Beste parfum voor moederdag

Moederdag staat weer bijna voor de deur en wat is een leuker cadeau dan een lekkere parfum? Waarschijnlijk heeft jouw moeder een parfum die ze vaak gebruikt. Nu kun je natuurlijk haar favoriet kopen waar ze vast heel blij mee zal zijn. Maar je kunt haar natuurlijk ook verrassen met een heerlijke nieuwe geur waar ze zelf nog niet aan gedacht heeft. Met de doorbrekende zon en de zomer voor de deur zijn bloemachtige of frisse geuren een goede en vaak veilige keuze.

Met dit in mijn achterhoofd hebben we een top 3 beste parfum voor moederdag gemaakt waarmee je je moeder gegarandeerd blij maakt!

Top 3 beste parfum voor moederdag 

1. Calvin Klein – In2U

Calvin Klein – In2U

CK IN2U For Her is zowel fris als bloemig met een houtachtige, oriëntaalse basis. Deze frisse geur is een heerlijke zomerse geur die past bij de meeste dagen en gelegenheden. Omdat het een frisse geur is en niet overheersend is hij voor de meeste vrouwen erg geschikt. Los daarvan heeft een erg leuke verpakking die niet misstaat in de badkamer.

2. Cacharel Noa Eau De Toilette

Cacharel Noa

Deze luxe en tijdloze bloemengeur ruikt heerlijk en staat ook hoog in onze top 10 beste parfum en dat is niet voor niets! Dit parfum is ideaal voor een dromerige, wijze en fascinerende vrouw. En welke vrouw is dat nu niet? Deze zachte vrouwelijke geur bevat warme aroma’s van bloemen, fruit en noten. Hierdoor is deze parfum al jaren favoriet bij de meeste vrouwen en misschien voortaan ook wel bij jouw moeder!

3. Jil Sander Sport for Women

Jil Sander Sport For Women

De naam van dit parfum spreekt al voor zich: Sport For Women van Jil Sander is het perfecte parfum voor een actieve moeder. De geur is energiek, fris en optimistisch. Met topnoten van appel, mandarijn en gember krijgt deze parfum het frisse en fruitige mee. Heb jij een sportieve moeder die graag buiten is en altijd bezig is? Dan is deze geur zeker een succes!

Geeft jouw moeder de voorkeur aan de wat ‘zwaardere parfums’? Kijk dan in deze geuren lijst of er iets bij zit waarvan jij zeker weet waar ze heel erg blij van zal worden