Goedkope damesgeuren

Veel vrouwen hebben meerdere parfums voor verschillende momenten op de dag en het seizoen. In de winter is de beste parfum vaak anders dan in de zomer! Veel vrouwen vinden het ook erg leuk om nieuwe parfums te proberen, maar zoals je misschien inmiddels al hebt ontdekt is dat een dure hobby! Toch wil je af en toe een parfum vaker proberen dan alleen de sample. Dat kan ook prima, maar kies dan ook voor goedkope damesgeuren, de prijs zegt echt niks over de kwaliteit. Want bij dure parfums betaal je (eerlijk is eerlijk) ook vaak voor de campagne eromheen en voor het merk. Hier een top 3 goedkope vrouwen parfum. Wist je dat deze goedkope parfums online goed verkrijgbaar zijn?

1. Beyonce – Heat for women

Dit eau de parfum is de eerste geur van een succesvolle reeks parfums van de vrouwelijke entertainer van dit moment, Beyonce. Het parfum ontleent haar naam aan de tour van Beyonce, en zijzelf staat ook meer dan centraal in de geur. De rode flacon en vloeistof zijn gekozen naar haar favoriete kleur. En de zwoele geur verleidt je dan ook direct. In de topnoten zijn perzik, nerolie, carribean magnolia en orchidee verwerkt. In de middennoten muskus, amandel en kamperfoelie. Tot slot in de basis: amber, tonkabonen en sequoia. Deze geur kan voor overdag in de winter, en altijd voor een avondje uit!

Beyoncé Heat - Eau de Parfum

Het is een sexy geur waardoor je jezelf op en top vrouwelijk bij voelt.

Bekijk prijzen

2. Bruno Banani – Pure women

Sinds 2000 bestaat het merk Bruno Banani en brengt ondeugende, maar stijlvolle geuren op de markt. Dit wordt wel altijd met humor gedaan. De flacons herken je altijd aan de schuine vormgeving. Dit eau de toilette brengt romantiek tot leven door topnoten als zwarte bessen, groene mandarijn en zachte fresia. De hartnoten bestaan uit pioen, cyclaam en mangonoot. Na een aantal uur komen vanille en amber tot leven. Een heerlijke geur voor overdag, het hele jaar door.

Bruno Banani Pure Woman - Eau de Toilette

Dit eau de toilette brengt romantiek tot leven door topnoten als zwarte bessen, groene mandarijn en zachte fresia. De hartnoten bestaan uit pioen, cyclaam en mangonoot. Na een aantal uur komen vanille en amber tot leven. Een heerlijke geur voor overdag, h

Bekijk prijzen

3. Christina Aguilera – By night

Dit goedkope damesparfum is echt de perfecte geur voor een avond uit. De geur heeft als doel om je sensueel en vrouwelijk te laten voelen en dat is echt gelukt. Topnoten in het parfum zijn mandarijn, fresia, rabarber, rode appel en ananas. Harttonen zijn meibloesem, perzikbloem en heliotroop. Als basistonen zijn sandelhout, amber, mos en vanille gekozen. Dit is echt een favoriete goedkope parfum.

Toch op zoek naar een exclusieve damesparfum? We hebben hier een speciale top 3 van gemaakt.