Welk parfum vinden vrouwen lekker bij mannen?

Door: Jasper
Laatste update: 4 augustus 2023

Mannen zijn vaak minder kieskeurig bij het uitkiezen van een parfum voor zichzelf dan dat vrouwen zijn. Mannen kijken vaak of het flesje hen aanspreekt, ruiken even vluchtig en kopen dan een luchtje. Veel vaker dan vrouwen komen zij dan ook thuis met een parfum die helemaal niet past en die ze achteraf toch niet zo lekker vinden.

Vrouwen nemen meer hun tijd als het gaat om het uitkiezen van een de beste parfum. Misschien is het voor veel mannen een idee om hun vriendin of vrouw op pad te sturen voor een nieuw geurtje. Wat ook kan, als je als man niet kunt kiezen is de top 3 te volgen van wat vrouwen het lekkerst vinden ruiken bij mannen. Misschien weet je het als man niet zeker wat te kiezen, maar weet je wel dat de vrouwen om je heen dit lekker vinden wat toch ook heel wat waard is.

Elke paar jaar wordt er een onderzoek gedaan naar welk parfum vrouwen lekker vinden ruiken bij mannen. Het laatste onderzoek wat vorig jaar werd gedaan kwam tot de volgende top 3 met lekkerste parfum.

Welk parfum vinden vrouwen lekker bij mannen?

1. Jean Paul Gaultier Le Male

Deze klassieker staat al jaren in de top 3. De herengeur Jean Paul Gaultier Le Male is één van de best verkochte herengeuren in Europa. Hij is al jaren mateloos populair. Deze tijdloze geur is zowel onder mannen en vrouwen een favoriet waar je eigenlijk niet de mist mee in kunt gaan.

2. Paco Rabanne 1 Million

De ingrediënten van One Million zijn onder andere sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchoeli. Deze heerlijke mix van ingrediënten zorgen voor een mannelijke en sensuele geur, de favoriet van veel vrouwen.

3. Hugo Boss – Bottled

De nummer drie van deze favoriete geuren onder vrouwen vinden we ook terug in de heren top 10 geuren lijst. Hugo Boss Bottled is een mannelijk en energiek parfum dat geschikt is voor ieder moment van de dag, zowel overdag als in de avond. Hugo Boss Bottled is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer