Voordelen van titanium stijltangen

Door: Marle
Laatste update: 16 december 2021

Iedereen wilt natuurlijk een mooie coupe. Je koopt de eerste de beste stijltang en je gaat terug naar huis. Je probeert ‘m uit en je merkt dat het niet helemaal een match is. Er zijn namelijk verschillende soorten stijltangen waarvan je nog niet wist.

image

Wat is een titanium stijltang?

Titanium is een sterker en duurzamer materiaal dan keramiek. Keramische platen die in veel stijltangen worden gebruikt, kunnen verslijten, waardoor je een ongewenst kapsel krijgt.

Titanium platen slijten niet zoals keramische platen en het duurt langer voordat ze zijn opgewarmd en afgekoeld. Dit betekent dat je je stijltang langer kunt gebruiken voordat deze moet worden vervangen of gerepareerd, wat je op de lange termijn tijd en geld bespaart.

Deze titanium stijltangen zijn ook bestand tegen de natuurlijke neiging om statische elektriciteit op te wekken.

Voor wie is een titanium stijltang geschikt?

De titanium stijltang is geschikt voor mensen met dik, golvend of kroeshaar. Dit type haar is dikker en stugger, dus de platen van een titanium stijltang moeten steviger zijn om ervoor te zorgen dat de resultaten gelijkmatig zijn.

Voordelen van een titanium stijltang

Hier zijn nog even alle voordelen op een rijtje:

  • De titanium stijltang verslijt minder snel
  • Sterker en duurzamer materiaal
  • Langer houdbaar
  • Bestand tegen het opwekken van statische elektriciteit
  • Stevigere platen

Stijltangen zijn nog steeds best schadelijk voor je haar. Dus stijl je haar niet té vaak! Je haar zal er voor een tijdje prachtig uitzien, maar na maanden dagelijks gebruik, doet het je haar geen goed.

Stijl met mate en gebruik je de juist stijltang voor jou! Ben jij nou benieuwd naar de 10 beste stijltangen van 2021? Scrol door de lijst en ik weet zeker dat je er eentje vindt die perfect bij jouw haar past.

Over de auteur

Marle

Marle is drie jaar geleden begonnen als copywriter en schrijft nog steeds met veel plezier. Hoewel ze zich aan het begin voornamelijk richtte op het schrijven van product descriptions, schrijft ze ond... Lees meer