Slowjuicer en Sinterklaas

Slowjuicer Sinterklaas

Tijdens Sinterklaas ben je al snel geneigd om veel ongezonds (suikers) op te eten. Een handje pepernoten, een stukje speculaas en marsepein en dat drie weken lang. Hier geven we je een paar recept ideeën die je thuis met de slowjuicer kunt maken – zo hou je Pakjesavond gezellig en lekker, maar net even wat gezonder!

Sinterklaas ontbijtsmoothie

De dag begin je al lekker en goed met de Sinterklaas ontbijtsmoothie. Voor 1 glas heb je 200 ml notenmelk nodig (hier lees je hoe eenvoudig(!)zelf thuis notenmelk maakt) en een theelepel koek- en speculaaskruiden. Dit meng je en je Sinterklaas ontbijtdrink is klaar! Je kunt hem rijker maken door er nog een banaan en wat zaden of havermout aan toe te voegen. Je zou er ook nog een eetlepel cacaopoeder door kunnen roeren en er wat verkruimelde pepernoten op strooien – gegarandeerd succes bij kinderen!

Groen Sinterklaassapje

Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je natuurlijk aan pepernoten, cadeautjes, gezelligheid en mandarijntjes! Om de sinterklaasavond verantwoord in te gaan, drink je een groen sinterklaassapje en om deze wat zoeter te maken en er de sinterklaastwist aan te geven voeg je hier dus mandarijntjes aan toe! Voor een glas heb je een hand vol spinazie nodig, een stuk komkommer, een halve avocado en een aantal mandarijntjes naar smaak. Alles in de slowjuicer en je bent helemaal klaar voor Pakjesavond!

Heb je nog geen slowjuicer? Zet dan een slowjuicer uit de top 10 met de beste slowjuicers van dit moment op je verlanglijstje. Zo weet je zeker dat Sinterklaas je een goede slowjuicer schenkt.

Hurom H100

De compacte Hurom H100 is geschikt voor dagelijks gebruik, snel schoon te maken en maakt bovendien weinig geluid.

Koop bij Bol.com
Omega Sana 707

De Omega Sana 707 is een krachtige horizontale slowjuicer met een grote vulopening inclusief 3 zeven en 4 eindstukken.

Koop bij Bol.com
Kuvings EVO820

De Kuvings EVO820 is tijdbesparend dankzij de grote vulopening! De Kuvings EVO820 is de beste koop voor gezinnen. Dankzij de grote vulopening van maar liefst 82 mm maak je in een handomdraai de lekkerste sapjes.

Koop bij Bol.com