Nieuwe damesparfums

Er verschijnen echt wekelijks nieuwe damesparfums. Net als in de kledingindustrie, komt de beauty industrie met nieuwe seizoensproducten. Waaronder deze drie nieuwkomers.

Nieuwe damesparfums

1. Gucci – Bloom

In een prachtige verpakkingsdoos (met rozen erop) zit de minimalistische flacon van deze Gucci geur Bloom. Simpel, maar oh zo chique! Zoals de naam al aangeeft verbeeldt het parfum een tuin vol bloemen die tot bloei komen. Dit gebeurt door het gebruik van arabische jasmijn, tuberoos, orris wortel en kampferfoelie. Een poederachtig bloemen parfum waar roos de overhand heeft. Als je een romantisch najaar wilt ruiken, shop je dit nieuwe eau de parfum.

Gucci Bloom - Eau de parfum

Als je een romantisch najaar wilt ruiken, shop je dit nieuwe eau de parfum.

Bekijk prijzen

2. Thierry Mugler – Aura

Op zoek naar een nieuw zoet parfum? Stop maar met zoeken, we hebben voor je gevonden, namelijk deze nieuwe eau de parfum van Thierry Mugler: Aura. Er is voor deze naam gekozen omdat het soms goed is om even naar je zelf te kijken. Ben je wel jezelf en durf je echt jezelf te zijn? Ga dan op avontuur met Aura. Een nieuw damesparfum gebaseerd op tijgerliaan, oranjebloesem, rabarberblad, bourbon vanille en wolfwood. Let op dat je niet teveel sprayt, hij is sterk en je ruikt de geur dan ook de hele dag.

Thierry Mugler Aura - Eau de Parfum

Een nieuw damesparfum gebaseerd op tijgerliaan, oranjebloesem, rabarberblad, bourbon vanille en wolfwood. Let op dat je niet teveel sprayt, hij is sterk en je ruikt de geur dan ook de hele dag.

Bekijk prijzen

3. Replay – Signature

Het kledingmerk Replay brengt al jaren geuren voor heren en dames op de markt. In deze nieuwe Signature geur is de voorjaarscollectie 2017 soepel doorvertaald naar een najaarscollectie. De flacon ziet er hip uit door een mooi bloemige opdruk, en door een reliëf aan de buitenkant. Alleen is het geen doorzichtige fles, waardoor je niet kan zien hoeveel inhoud de fles nog heeft. Dat wordt af en toe voorzichtig schudden! Een klassieke chypre geur door de topnoten van citrus, zoete mandarijn en nectrine. Hartnoten van geranium, jasmijn en ylang-ylang. Als basisnoten is gekozen voor donkere vetiver, patchouli, amber en muskusnoten. De geur blijft lang op je huid zitten! 

Replay Signature for Woman - Eau de Parfum

Het flesje ziet er ontzettend kleurrijk uit en geeft je een vrolijk gevoel. De geur zelf is warm en bloemig.

Bekijk prijzen