blijft het een fijn cadeau waar je iemand blij mee kan maken. Een lekker nieuw luchtje valt bij iedereen in de smaak. Wat vaak jammer is dat parfum ook duur kan zijn. Dat is natuurlijk niet erg maar als je een paar verjaardagen hebt per jaar en toch nog iets lekkers wilt kopen dan kan je dit zomaar veel kosten. Veel parfum of eau de toilette kost je al snel €50,- of zelfs nog meer.

Als je net zo bent als veel klanten dan twijfel je misschien aan de kwaliteit van goedkopere parfum. De prijs zegt vaak niet zoveel als je misschien zou denken. Je kunt namelijk ook heerlijke geurtjes kopen waar je niet meer dan €20,- voor betaalt, zowel herenparfum als ook damesparfum. Bij de volgende verjaardag of een feestdag kun je voor minder dan €20 al een mooi cadeau hebben voor iemand.

Beste parfum onder €20,- voor mannen

Nikos Sculpture

Nikos Sculpture is een orientaals, houtachtig parfum voor mannen. Deze intense geur bestaat uit geurnoten van vanille, tonka, ceder en oranjebloesem. Dit is bij vele één van hun favoriete geuren. Het geurtje doet denken aan zomerdagen maar is zeker in de winter ook heerlijk. Daarbij misstaat ook de fles niet in de badkamer met zijn aparte vorm.

Beste parfum onder €20,- voor vrouwen

Calvin Klein In2U

Orchidee en vanille voeren de boventoon in dit heerlijke frisse luchtje. In2U is een heerlijke warme maar frisse geur. Een parfum die je iedere dag kunt gebruiken. Door de lichte en frisse tonen is hij geschikt voor veel vrouwen. Het is een wat meer algemene geur zonder hele bepalende aspecten. Hij wordt omschreven als Energiek & Sportief, iets waar de meeste vrouwen zich toe voelen aangetrokken.

Heb je iets meer te besteden of ben je op zoek naar een specifiek geurtje voor iemand die speciaal voor je is? In de dames top 10 en heren top 10 staan de meest populaire geuren van dit moment.