Welke vaderdag parfum moet ik kiezen?

Vanaf eind mei zie ik het drukker worden in de drogisterij en komen er steeds meer mensen vragen om een lekker luchtje voor een man. Zonder op de kalender te hoeven kijken weet ik dat vaderdag dan alweer voor de deur staat. Ondanks dat je inmiddels veel originele cadeaus kan kopen las ik laatst dat sokken, parfum en douchegel nog steeds op nummer 1 staan van de meeste gekozen cadeaus. Omdat het toch lastig is om een mannenparfum te kiezen helpen we je alvast op weg door een lijstje te maken met populaire geuren van dit moment!

Mexx Black for Men Parfum

mexx black

Mexx is een merk waarvan het altijd lekker veilig is, iedereen vindt het lekker en het is gewoon lekker basic. Veel verschillende soorten mannen vinden dit een lekkere geur wat mij zegt dat hij vrij neutraal is.  Ook vinden veel vrouwen dit een lekkere geur! De geur bestaat uit aroma’s als zwarte peper en mandarijn, uit waterlelie en ceder die voor frisheid zorgen. De basis van Mexx Black bestaat uit patchouli, sandelhout en amber waardoor de geur lang blijft ruiken. Zeker aan aanrader voor je vader!Bruno Banani Man

bruno banani man

Er wordt nogal eens gedacht dat Bruno Banani een merk is alleen voor jongens maar niets is minder waar. Zeker deze variant is een heerlijk fris en toch aromatisch. De topnoten bestaan uit lavendel, basilicum en steranijs. Het hart van de geur wordt gevormd door koffie, karwij, kruidnagel en heliotroop. De basis bestaat uit tonkabonen, patchoeli, vanille en ceder. Mannelijk maar toch neutraal (en betaalbaar!)Hugo Boss In Motion

hugo boss in motion

Iets duurder dan eerder genoemde vaderdag parfum maar je krijgt dan ook wat meer inhoud. Hugo Boss heeft naast mooie kleding ook hele fijne geuren op de markt gebracht over de jaren. Of je nu wel of niet sportief bent, jong of oud, Hugo Boss heeft voor iedereen wel een passende geur. De meest neutrale vind ik persoonlijk Hugo Boss in motion. Ook deze valt bij veel mannen in de smaak en dus hopelijk ook bij jouw vader!

Wil je nog verder kijken of zoek je juist een meer uitgesproken geur? Kijk dan is in de top 10 en vind daar jouw ideale vaderdag parfum.