Beste wimperserum 2022

Laatste ge-update in door Eva

Wimperserum heeft in de laatste jaren ontzettend veel aan populariteit gewonnen in beautyland. Niet zo gek natuurlijk; wie wilt er nu geen langere, vollere en gezondere wimpers? Mits je gebruikmaakt van een goed product, kun je met een wimperserum in enkele weken tijd grootste resultaten boeken.

Er zijn zoveel verschillende serums verkrijgbaar dat het lastig kan zijn om een goede te kiezen. Wij hebben verschillende serums getest en de beste hieronder voor je op een rijtje gezet. We hebben onder andere gekeken naar het resultaat en de gebruikte ingrediënten. In onze ogen is Revitalash Advanced het beste serum van 2022. Verder vind je in onze top-5 het best geteste wimperserum, het beste seidon wimperserum, het beste b’lashy wimperserum en het beste nole wimperserum.

Revitalash Advanced Bekijk prijzen
Hoe vaak aanbrengen p/dag: 1x
Dermatologisch getest: Ja
Vegan: Nee
Hierom zijn we fan:
Genoeg voor 3 maanden – Kan gebruikt worden met extensions of verf – Een keer per dag aanbrengen – Dermatologisch getest
Let hierop:
Niet geschikt voor zwangere vrouwen – Kan in het begin irritaties veroorzaken

De beste koop betekent voor ons dat het product de beste prijs heeft voor een hoge kwaliteit. In dit geval gaat het om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Wimperserum, een product wat ontwikkeld is door een Amerikaanse oogarts en waarvan je er dus op kunt vertrouwen dat het goede resultaten brengt.

Dit product maakt gebruik van krachtige polypeptiden en botanische stoffen. Bij regelmatig en juist gebruik tover jij jouw wimpers om tot gezonde, volle wimpers waar je zichtbaar van kunt genieten. De tube bevat 2 milliliter. Dit klinkt als heel weinig, maar bij juist gebruik kun je hier ongeveer 3 maanden mee doen. De resultaten liegen er niet om, de wimpers zien er namelijk zo goed uit dat het lijkt alsof je al een laagje mascara op hebt.

Een aantal van de ingrediënten:

 • Glycerin;
 • Cellulose Gum;
 • Panax Ginseng Extract;
 • Camellia Sinesis Extract;
 • Biotin;
 • Aqua.

Volle wimpers zijn een kleine moeite

Het gebruik van deze wimperserum is vrij simpel. Je moet ervoor zorgen dat je jouw gezicht van tevoren goed reinigt en contactlenzen verwijdert. Gebruik van het serum word ’s avonds aangeraden. Breng een kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers terwijl je ervoor zorgt dat het niet in je ogen komt. Een keer per dag is genoeg, meerdere keren per dag kan problemen veroorzaken. Als je dit twaalf weken lang elke dag blijft doen zou je binnen de kortste keren resultaat moeten zien. Gebruik hierna nog 3-4 keer per week om de gezondheid van de wimpers te behouden.

Als je graag volle wimpers wilt hebben, maar jouw wimpers hier anders over denken, dan gebruik je waarschijnlijk op dit moment wimperextensions of wimperverf. Je kunt dit serum gewoon gebruiken wanneer je een van die producten gebruikt. Deze tasten het proces niet aan.

Dit product is nog niet getest op zwangere vrouwen, tijdens de borstvoeding of tijdens chemotherapie. De producten raden het dan ook uit voorzorg af om het product te gebruiken indien een van die situaties op jou van toepassing is.

Verkrijgbaar bij:
LashLiftingMaster Bekijk prijzen
Dermatologisch getest: Ja
Hoe vaak aanbrengen p/dag: 1x
Vegan: Ja
Hierom zijn we fan:
Veganistisch – Meerdere applicatiemogelijkheden – Rijk aan vetzuren – Inclusief wimper borstel
Let hierop:
Maakt deel uit van een stappenproces – Geen grotere verpakking beschikbaar ondanks meerdere applicatiemogelijkheden

De best geteste wimperserum van 2022 is wat ons betreft de LashLiftingMaster. Dit is een olie die gebruikt wordt in combinatie met de LashLift behandeling. Om de beste resultaten te behalen is het dus noodzakelijk om meerdere producten te gebruiken, maar dat mag de pret niet bederven want het eindresultaat mag er zeker zijn.

Deze olie bevat vooral ricinolzuur, oleaten en linoleaten, ingrediënten die allemaal veel hydraterende omega-6 en omega-9 vetzuren bevatten. Het zijn onder andere de vetzuren die ervoor zorgen dat wimpers weer volume krijgen. Deze samenstelling is trouwens niet alleen goed voor je wimpers, maar kan ook gebruikt worden om de wenkbrauwen voller te maken.

De meerdere functies van deze olie:

 • Wimpers;
 • Wenkbrauwen;
 • Baardverzorging;
 • Haarverzorging;
 • Huidverzorging.

Diervriendelijk en veelzijdig

Het gebruik van het serum voor de wimpers en wenkbrauwen is simpel: Je brengt 1 druppel aan op het meegeleverde borsteltje en borstelt die gelijkmatig over de wimpers en/of wenkbrauwen. Het is ook een optie om je vingers te gebruiken als je dit fijner vindt. Meer dan één druppel wordt niet aangeraden omdat dan het risico ontstaat dat de olie in de ogen komt.

Zoals we al eerder hebben gezegd kun je deze olie op verschillende manieren gebruiken. Dit is ook een van de redenen dat dit het best geteste serum is. De veelzijdigheid die deze olie te bieden heeft betekent dat andere gezondheidsproducten eigenlijk niet nodig zijn.

Veel producten kunnen niet door veganisten gebruikt worden omdat er geen rekening mee gehouden is bij de samenstelling. Bij deze olie is dat niet het geval, ook veganisten kunnen van de LashLiftingMaster boosting eyelash oil gebruik maken.

Verkrijgbaar bij:
Seidon™ Tavia Bekijk prijzen
Dermatologisch getest: Nee
Hoe vaak aanbrengen p/dag: 2x
Vegan: Nee
Hierom zijn we fan:
Hoog groeipercentage – Kleine dosering nodig – Resultaat na 6 weken – Weinig kans op irritatie
Let hierop:
Niet dermatologisch getest – Niet veganistisch

Seidon staat bekend om zijn producten met biologische etherische oliën, en de wimperserum is ook zeker een aanrader. Dit product is ontwikkeld om langere, vollere en dikkere wimpers te krijgen binnen een tijdsbestek van 6 weken. Uit hun persoonlijk onderzoek is gebleken dat het serum een groeipercentage heeft van 87,7%.

Sommige wimperserums geven onverwachtse bijwerkingen waar je niet op zit te wachten. Seidon heeft zijn samenstelling zorgvuldig uitgekozen en getest waardoor er een veilige en natuurlijke formule ontstaan is. Dit product heeft een hoog groeipercentage, geniet van unieke en luxe ingrediënten, en geeft geen verandering in iriskleur.

Meer geweldige producten van Seidon zijn:

 • Luchtbevochtiger;
 • Geizchtssauna;
 • Tandenbleekset;
 • Aroma diffuser;
 • Baardgroei olie;
 • Anti aging serum;
 • Wenkbrauw trimmer;
 • En meer.

Meerdere gebieden aanpakken

Het is de bedoeling dat je het serum dagelijks aanbrengt na het verwijderen van make-up en het reinigen van het gezicht. Een kleine hoeveelheid op de onderste en bovenste wimper lijn met het meegeleverde kwastje is genoeg. Zorg dat je dit tweemaal per dag doet voor het beste resultaat.

Ook Seidon geeft weer de mogelijkheid om één product op meerdere manieren te gebruiken. Deze wimperserum kan, naast de wimpers, ook gebruikt worden voor de wenkbrauwen. De instructies voor het aanbrengen zijn hierbij onveranderd.

Ben jij benieuwd naar alle ophef over Seidon? Dan is het wimperserum een mooi product om mee te beginnen, later kun je altijd nog uitbreiden naar meer producten zoals gezichtscrème en andere beautyproducten.

Verkrijgbaar bij:
B’LASHY® wimperserum Bekijk prijzen
Dermatologisch getest: Nee
Hoe vaak aanbrengen p/dag: 1x
Vegan: Nee
Hierom zijn we fan:
Waterproof – Een keer per dag gebruiken – Hoog groeipercentage – Makkelijk in gebruik
Let hierop:
Niet dermatologisch getest – Niet veganistisch

Bij B’LASHY kan je verschillende supplementen, verzorgingsproducten en beauty accessoires kopen, maar de naam van het merk verklapt al dat zij vooral bezig zijn met wimpers. En laten we nu net op zoek zijn naar een beautyproduct wat de wimpers langer en voller maakt, zoals de beste B’LASHY Wimperserum.

Volgens het merk zelf heeft dit serum een groeipercentage van 98,9% gebaseerd op een onderzoek met 200 vrouwen. Dit resultaat zou volgens hen behaald zijn door het serum slechts 1x per dag aan te brengen voor het slapen. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten hebben hier natuurlijk alles mee te maken. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van Isopropul Cloprostenate in combinatie met natuurlijke ingrediënten met peptiden.

De voordelen van dit product:

 • Gemakkelijk te gebruiken;
 • 1x per dag aanbrengen;
 • Transparant flesje;
 • Waterproof;
 • In combinatie met mascara te gebruiken;
 • Flesje bevat 5 ml;
 • Bewezen ingrediënten.

Langere wimpers zonder gedoe

Wimperserum aanbrengen is eigenlijk net zo makkelijk als het aanbrengen van lippenbalsem. Je brengt een klein, dun lijntje aan op gereinigde ogen langs de bovenlijn van de wimpers en klaar is kees. Let hierbij wel op dat het serum niet in de ogen komt. Slechts één keer per dag aanbrengen is genoeg om de gewenste resultaten te behalen.

Let er wel op dat dit product best sterk ruikt waardoor sommige mensen het liever niet gebruiken. Desondanks raad ik dit product toch aan wegens zijn goede werking.

Verkrijgbaar bij:
NOLÉ Wimperserum Bekijk prijzen
Dermatologisch getest: Nee
Hoe vaak aanbrengen p/dag: 2x
Vegan: Nee
Hierom zijn we fan:
Verzorgt de huid rondom de wimpers – Gebruikt natuurlijke ingrediënten – Resultaat kan binnen 2 weken zichtbaar zijn – Gebruiksaanwijzing op de verpakking
Let hierop:
Niet te gebruiken in combinatie met gluacoom medicatie – Niet dermatologisch getest

Nolé is niet alleen een leuke jongensnaam en een dorp in Italië, maar ook een goed merk voor beautyproducten. De beste Nolé wimperserum komt in een verpakking van 4 ml en moet tweemaal per dag aangebracht worden voor de beste resultaten.

De focus bij dit product ligt vooral bij de wimper lengte en dichtheid. Ook hierbij is het weer zo dat het zowel voor de wimpers als de wenkbrauwen gebruikt kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor jouw ogen de beste bescherming krijgen, en de kans op een allergische reactie ook minimaal is. Check wel altijd de ingrediëntenlijst om te kijken of het iets bevat waar jij allergisch voor bent, want het is niet dermatologisch getest.

Een aantal ingrediënten die gebruikt zijn:

 • Gedistilleerd water;
 • Keratine;
 • Sorbitol;
 • Collageen natrium;
 • Tarwekiemen;
 • Brandnetel extract;
 • Vitamine E en vitamine C;
 • Natuurlijke cellulose A.

Altijd positief

Nolé vertrouwt zo erg op dit product dat zij garanderen dat iedereen een positief effect zal krijgen als het volgens de instructies gebruik wordt. Als je het een dag vergeet te gebruiken kun je het gewoon blijven gebruiken zoals in de gebruiksaanwijzingen beschreven staat, maar je krijgt de beste resultaten door het elke dag systematisch toe te dienen.

Het wimperserum zorgt er niet alleen voor dat de wimpers en wenkbrauwen voller en sterker worden, maar verzorgd ook de huid rondom de wimpers en wenkbrauwen waardoor een oogcrème overbodig wordt. Tot dusver zijn er volgens het bedrijf ook nog geen bijwerking geconstateerd.

Wanneer het product volgens de gebruiksaanwijzingen gebruikt wordt zou er binnen 2 tot 10 weken resultaat moeten zijn. Dit is natuurlijk een groot tijdvak, maar ieder lichaam reageert op een ander tempo. Bij mij zag ik het resultaat na ongeveer 7 weken.

Verkrijgbaar bij:
Product Dermatologisch getest Hoe vaak aanbrengen p/dag Vegan
Revitalash Advanced Revitalash Advanced
Beste koop wimperserum
1x Bekijk prijzen
LashLiftingMaster LashLiftingMaster
Best geteste wimperserum
1x Bekijk prijzen
Seidon™ Tavia Seidon™ Tavia
Beste seidon wimperserum
2x Bekijk prijzen
B’LASHY® wimperserum B’LASHY® wimperserum
Beste b lashy wimperserum
1x Bekijk prijzen
NOLÉ Wimperserum NOLÉ Wimperserum
Beste nole wimperserum
2x Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: dinsdag 6 juni 2023
Door:
Eva

Eva heeft al meer dan 5+ ervaring als tekstschrijver. Dat begon al tijdens haar studie journalistiek, maar haar passie lag bij pakkende, online content. Daarom maakte zij in 2019 de switch naar copywriter. Sindsdien schrijft ze met veel plezier voor Debeste.com. 

Verder reist Eva het liefst de hele wereld rond, kookt ze graag vegetarische gerechten en speelt ze met veel plezier op de piano. Voor jou duikt zij in de wereld van kookspullen, hondenbrokken en andere huis-tuin-en-keukenartikelen.