Slowcooker kookboeken

Door: Jasper
Laatste update: 4 augustus 2023

Veel slowcookers worden geleverd met een receptenboekje. Online zijn er gelukkig ook tal van websites en groepen op social media die recepten graag met je delen. Mocht je het nou fijn vinden om een mooi kookboek in huis te hebben, dan volgen hier een aantal boeken waar je heerlijke inspiratie in zult vinden.

500 slowcooker gerechten

Naast 500 recepten, staat er in dit boek ook een aantal tips over het veilig bereiden van voedsel. Bijvoorbeeld welke soorten vlees het meest geschikt zijn voor de slowcooker. Het is een volledig receptenboek van soepen, hoofdgerechten tot aan desserts en ingemaakte producten. Elk recept is voorzien van een mooie foto.

I love my slowcooker 

In het receptenboek I love my slowcooker vind je budgetvriendelijke tot aan exotische recepten. I love my slowcooker heeft zich laten inspireren door onder andere de keukens uit uit Azië, het Midden-Oosten en Europa. Met meer dan honderd recepten van soepen, stoofpotten tot aan heerlijke feestgerechten voor de hele familie. Dit boek helpt je op weg met jouw beste slowcooker en geeft je vervolgens eerder meer bijzondere recepten om indruk mee te maken, dan voor dagelijks gebruik.

Slow cooked 

In het boek Slow cooked haal je 100 internationale recepten in huis. De recepten zijn beschreven voor gebruik in de slowcooker, maar ook voor gebruik op een kookstel of oven. Denk onder andere aan een curry, langzaam gegaard buikspek in karamelsaus of een vijgen-hazelnootpuddig met pure chocolade. Met het boek Slow cooked haal je dus een veelzijdig receptenboek in huis.

Slow cooked vega
De slowcooker staat voornamelijk bekend om z’n stoofpotjes. Wat veel stoofpotten gemeen hebben, is vlees. Voor de vegetariërs is het soms een hele uitdaging om lekkere recepten te vinden, vandaar het receptenboek Slow cooked vega. De opmaak van dit boek is verleidelijk en zal ervoor zorgen dat je regelmatig wat uitproberen. Ook dit receptenboek bevat meer dan honderd recepten. Van soepen, curry’s tot comfortgerechten en desserts. Dit boek is ook zeer geschikt voor mensen die wat minder vlees en wat meer groente willen eten.

Het slowcooker kookboek 

In Het slowcooker kookboek vind je recepten voor dagelijks gebruik. Met gemiddeld slechts 20 minuten voorbereidingstijd, tover je ’s ochtends voordat je naar het werk gaat eenvoudig een heerlijke maaltijd voor in de avond. Een stevige soep, stoofpot, curry of een stuk mals vlees met groentes staat bij thuiskomst op je te wachten. Op de ene pagina van het slowcooker kookboek vind je een recept en op de andere pagina een bijpassende foto.

Minibijbel Slowcooker 

In de Minibijbel Slowcooker vind je ruim 150 recepten. Van klassieke soep- en stoofgerechten tot aan internationale verrassingen. De recepten worden uitgelegd met behulp van meerdere foto’s. Elk recept is bovendien voorzien van een voedingswaarde-overzicht. Zo weet je hoeveel vet, koolhydraten, zout en calorieën je binnenkrijgt.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer