Welke zonnebrand werkt het beste voor je gezicht?

We beschermen onze huid met zonnebrand tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. We vergeten echter vaak genoeg dat ons gezicht ook een huid heeft. Het is dus belangrijk om het gezicht in te smeren met zonnebrand. In principe kan dat gewoon met een normale zonnebrandcrème, maar een speciale zonnebrand die vriendelijk is voor de huid van je gezicht is misschien een betere keuze.Voor ieder gezicht of een gevoelige huid

Je gezicht is een gevoelig stukje huid. Puistjes en uitslag zoals eczeem kunnen snel veroorzaakt worden door een zonnebrand. Kies in dat geval daarom liever voor een speciale gezichtscrème die ook een SPF bevat, een zonnebrand dus. Hieronder behandelen we enkele goede zonnebrands.

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid

● Dit is een goede crème voor je gezicht met SPF 50 en beschermt dus goed

● Deze crème is vrij van parfum en daarom perfect voor gebruikers met een meer gevoelige huid

● Het houdt je huid bovendien zacht, wat heel fijn is in je gezicht.

  Heb je last van acne? Dan kun je ook kiezen voor de Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème op je gezicht.

  ● Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor acne

  ● L-carnitine en 3 lipide-absorberende pigmenten zorgen dat je huid niet snel gaat glimmen

   Kan ik een bronzer gebruiken op mijn gezicht?

   Je kunt in principe gewoon een normale bronzer op je gezicht smeren wanneer je je huid wilt beschermen tegen de zon maar wel een bruine teint op je gezicht wilt. De meeste bronzers hebben echter vaak geen SPF 50 als bescherming en kunnen ook het glimmen en zacht houden van je gezicht niet goed bevorderen. Het is bij een iets meer gevoelige huid dus altijd beter een crème voor het gezicht te gebruiken.