Exclusieve damesparfums

Door: Eva
Laatste update: 27 april 2020

Over het algemeen weten we dat parfums duur kunnen zijn. Maar wat is jouw budget voor een nieuw parfum? Heb je daar wel een meer dan 100 euro voor over? Dan hebben we een aantal exclusieve damesparfums voor jou geselecteerd.

1. Parfums de Marly Delina – Eau de Parfum

Delina van Parfums de Marly is een heerljke bloemige geur voor dames. Delina werd uitgebracht in 2017. De topnoten zijn Bergamot, Rabarber en Lychees. Hartnoten zijn Turkse roos, Pioenroos en Lelietje-van-dalen.Basisnoten zijn Vanille, White Musk en Cashmeran.

Het is in alle opzichten een vrouwlijke geur. De fles straalt klasse en zachtheid uit. De fles is gemaakt in de barokken stijl en hoort dus thuis bij een echte dame. Het eerste moment na het opspuiten, is erg zoet, waarna de geur steeds zachter en frisser wordt. Dit parfum is erg geschikt in de lente en zomer.

2. Hermès – 24 Fauborg – Eau de Parfum

Dit houtige exclusieve damesparfum is een uitnodiging naar de zon. Wie heeft daar nu geen behoefte aan? De flacon ziet er dan ook zeker zonnig uit en ziet er uit als een zonnestraal. De naam van dit parfum is trouwens het adres van Hermès in Parijs. Topnoten in dit parfum zijn sinaasappel, perzik, hyacint, ylang-ylang en bergamot. De hartnoten zijn zwarte vlierbes, iris, oranjebloesem, gardenia en jasmijn. Basisnoten zijn sandelhout, amber, patchouli en vanille. Met recht een exclusief damesparfum!

3. Viktor & Rolf Flowerbomb – Eau de Parfum

In 2009 is dit exclusieve damesparfum op de markt gebracht. Je kan de geur alleen omschrijven als weelderig, fris en toch ook een bloemige geur. De naam is bedacht door te spelen met het Griekse woord Omega. Topnoten in dit parfum zijn violen, basilicum, peer en citroen. Harttonen zijn pioenroos en arabische jasmijn. Basisnoten zijn sandelhout en witte musk. Het parfum is verpakt in een chique flacon.

Ben je toch nog op zoek naar andere geuren? We hebben al een top 10 samengesteld van beste vrouwen geuren. Of is jouw budget toch minder dan wat de exclusieve damesparfums kosten? Ga dan snel naar de pagina Goedkope damesgeuren toe, en vind daar drie heerlijke ruikende, betaalbare dames geuren!

Over de auteur

Eva
Hoofdredacteur

Eva heeft al meer dan 5+ ervaring als tekstschrijver. Dat begon al tijdens haar studie journalistiek, maar haar passie lag bij pakkende, online content. Daarom maakte zij in 2019 de switch naar copywr... Lees meer