Beste wimperserum top 5 2020

Laatste ge-update in door Agnes

Als je droomt van mooie, lange en volle wimpers, dan kan een goed wimperserum daarbij helpen. Met zo’n serum kun je je wimpers sneller laten groeien. Ook kunnen je wimpers er voller en langer van worden. In het serum zit namelijk een groeimiddel wat een stimulerend effect op de haargroei heeft.

Je krijgt niet meteen de gewenste volle wimpers. De groeicyclus van je wimpers duurt ongeveer 12 weken, dus je moet wat geduld hebben voordat je resultaat ziet. Daarnaast kun je het serum ook gebruiken om je wenkbrauwen dikker te maken. Het wimperserum zal dan wel wat sneller opgaan.

Hoe gebruik je een wimper serum?

Een wimperserum kun je gebruiken nadat je je mascara af doet. Je brengt het serum dagelijks aan op een schone huid, na het verwijderen van je make-up en dagcrème. Je brengt met het meegeleverde kwastje een kleine hoeveelheid van het wimper serum aan op de bovenste en onderste wimperlijn. Alleen als je het wimper serum regelmatig gebruikt, krijg je het gewenste resultaat.

Hoe kies je het beste wimperserum?

Welk wimperserum is het beste? Dat is afhankelijk van hoe je het serum wilt gebruiken en van de kwaliteit van het serum.  De beste wimperserums maken je wimpers sterk, dik en lang en geven zo het gewenste resultaat.  Wil je weten wat de beste wimperserum is, bekijk dan onze test. We hebben 5 wimperserums getest en een top 5 gemaakt. Je ziet hier ook welk wimperserum wij als beste getest hebben. Zo kun je zelf wat beter bepalen wat het beste wimperserum voor jou is. In onze Koopgids vind je bovendien handige tips voor de aankoop van je nieuwe wimperserum.

nanolash
# Product Resultaat Dermatologisch getest Vegan Prijs v.a.
1 Nanolash Wimperserum
Het beste wimperserum uit deze test
2 weken € 40,81
2 Revitalash Advanced Wimperserum/Conditioner - 2 ml
Het beste wimperserum voor korte wimpers
12 weken € 54,30
3 Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3ml - Lange en Volle Wimpers
Het beste wimperserum voor wenkbrauwen en wimpers
2-6 weken € 49,90
4 Seidon™ Wimperserum - Wimper groeimiddel
Het beste wimperserum om je wimpers te laten groeien
6 weken € 29,95
5 KIKILASH Wimperserum - Lange en Volle Wimpers in 4 weken - 3 ml
Het beste wimperserum
4-5 weken € 29,90
Laatste prijs-update: maandag 18 januari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail