Beste Robotmaaier top 5 2021

Laatste ge-update in door Joel

Heb jij geen tijd of zin om achter een grasmaaier aan te lopen en vind je dat een zitmaaier teveel lawaai maakt? Dan is een robotmaaier een mooie oplossing voor jou. Deze maairobot maait namelijk helemaal zelfstandig je gazon. 

Je hebt er geen omkijken meer naar en toch ligt je tuin er steeds netjes bij. De robot werkt via GPS of met een begrenzingsdraad die in je tuin wordt geplaatst. Daarna kun je de robotmaaier loslaten in je tuin en lekker zijn werk laten doen. Zo hou je meer tijd over om bijvoorbeeld blad op te ruimen met je bladblazer.

Hoe kies je de beste robotmaaier?

Nu vraag je je natuurlijk af wat de beste robot grasmaaier is en waar je die kunt vinden. Lees dan eerst even onze Koopgids door. Daarin staat precies waarop je moet letten als je een maairobot gaat kopen. Verder hebben we 5 populaire robotmaaiers getest en daarbij gekeken naar de belangrijkste eigenschappen. Daarbij zit een robotmaaier voor een kleine tuin, een robotmaaier zonder draad en een robotmaaier voor een groot gazon. In onze top 5 hebben we de robotmaaiers gezet waar wij heel enthousiast van worden. Neem even een kijkje en klik gerust door als je een leuke maaier ziet.

# Product Gazonoppervlakte Versnipperfunctie Begrenzing Prijs v.a.
1 GARDENA smart SILENO 500
De beste robotmaaier voor een groot gazon
500 m2 Draad € 999,00
2 Bosch Indego S+ 350
De beste robotmaaier voor een kleine tuin
350 m2 Draad € 800,00
3 GARDENA Sileno City 250
De beste robot grasmaaier voor de stadstuin
250 m2 Draad € 699,00
4 McCulloch robotmaaier ROB S600
De beste maairobot voor een gazon tot 250 m2
600 m2 Draad € 809,99
5 Robomow RX50u Connect
De beste grasmaaier voor een grote tuin
500 m2 Draad € 699,00
Laatste prijs-update: woensdag 20 januari 2021
Joel de Bruin
Door: Joel
Joel is verantwoordelijk voor de reviews uit de categorieën Elektronica en Hobby & Sport. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Joel is zelf een fanatieke hardloper.

Socials Joel:
LinkedIn - Instagram - Youtube - E-mail