De beste draadloze stofzuiger

Vind jij ook dat tijdens het stofzuigen het snoer altijd in de weg zit? Dan koop je waarschijnlijk een Bosch Free'e BSGL53192 met een snoer van 15 meter. Je kunt ook kiezen voor een snoerloze stofzuiger of een steelstofzuiger. Deze stofzuigers werken met een oplaadbare accu, zodat een snoer totaal overbodig wordt. Geen gedoe meer met een te kort snoer, maar gewoon je hele huis in 1x stofzuigen. We snappen hoe heerlijk dat is. Daarom hebben we een klein onderzoekje voor je gedaan naar draadloze stofzuigers.

Veel vrijheid met een draadloze stofzuiger

Iedereen kent Dyson wel van de opvallende stofzuigers. De Dyson V11 Absolute is ook zo’n leuk model van Dyson, maar dan zonder snoer. Hiermee kun je 60 minuten stofzuigen en de zuigkracht neemt niet af, ook al raakt de stofzuigerzak vol. Hij maakt best wel wat lawaai, maar wat ’n vrijheid heb je met deze stofzuiger. Wil je een stofzuiger zonder snoer waarmee je ook meteen je vloeren kunt dweilen? Koop dan de Philips SpeedPro Max Aqua series 8000 XC8149/01 die stofzuigen en dweilen combineert. Dat scheelt tijd en je hebt geen aparte dweil meer nodig. Wil je een echte duizendpoot, kies dan de Miele Triflex HX1 Runner – Steelstofzuiger. Daarmee zuig je net zo gemakkelijk onder kasten en bedden. En de accu gaat maar liefst 2 uur mee.

Je parketvloer wordt weer mooi schoon met deze draadloze stofzuigers

Zoek je een topper om je parketvloer mee schoon te maken? Kies dan voor de Dyson V11 Parquet Extra. Deze heeft een extra zachte borstel die je vloer spaart.

Je kunt ook kiezen voor de AEG QX8-1-45SM – Steelstofzuiger die door televisieprogramma Radar werd beoordeeld met een 8,3. Deze stofzuiger heeft o.a. een gemotoriseerde fluffy borstel voor betere zuigresultaten op een harde vloer. Zo krijg je geen krassen en wordt je vloer toch lekker schoon.

Wil je definitief afscheid nemen van het stofzuigen met een snoer? Koop dan een draadloze stofzuiger, die geeft je alle vrijheid die je nodig hebt. Weet je het nog niet zeker? Bekijk dan gerust onze Stofzuiger Top 10 en Koopgids, vol met handige tips.