Beste ventilator top 5 2020

Laatste ge-update in door Jasper

Om je hoofd koel te houden in de zomer, is een ventilator onmisbaar. Wil jij deze zomer niet puffend en plakkend achter je bureau zitten? Of heb je geen zin om je bed uit te drijven van de hitte? Koop dan een ventilator!

Het is wel even goed om te weten dat een ventilator de lucht rond blaast, maar niet koelt. Daarvoor kun je beter een mobiele airco gebruiken. Een ventilator kan je leven wel een stuk aangenamer maken door het lekkere briesje wat eruit komt. Gebruik voor extra verkoeling wat ijskoud bubbelwater uit een sodamaker en je komt de zomer wel door.

Hoe kies je de beste ventilator?

Wat is een goede ventilator? Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Misschien wil je graag een stille ventilator voor je slaapkamer, of zoek je de beste staande ventilator die je in hoogte kunt verstellen. Of kies je liever voor een handige vloerventilator die weinig plaats inneemt? Denk vooraf goed na waar je het apparaat wilt neerzetten en hoe je het wilt gebruiken. Zoek je nog wat tips? Gebruik dan onze handige Koopgids vol met aankooptips.

Om erachter te komen wat de beste ventilator voor jou is, kun je onze ventilator top 5 gebruiken. Hierin staan 5 ventilators die we getest hebben, dus neem zeker even een kijkje.

# Product Aantal standen Geluidsniveau Zelfdraaiend Prijs v.a.
1 Bestron DFA30
De beste vloerventilator
3 62 dB € 42,08
2 Solis Easy Breezy 757
De beste torenventilator voor je slaapkamer
3 44,8 dB € 99,00
3 Dyson AM07
De beste stille ventilator
10 64 dB € 379,75
4 Evolar EVO-12T
De beste tafelventilator
3 - € 21,95
5 Fauve SV1010
De beste statiefventilator
3 53 dB € 29,99
Laatste prijs-update: woensdag 20 januari 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail