Beste wimperserum 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Agnes

Als je droomt van mooie, lange en volle wimpers, dan kan een goed wimperserum daarbij helpen. Met zo’n serum kun je je wimpers sneller laten groeien. Ook kunnen je wimpers er voller en langer van worden. In het serum zit namelijk een groeimiddel wat een stimulerend effect op de haargroei heeft.

Je krijgt niet meteen de gewenste volle wimpers. De groeicyclus van je wimpers duurt ongeveer 12 weken, dus je moet wat geduld hebben voordat je resultaat ziet. Daarnaast kun je het serum ook gebruiken om je wenkbrauwen dikker te maken. Het wimperserum zal dan wel wat sneller opgaan.

Hoe gebruik je een wimper serum?

Een wimperserum kun je gebruiken nadat je je mascara af doet. Je brengt het serum dagelijks aan op een schone huid, na het verwijderen van je make-up en dagcrème. Je brengt met het meegeleverde kwastje een kleine hoeveelheid van het wimper serum aan op de bovenste en onderste wimperlijn. Alleen als je het wimper serum regelmatig gebruikt, krijg je het gewenste resultaat.

Hoe kies je het beste wimperserum?

Welk wimperserum is het beste? Dat is afhankelijk van hoe je het serum wilt gebruiken en van de kwaliteit van het serum.  De beste wimperserums maken je wimpers sterk, dik en lang en geven zo het gewenste resultaat.  Wil je weten wat de beste wimperserum is, bekijk dan onze test. We hebben 5 wimperserums getest en een top 5 gemaakt. Je ziet hier ook welk wimperserum wij als beste getest hebben. Zo kun je zelf wat beter bepalen wat het beste wimperserum voor jou is. In onze Koopgids vind je bovendien handige tips voor de aankoop van je nieuwe wimperserum.

nanolash
# Product Resultaat Dermatologisch getest Vegan Prijs v.a.
1 Nanolash Wimperserum
Het beste wimperserum uit deze test
2 weken € 31,00
2 Revitalash Advanced Wimperserum/Conditioner - 2 ml
Het beste wimperserum voor korte wimpers
12 weken € 69,70
3 Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3ml - Lange en Volle Wimpers
Het beste wimperserum voor wenkbrauwen en wimpers
2-6 weken € 49,90
4 Seidon™ Wimperserum - Wimper groeimiddel
Het beste wimperserum om je wimpers te laten groeien
6 weken € 23,95
5 KIKILASH Wimperserum - Lange en Volle Wimpers in 4 weken - 3 ml
Het beste wimperserum
4-5 weken € 34,90
Laatste prijs-update: zaterdag 25 september 2021
Het beste wimperserum uit deze test Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Geschikt als je lenzen/extensions draagt – Dermatologisch getest – Werkt echt
 • Soms pas na 12 weken resultaat – Ooglid verkleurt soms – Vrij prijzig serum
Productreview:

Wil je snel volle wimpers en een serum dat doet wat het belooft? Kies dan voor dit Nanolash wimperserum. De formule van Nanolash Serum werd ontwikkeld in bekende laboratoria en de werkzaamheid werd uitgebreid getest.  Je kunt er dus van op aan dat het werkt. Als je het 1 maand lang dagelijks 1x gebruikt, dan zullen je wimpers 50% langer worden. Sommige mensen zien zelfs al na 2 weken resultaat, bij anderen duurt dit minimaal 4-12 weken.

Speciaal geschikt voor gevoelige ogen

Als je lenzen draagt, dan vraag je je misschien af of je Nanolash kunt gebruiken en het antwoord is “ja”. Het serum kun je ook gebruiken als je wimper extensions gebruikt of als je gevoelig bent voor cosmetische producten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor rode ogen als je dit serum gebruikt.

Twijfel je nog? Hieronder staan een paar goede redenen om voor dit Nanolash serum te kiezen:

 • getest door oogartsen
 • 50% langere wimpers na 30 dagen gebruik
 • Dermatologisch getest, zacht voor je ogen

Het serum is best wel prijzig, maar daar krijg je wel een bewezen werking voor terug. Het helpt dus echt bij het verlengen van je wimpers. Je oogkleur verandert er niet door, iets wat bij sommige serums wel het geval is. Wel kan je ooglid wat verkleuren door het gebruik van dit serum.

Wil je een serum dat je echt vollere wimpers geeft? Bestel dan dit wimperserum van Nanolash.

Verkrijgbaar bij:
Het beste wimperserum voor korte wimpers Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Volle en langere wimpers – Makkelijk in gebruik – Ook voor lensdragers
 • Pas na 12 weken resultaat – Vrij duur serum – Soms kan oogirritatie voorkomen
Productreview:

Draag je vaak wimperextensions en heb je nu nauwelijks nog echte wimpers over? Dan kan dit Revitalash wimperserum je helpen om je eigen wimpers weer vol en lang te maken. Je moet er even geduld voor hebben, want bij dit serum zie je na 12 weken het resultaat. Je brengt het serum 1x per dag aan. Daardoor is het makkelijk te gebruiken en doe je zeker 3 maanden met een flesje serum. Het serum kost wel wat, maar je hebt er maar een klein beetje van nodig.

Lange, volle wimpers met dit wimperserum

Dit RevitaLash Advanced serum is ontwikkeld door iemand met verstand van ogen, namelijk een Amerikaanse oogarts. Met dit serum kun je je natuurlijke wimpers zichtbaar verbeteren. In dit serum zitten krachtige eiwitten en botanische stoffen die je wimpers binnen een paar weken vol en gezond maken. Ondanks dat het goed getest is, kunnen er soms wel wat oogirritaties voorkomen.

Hoewel dit flesje serum flink wat euro’s kost, doe je zeker 3 maanden met een flesje van 2 ml. Dit serum is bovendien heel geschikt als je:

 • contactlenzen draagt
 • je wimpers verft
 • wimper extensions draagt

Ben je tevreden met het resultaat, dan kun je het serum 3-4x per week blijven gebruiken. Zo blijven je wimpers lang mooi. Wil je een wimperserum wat je echt langere en vollere wimpers geeft? Bestel dan dit RevitaLash serum.

Verkrijgbaar bij:
Het beste wimperserum voor wenkbrauwen en wimpers Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Makkelijk in gebruik – Gaat lang mee – Vollere en langere wimpers
 • Duur serum – Kan soms irriteren – Uiteindelijke resultaat na 12 weken zichtbaar
Productreview:

Als je al je wimpers en wenkbrauwen kwijt bent door een ziekte of door langdurig gebruik van wimper extensions, probeer dan eens dit wimperserum van Aphro Celina. Het actieve ingrediënt in Aphro Celina Eyelash werd ontdekt tijdens onderzoek naar staar en het werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, laat je wimpers langer groeien en voorkomt dat je wimpers uitvallen. Het nadeel van dit serum is dat het soms irritaties rondom je ogen veroorzaakt.

Al na 2 weken vollere wimpers

Het Aphro Celina Eyelash Wimperserum geeft je op een natuurlijke manier vollere, langere en sterkere wenkbrauwen en wimpers.  Aphro Celina Eyelash laat je wenkbrauwen en wimpers harder groeien. Je wimpers worden:

 • voller
 • langer
 • donkerder

Al na 2-6 weken worden dunne, breekbare en korte wimpers al merkbaar langer, sterker en voller. Bovendien worden de haartjes ook een tint donkerder van kleur. Dit serum hoef je maar 1x per dag te gebruiken en dan kun je 3 maanden met 1 verpakking doen. Dat is wel zo prettig, als je bedenkt dat een flesje van 2 ml meer dan 70 euro kost.

Als je een wimperserum wilt wat zijn beloftes waarmaakt, bestel dan dit Aphro Celina Eyelash Wimperserum.

Verkrijgbaar bij:
Het beste wimperserum om je wimpers te laten groeien Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Ook geschikt voor wenkbrauwen – Wimpers groeien snel - Betaalbaar
 • 2x per dag opbrengen – Prikt soms – Het resultaat duurt even
Productreview:

Seidon™ Wimperserum is een wimperserum wat je wimpers echt enorm laat groeien. Seidon heeft een onderzoek uitgevoerd waarbij 210 vrouwen het serum ’s ochtends en ’s avonds gebruikten. Het resultaat: een groeipercentage van 87.7%. Dat is heel hoog en daarom is Seidon wimperserum een van de beste wimperserums die er te koop zijn.

Het serum laat je wimpers niet alleen groeien, het maakt ze ook dikker en voller. Dat duurt ongeveer 6 weken. Er zijn niet veel serums die dat sneller voor elkaar krijgen. Dit serum is dus een goede keus als je snel resultaat wilt zien. Je moet het dan wel 2x per dag gebruiken.

Extra voeding voor mooie wimpers

De voedende stoffen uit dit serum dringen diep in de haarwortels en stimuleren zo de wimpergroei. Doordat de haarwortels zoveel voedingsstoffen krijgen krijg je snel sterke, dikke wimpers die ongelooflijk lang zijn. Je hebt geen extensions meer nodig! Het serum kan soms wel wat prikken op je ooglid.

De voordelen van dit serum op een rij:

 • Je wimpers groeien snel en lang
 • Veilige en natuurlijke formule voor je wimpers.
 • Unieke en luxe ingrediënten
 • Je kunt na het serum mascara gebruiken

Heb je ook genoeg van korten en dunne wimpers? Dan is dit Seidon™ Wimperserum echt iets voor jou!

Verkrijgbaar bij:
Het beste wimperserum Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Langere en vollere wimpers – Natuurlijke ingrediënten – Binnen 30 dagen langere wimpers
 • Resultaat na 4-5 weken – Elke dag aanbrengen – Kan soms bijwerkingen hebben
Productreview:

Ook jij kunt mooie lange en volle wimpers krijgen zonder dat je extensions hoeft te zetten. KIKILASH is een heel effectief serum wat je wimpers laat groeien. Dit serum dringt tot diep in de haarwortels van je wimpers door, en versterkt de wortels van binnenuit.

Zijn je wenkbrauwen ook dun en wil je die ook wat dikker hebben? Ook dan kun je het KIKILASH Wimperserum gebruiken. Het serum laat je wenkbrauwen harder groeien zodat ze weer mooi en vol worden.

Wimperserum van hoge kwaliteit

Dit wimperserum maakt je wimpers sterker, langer en voller. KIKILASH stimuleert de productie van keratine. Keratine is een belangrijke bouwstof van wimpers. Het maakt je wimpers gezonder, voller en langer.

Daarnaast heeft het KIKILASH serum de volgende eigenschappen:

 • Je wimpers worden donkerder
 • Dermatologisch getest
 • Snel werkend

De formule van KIKLASH is heel vernieuwend en effectief. Dit serum wordt in Duitsland gemaakt en de kwaliteit is hoog. KIKLASH is dermatologisch getest en voldoet aan alle kwaliteitseisen van de EU-cosmeticarichtlijn. Bestel dit serum van KIKILASH als je langere en vollere wimpers wilt.

Verkrijgbaar bij:
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail