Nieuwe heren parfums

Met grote regelmaat worden er nieuwe herenparfums gelanceerd. Tot enkele jaren geleden was dit nog anders, en hadden de mannen minder om uit te kiezen. Maar inmiddels is een mannen parfum als beautyproduct omarmd (gelukkig maar). Hier vind je een top 3 nieuwe heren parfums.

Top 3 nieuwe heren parfums

1. Givenchy – Gentleman

Een warme wintergeur, waar je een hele dag plezier van hebt. Dat is de juiste omschrijving voor Gentleman van Givenchy. Een houtachtige, maar toch ook aromatische herengeur, met topnoten als peer, kardemom en ananas. Gekozen hartnoten zijn lavendel, iris en geranium. Basisnoten zijn patchouli, leder en zwarte vanille. Een geschikt parfum als je op zoek bent naar een tijdloze en verfijnde geur.

Givenchy Gentleman Only - Eau de Toilette

Op zoek naar een klassieke en tijdloze geur? Kies dan Gentleman van Givenchy. Deze geur straalt een en al klasse uit.

Koop bij Bol.com

2. Gucci – Guilty Absolute

Gucci Guilty Absolute is een rebels en nieuw mannen parfum. De geur is niet makkelijk te plaatsen, maar komt het meest in de buurt van een houtachtige geur. Er is een bijzondere mix aan geurnoten gebruikt met een lineaire structuur. Deze structuur verandert dan ook nauwelijks wanneer het parfum eenmaal op de huid is gespoten. Topnoot is leder, hartnoten zijn patchouli en cipres. Basisnoten zijn hout noten en vetiver.

Gucci Guilty Absolute - Eau de parfum

Gucci Guilty Absolute is een rebels en nieuw mannen parfum. De geur is niet makkelijk te plaatsen, maar komt het meest in de buurt van een houtachtige geur.

Koop bij Bol.com

3. Ralph Lauren – Polo Red Extreme

Een krachtige blend van geuren, speciaal voor de onbevreesde levensgenieter. Het parfum bevat bloedsinaasappel, koffie en ebbehout. Mannelijke houtgeuren, die ervoor zorgen dat dit eau de parfum erg herkenbaar is. Ik vind deze orientaalse mannen geur erg lekker ruiken, het komt heel mannelijk over. Deze geur blijft minimaal 12 uur lang houden, zelfs wel 14 uur als je wat meer opspuit. Dus als je ‘s ochtends de deur uitgaat naar je werk, en ‘s avonds weer thuiskomt, ruik je de geur nog steeds. Dat vind ik echt een plusplunt!

Ralph Lauren Polo Red Extreme - Eau de Parfum

Een krachtige blend van geuren, speciaal voor de onbevreesde levensgenieter. Het parfum bevat bloedsinaasappel, koffie en ebbenhout. Mannelijke houtgeuren, die ervoor zorgen dat dit eau de parfum erg herkenbaar is

Koop bij Bol.com

Spreken deze nieuwe heren parfums je toch nog niet voldoende aan? Dan kan je altijd een kijkje nemen bij de oude en vertrouwde geuren. Kijk bijvoorbeeld even in de top 3 populaire mannen geuren. Wie weet zit daar jouw favoriet geur tussen.