De wasmachine en droger op elkaar gestapeld

Door: Eva
Laatste update: 9 november 2021

Een wasmachine en droger hebben we bijna allemaal nodig. Het zijn twee uiterst handige machines, die veel werk van ons afnemen. Zeker als je bedenkt dat per jaar in een Nederlands gezin 156 wasjes worden gedraaid. Alleen nemen ze met zijn twee├źn best wel veel plaats in. Een handige oplossing is dan om de wasmachine en droger op elkaar te stapelen.

Wat zijn de voordelen om de wasmachine en droger op elkaar te stapelen?

Het grootste voordeel om de wasmachine en droger op elkaar te stapelen is dat het ruimte bespaart. Stapelen kun je in verschillende variaties doen. Het beste is als je twee machines van dezelfde fabrikant en dezelfde serie hebt. Je kunt echter ook van dezelfde fabrikant, een verschillende serie hebben. Dit zorgt ervoor dat de beide machines dezelfde maten hebben en goed op elkaar passen.

Uiteraard is het ook mogelijk om alle twee de machines op elkaar te stapelen als ze van verschillende merken zijn. Nu moet je echter wel goed oppassen dat ze op elkaar passen. Dit kun je doen door ze op te meten voordat je ze op elkaar zet. Om je een beetje te helpen bij het uitkiezen van een wasmachine, hebben we hier een keuze uit de beste 5 wasmachines van 2021 voor je gemaakt.

Wat is de beste manier om de wasmachine en droger op elkaar te stapelen?

De beste manier om de wasmachine en droger op elkaar te stapelen is met een tussenstuk dat ook wel een stapelkit genoemd wordt. Het voordeel van een tussenstuk is dat je de droger kunt vastbinden met een riem. Een droger gaat trillen als hij werkt, en dan kan de droger van je wasmachine afvallen. De riem voorkomt dat en zorgt ervoor dat beide machines stabiel zijn. De wasmachine staat altijd beneden en de droger boven, denk daar ook aan bij het installeren van het tussenstuk.

Een tussenstuk is ook handig omdat ze een uitschuifbaar stuk hebben. Dit heeft de volgende voordelen.

  • Je kunt de was erop zetten.
  • Sorteren van de was is makkelijk.
  • Handig om de was op te vouwen.

Veel plezier met je wasmachine en droger.

Over de auteur

Eva
Hoofdredacteur

Eva heeft al meer dan 5+ ervaring als tekstschrijver. Dat begon al tijdens haar studie journalistiek, maar haar passie lag bij pakkende, online content. Daarom maakte zij in 2019 de switch naar copywr... Lees meer