Beste zonnebrand top 5 2020

Laatste ge-update in door Agnes

Kun jij ook zo genieten van de eerste zonnestralen na een lange, donkere winter? Als in het voorjaar de zon weer gaat schijnen, begint het bij veel mensen weer te kriebelen. 

Het wordt dan weer tijd om lekker naar buiten gaan, een barbecue te organiseren of een terrasje op te zoeken en heerlijk van de zon te genieten. Pas in het voorjaar wel goed op. Vaak is de zon feller dan je denkt en voordat je het weet loop je met een rood gezicht rond.

Smeer je dus altijd in met een goede zonnebrand crème, zowel in het voorjaar als in de zomer. En natuurlijk ook als je op wintersport gaat. Zo’n crème beschermt je huid tegen felle UVA en UVB straling, zodat je minder snel verbrandt. Wil je graag weten wat de beste zonnebrandcrème voor je gezicht is? Lees dan onze zonnebrand Koopgids. Daarin staat een overzicht van de belangrijkste eigenschappen die een zonnebrandcrème moet hebben. Dat maakt de keuze een beetje makkelijker.

Hoe gebruik je een zonnebrand?

Een zonnebrandcrème kun je meestal gewoon op je huid smeren, sprayen of rollen. Als je dagcrème geen beschermingsfactor heeft, dan kun je er een zonnebrandcrème overheen doen. Kinderen moeten natuurlijk extra goed beschermd worden in de zon omdat hun huid snel verbrandt. De beste zonnebrand voor een kind of baby heeft daarom een hoge beschermingsfactor, bijvoorbeeld 50 of hoger. Voor kleine kinderen is een stick of roller vaak praktischer dan een fles zonnebrandmelk.

Hoe kies je de beste zonnebrand?

Als je wilt weten wat de beste zonnebrandcrème is, dan kun je verschillende zonnebrandcrème tests bekijken. Daarin vind je de best geteste zonnebrand middelen. Wij hebben een eigen test uitgevoerd, om te bepalen wat de beste zonnebrandcrème is. Je leest de resultaten in onze top 5 en je kunt dan ook meteen de beste zonnebrandcrème voor jou bestellen.

Sunscreen
# Product Waterbestendig Beschermingsfactor Verpakking Prijs v.a.
1 Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+ Zonnebrand - 50 ml
Beste zonnebrand voor je gezicht met acne
50 Pompje € 19,35
2 Vision Absolute Anti Age zonnebrandcrème - SPF30 - 50ml
De beste zonnebrand voor elke dag
30 Tube € 11,99
3 Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 50 - 50ml
De beste zonnebrand voor het gezicht
50 Tube € 26,43
4 NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ - 50 ml
De beste zonnebrand voor baby & kind
50 Roller € 9,89
5 NIVEA SUN Protect & Bronze Zonnespray SPF 30 - 200 ml
De best geteste zonnebrand
30 Spray € 13,34
Laatste prijs-update: maandag 18 januari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail