Beste trampoline top 10 2020

Laatste ge-update in door Joel

Jij bent op zoek naar een trampoline, en wilt natuurlijk een veilige trampoline. Wij gaan je hier helpen de beste trampoline voor in jouw tuin te vinden. Springen op een trampoline vinden zowel grote als kleine kinderen leuk, zelfs veel volwassenen kunnen de verleiding niet weerstaan. Het is een heerlijke manier om energie kwijt te kunnen. Je zult zien dat kinderen steeds vaker en meer buiten spelen. Kinderen kunnen op een eenvoudige en leuke manier hun energie goed kwijt. Goed om te weten is dat het gebruik van een trampoline erg vriendelijk voor het lichaam is. De gewrichten worden niet belast en het is zelfs goed voor de conditie. Een echte must have als het kan. Eenmaal een trampoline in de tuin, is het voor de papa of mama ook laagdrempelig om steeds weer even te springen en vooral ook even plezier te hebben! Met slechts een paar minuten springen per dag, doe je al veel goeds voor je lichaam.

Zoveel trampolines…welke kies jij?

Wil je een trampoline in je tuin zetten? Dan kijk je natuurlijk even rond wat er allemaal te koop is. Als het gaat om trampolines, dan is het aanbod best groot. Er zijn veel trampolines, van goedkoop tot heel duur. Ga je voor veiligheid en kies je voor een trampoline met net? Of graaf je een gat in de grond zodat je een trampoline inground kunt plaatsen? De maat van je tuin bepaalt voor een deel wat voor soort trampoline je er kunt neerzetten. Een trampoline die rechthoekig is, past vaak gemakkelijk in een hoekje van je tuin. Is je tuin niet zo groot, dan kun je kiezen voor een trampoline van een klein formaat. Heb je nog nooit eerder een trampoline gekocht? Kijk dan zeker even in onze Koopgids. Daarin kun je namelijk lezen wat belangrijk is bij de aankoop van een trampoline.

De beste trampolines overzichtelijk op een rij

Het kiezen van een goede trampoline die bij jou past, is best wel een uitdaging. Daarom hebben we de tien beste trampolines van dit moment voor je verzameld en in overzichtelijke top 10 samengesteld. Onderaan deze pagina vind je de trampoline koopgids. Hierin staan handige tips die je helpen bij het kiezen van een trampoline die het beste bij jouw situatie past.

Trampoline top 10
# Product Belastbaar Soort Vorm Prijs v.a.
1 BERG Ultim Champion InGround 330
Beste trampoline
100 kg In-ground Rechthoek € 659,00
2 Salta Excellent Ground
Beste koop
150 kg In-ground Rechthoek € 249,00
3 EXIT InTerra Groundlevel 100 kg In-ground Rond € 0,00
4 Etan Inground Hi-Flyer 100 kg In-ground Rechthoek € 0,00
5 EXIT Silhouette in-ground 120 kg In-ground Rechthoek € 299,00
6 BERG trampoline Favorit 330 + Safety Net Comfort 100 kg Bovengronds Rond € 479,00
7 Salta Combo 50 kg Bovengronds Rond € 199,00
8 Salta Junior Trampoline – 140 cm 35 kg Bovengronds Rond € 109,00
9 Funfit 252 cm 100 kg Bovengronds Rond € 154,94
10 Salta Comfort 120 kg Bovengronds Rond € 429,00
Laatste prijs-update: maandag 18 januari 2021
Joel de Bruin
Door: Joel
Joel is verantwoordelijk voor de reviews uit de categorieën Elektronica en Hobby & Sport. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Joel is zelf een fanatieke hardloper.

Socials Joel:
LinkedIn - Instagram - Youtube - E-mail