Beste slowjuicer 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Vera

Een slowjuicer is een geweldige manier om je dagelijkse inname aan ijzer en vitamine C te verbeteren omdat slowjuicen jou de mogelijkheid geeft om een consistente hoeveelheid kwaliteitsvolle sap te persen. De mineralen in dit sap zijn essentieel voor het versterken van je immuunsysteem en het voorkomen van bloedarmoede. Smaaktesten hebben aangetoond dat slowjuicen op vlak van smaak een beter alternatief is dan blenden.

Waarom de beste slowjuicer kopen?

Studies tonen aan dat een derde van ons voedsel nooit wordt geconsumeerd. Een groot deel van dit voedsel wordt in de vuilbak gegooid en nooit geconsumeerd. Sap maken vermindert verspilling door fruit en groenten te persen die op het punt stonden om slecht te worden. Groenten en fruit worden ook gemakkelijker door het lichaam afgebroken in hun vloeibare vorm. Tenslotte krijg je betere sap door te slowjuicen dan door te blenden.

Wat is de beste slowjuicer?

Niet iedereen gebruikt dezelfde ingrediënten en niet iedereen perst elke dag fruit. De meeste mensen willen echter zowel fruit als groenten kunnen persen, en het liefst met kwaliteitsvol sap als eindresultaat. Wij hebben daarom een selectie gemaakt met een aantal van de slowjuicer beste koop op de markt. Wij hebben hun technische eigenschappen met elkaar vergeleken om je via onze conclusie te helpen met je koopkeuze. Aan het einde van dit artikel vind je ook onze koopgids. In deze koopgids staan we langer stil bij de eigenschappen van een goede slowjuicer. Lees nu verder en ontdek onze geweldige selectie om de beste slowjuicer te kopen!

# Product Type Toerental
1 Philips Avance HR1946/70
Beste koop
Horizontale slowjuicer 120 TPM Bekijk prijzen
2 Princess 202045 Easy Fill
Beste getest
Verticale slowjuicer 60 TPM Bekijk prijzen
3 Omega CNC82SG
Beste horizontale slowjuicer
Horizontale slowjuicer 80 TPM Bekijk prijzen
4 Taylor Swoden Slow Joy 900060
Beste slowjuicer voor selderij
Verticale slowjuicer 55 TPM Bekijk prijzen
5 Bosch MESM731M VitaExctract
Beste slowjuicer consumentenbond
Verticale slowjuicer 55 TPM Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: zondag 1 augustus 2021
Beste koop Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Compact - Horizontale slowjuicer dat minder vastloopt – gemakkelijk wasbaar
 • Toerental van de persschroeven ligt te hoog - Geen Schuimafscheider – kleine vulopening
Productreview:

De Philips Avance Masticating Juicer slowjuicer is nauwelijks groter dan een compacte koffiemachine, maar wel even stijlvol! Deze beste horizontale slowjuicer maakt gebruik van MicroMasticating technologie. Fruit en groenten wordt “gekauwd” in de plaats van versnipperd te worden. Dit zorgt voor een optimaal rendement waarbij meer dan 90% van het fruit en groenten in je glas terecht komt! Zo krijg je heerlijke smoothies die hun vitamines hebben behouden.

Het apparaat maakt gebruik van een voorreinigingsfunctie om de binnenkant vezelvrij te houden wanneer je klaar bent. Alle onderdelen die in aanraking komen met voedsel kunnen snel en eenvoudig gewassen worden omdat ze als één enkele unit in elkaar zitten.

Een andere slimme functie is het snoer van één meter dat om de machine heen gewikkeld kan worden wanneer je klaar bent als u klaar bent. Bovendien kan je het bakje, de stamper en de sapkan gemakkelijk in de pulpcontainer opbergen.

De druppelstopfunctie op de uitloop is handig, alhoewel er soms sap uit het apparaat blijft lopen.

Een compact en gebruiksvriendelijke beste horizontale slowjuicer

Als je door eerdere negatieve ervaringen met ingewikkelde apparaten jouw toevlucht hebt genomen tot voorverpakt sap, dan is de Philips Avance het toestel dat je weer zal overtuigen om te slowjuicen.

Deze beste horizontale slowjuicer is compact, gebruiksvriendelijk en bovendien ook eenvoudig wasbaar. We missen wel een aantal zaken: met een iets groetere toevoerbuis en een schuimafscheider was dit toestel echt onweerstaanbaar geweest. We vinden ook dat de persschroeven te snel draaien, iets dat ten koste gaat van de sapkwaliteit. 

Beste getest Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Brede vulopening – Schoonmaakborstel meegeleverd - Afneembare stukken voor gemakkelijke opberging
 • Kleine capaciteit – Hoog en moeilijk op te bergen
Productreview:

De Princess Easy Fill 202045 is een compacte verticale slowjuicer met een extra grote vulopening. Dit is bijzonder handig omdat je minder op voorhand moet snijden. De lange en traag draaiende persschroef zorgt voor een hoge sapopbrengst met grote pulponderdelen. Je houdt er dus gezonde en vitaminrijke sap aan over!

Het reservoir is wat klein: je kan er amper 0,9 L vruchtvlees in opvangen. Je houdt een gezond sap over, rijk aan vitaminen en mineralen. De stille motor van de Princess Easy Fill Slowjuicer zorgt ervoor dat je nooit geluidsoverlast ondervindt in de keuken. Dankzij de geïntegreerde druppelstop hoef je je ook geen zorgen te maken over plakkerige laagjes die achterblijven op het aanrecht.

Alle onderdelen zijn bovendien eenvoudig uit de beste slowjuicer te halen en ze zijn ook vaatbestendig. Dit maakt het schoonmaken van de Princess Easy Fill Slowjuicer erg gemakkelijk. De slowjuicer wordt zelfs geleverd met een klein borsteltje voor het wassen van de zeeffilter.

Eenvoudig te bedienen voor heerlijke sapjes

De Princess Easy Fill 202045 is voor deze prijs echt een slowjuicer beste koop en eigenlijk een fantastisch instapmodel. Goedkope slowjuicers gaan meestal niet zo lang mee, zeker als je meermaals per dag een sapje wil klaarmaken, maar dit is bij de Princess Easy absoluut niet het geval. En dat is bijzonder verbazend voor zo’n goedkoop model!

Deze goede slowjuicer is hoog gebouwd en dat is niet handig voor het opbergen van de slowjuicer. Als je niet houdt van pulp, zal je misschien teleurgesteld zijn, aangezien de pulp niet efficiënt wordt weggefilterd. Nochtans kan je met de Princess Easy Fill Slowjuicer lekker beginnen aan je dag met een gezond en heerlijk vers fruit- of groentesap.

Beste horizontale slowjuicer Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Horizontale slowjuicer dat minder vastloopt - Schuimafscheider – Mondstukken die hoeveelheid pulp bepalen – Afneembare stukken voor gemakkelijke opberging – Grote capaciteit – Uitstekende kwaliteit
 • Prijzig exemplaar – Geen schenkstop of druppelstop
Productreview:

De Omega CNC82SG is één de beste horizontale slowjuicers. Deze slowjuicer is best prijzig in vergelijking met de andere Juicers uit onze selectie, maar hij onderscheidt zich vooral door de volgende eigenschappen:

 • Het is een horizontale slowjuicer, waardoor de persschroeven minder gemakkelijk vastlopen en waardoor harde vezels gemakkelijker geperst worden. Dit is één van de beste slowjuicers voor selderij!
 • Hij maakt gebruik van een schuimafscheider, waardoor je geen schuimlaag op je sap hebt.
 • De slowjuicer maakt gebruik van verschillende mondstukken, afhankelijk van de ingrediënten die je gebruikt. 
 • Hij is zo compact dat je hem overal mee kan nemen op reis, of in je keuken kan laten staan zonder kostbare ruimte op je aanrecht op te offeren.

De ultieme sapmaker voor je keuken

De Omega CNC82SG levert een grote sapopbrengst, maar ook meer pulp in je drank. Dit hoeft geen nadeel te zijn, want je kan gewoon een zeef gebruiken om extra pulp te verwijderen. Ook jammer is het feit dat er geen schenkstop of druppelstop op de beste horizontale slowjuicer is ingebouwd. Aan deze prijs had dit echt niet mogen ontbreken!

Gelukkig kan de Omega CNC82S zich van alle andere juicers onderscheiden dankzij zijn compactheid, gebruiksvriendelijkheid, maar vooral de kwaliteit van het sap dat geperst wordt. Er zijn geen ingrediënten dat deze slowjuicer niet aankan. Als je een duurzame slowjuicer wil kopen waar je alles mee kan, dan is dit toestel een goede koop.

Beste slowjuicer voor selderij Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Geweldige prijs/kwaliteit – Eenvoudig te gebruiken – trage toerental – Sorbetaccessoires
 • Niet gemakkelijk om schoon te maken
Productreview:

De Taylor Swoden Slow Joy 900060 werkt op een lage snelheid van 55 TPM waardoor de voedingsstoffen beschermd worden tegen het ontstaan van warmte. De Masticatie technologie van de persschroef behoudt de voedingswaarde van het fruit en groenten. De Taylor Swoden slowjuicer beste koop onderscheidt zich dankzij:

 • Een hogere sapopbrengst & drogere pulp: deze slowjuicer behoudt de natuurlijke smaak en voeding intact en behoudt tot 40% meer vitaminen en andere voedingsstoffen en 30% meer sap dan traditionele slowjuicers.
 • Een 2-in-1 Functie: naast het persen van groenten en fruit, kan deze slowjuicer ook gebruikt worden voor het maken van sorbet aan de hand van speciale sorbet accessoires.
 • Gebruiksvriendelijkheid: de Taylor Swoden slowjuicer is een stille slowjuicer. Hij maakt ook gebruik van een slimme omkeerfunctie, waardoor je kan voorkomen dat er voedingsstoffen komen vast te zitten. Alle afneembare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig voedselveilig anti-oxidatie materiaal en kunnen in een vaatwasser schoongemaakt worden.

Een goedkoop en gebruiksvriendelijke slowjuicer

De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is een geweldig instapmodel om fruit- groente sapjes te maken. Dit toestel biedt ongelooflijk veel voordelen aan een zeer toegankelijke prijs. Wil je de beste slowjuicer kopen? Met deze compacte slowjuicer bereid je gemakkelijk de lekkerste sapjes.

Door het slimme ontwerp neemt de Joy 900060 weinig plaats in beslag. Ondanks de losse onderdelen die vaatwasserbestendig zijn, blijkt de Taylor Swoden toch moeilijk te wassen: er blijven regelmatig stukjes voedsel kleven op de binnenrand.

Verkrijgbaar bij:
Beste slowjuicer consumentenbond Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Trage toerental - Grote capaciteit – Meerdere filters – Gemakkelijk schoon te maken - Afneembare stukken voor gemakkelijke opberging
 • Geen schuimafscheider - Kostprijs
Productreview:

Met de Bosch VitaExtract MESM731M haal je meteen lekkere slowjuice recepten in huis: je ontvangt bij aankoop immers een uitgebreide slowjuice receptenboek. Je hoeft enkel nog verse groenten, fruit en noten kopen. Dankzij de grote vulopening is het niet nodig om ingrediënten heel klein te snijden.

Dankzij de MixControl hendel kan je het pulpgehalte van de bereiding aanpassen aan je voorkeur, zodat je de textuur van je sappen of smoothies nauwkeurig kan beheren met deze slowjuicer beste koop. Op basis daarvan gebruik je de grove of de fijne filter. Super handig voor niet meteen van pulp in zijn sap houdt.

Het persen gebeurt op koude temperatuur en op lage snelheid, waardoor alle voedingsstoffen en voordelen van vitaminerijke sappen behouden worden. Na het persen voorkomt de druppelstop dat de machine op je aanrecht druppelt. Dit bespaart je een hoop schoonmaakwerk!

Een multifunctionele verticale slowjuicer die absoluut de moeite waard is

Deze Bosh slowjuicer is een absoluut premium product dat nooit teleurstelt. Het product is duur, maar dat wordt gerechtvaardigd door het aantal functies, de bouwkwaliteit en de kwaliteit van het geperste sap. Deze slowjuicer is perfect voor het maken van gezonde sappen en smoothies in een handomdraai.

Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail