De beste snoerloze stofzuiger

Als je gaat stofzuigen zonder snoer, dan heb je heel veel bewegingsvrijheid. Met een snoerloze stofzuiger of steelstofzuiger hoef je nooit meer de stekker in en uit het stopcontact te halen. Bovendien kun je de stofzuiger makkelijk door je hele huis geen gebruiken. Wil je weten wat de beste snoerloze stofzuiger is? Dat is de Dyson V8 Absolute. Deze werd door de Consumentenbond als beste getest. Deze stofzuiger zuigt goed, vooral haren en stof van tapijt en uit kieren. Het standaard mondstuk zuigt helaas de kruimels minder goed van een harde vloer. De stofzuiger die de titel Beste Koop kreeg, was ook een Dyson, namelijk de Dyson 7 Motorhead. Deze presteert vooral goed op tapijt en je zuigt er ook makkelijk mee onder je meubels.

Dit zijn de toppers onder de snoerloze stofzuigers

De Bosch BBH73275 - Athlet Ultimate steelstofzuiger was dan misschien geen testwinnaar, wij vinden ‘m wel een kampioen! Deze stofzuiger hoef je maar kort op te laden, maar dan kun je er in de laagste stand wel 60 minuten mee stofzuigen. Dan is je hele huis gedaan. De stofzuiger is makkelijk te gebruiken en maakt weinig lawaai. Ook van Bosch is de Bosch Athlet BBH625W60. Deze haalde ook hoge scores in de consumententest. Deze stofzuiger heeft veel zuigkracht, weet wel raad met dierenharen en je kunt ‘m tot 60 minuten gebruiken voordat je de accu weer moet opladen. Deze stofzuiger kost wel wat meer dan de Dyson V7 Motorhead, dus als je een kleiner budget hebt, is de Dyson een goed alternatief.

Snoerloze stofzuigers met kruimeldief

Het leuke van snoerloze stofzuigers is dat er soms een kruimeldief bij zit. Haal je de steel van de stofzuiger af, dan blijft er een kruimelzuiger over. De Samsung POWERstick PRO VS8000 is zo’n stofzuiger met ingebouwde kruimeldief. Deze stofzuiger is ook lekker krachtig, maar iets minder geschikt voor houten vloeren. Met dierenharen weet deze Samsung wel raad, dankzij de speciale borstel. Zoek je een stofzuiger die in alle hoekjes en gaten komt? Probeer dan de Dyson V11 Absolute Extra. Deze heeft een flexibel opzetstukje waarmee je makkelijk onder je tafels, stoelen en banken komt. Op harde vloeren geeft deze Dyson bovendien een topresultaat.

Weet jij al welke snoerloze stofzuiger je wilt hebben? We beloven je dat je het snoer echt niet zult missen, dus als je eenmaal kiest voor een stofzuiger zonder snoer, dan wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders.