Beste powerbank 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Jasper

Met de beste powerbank laad je in no time je koptelefoon, tablet, smartphone of bluetooth speaker op. En dat allemaal zonder stopcontact. Deze mobiele batterij is dus erg handig als je onderweg bent, en de accu van je telefoon of tablet leeg ziet lopen. Je kunt dan altijd en overal je mobiele apparaten opladen en bereikbaar blijven. Een powerbank is gemakkelijk mee te nemen omdat hij compact is en weinig weegt.

Wat is een goede powerbank?

Een goede powerbank is makkelijk mee te nemen. Je gebruikt ‘m immers vooral onderweg, als je geen stopcontact in de buurt hebt. Let dus op de afmetingen en het gewicht van het apparaat. Sommige modellen passen in je broekzak en voor andere heb je een apart tasje nodig. Powerbanks kunnen op verschillende manieren worden opgeladen: draadloos, met zonne-energie of gewoon via een USB- kabel.  De beste solar powerbank is bijvoorbeeld geschikt als je een wandelvakantie op de planning hebt staan, waarbij je veel buiten bent.

Hoe kies je de beste powerbank?

Bij de keuze van de beste powerbank kijk je vooral hoe je het apparaat gaat gebruiken, welke apparaten je ermee wilt opladen en hoeveel apparaten je tegelijk gaat opladen. Zo heeft de beste lichtgewicht powerbank andere eigenschappen dan de beste powerbank voor je iPhone. Het is natuurlijk een voordeel als je er apparaten van allerlei merken mee kunt opladen. Je laptop kan tenslotte van een ander merk zijn dan je smartphone. Neem eens een kijkje in onze Koopgids vol handige tips om van de aankoop van je powerbank een succes te maken. Of maak gebruik van onze powerbank top 5 hieronder, om je keuze nog makkelijk te maken.

# Product Snellaadfunctie Capaciteit (mAh) Aantal aansluitingen Prijs v.a.
1 Trust Mobile Primo
De beste powerbank voor je Iphone
10.000 3 € 23,99
2 Samsung Powerbank
De beste powerbank voor je Samsung
10.000 2 € 29,90
3 Xtorm Fuel Series Power Bank Solar FS305
De beste solar powerbank
10.000 2 € 39,95
4 LifeGoods Powerbank
De beste lichtgewicht powerbank
10.000 2 € 24,99
5 BlueBuilt Powerbank Power Delivery 3.0
De beste laptop powerbank
20.000 2 € 54,99
Laatste prijs-update: vrijdag 19 februari 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail