Beste dagcrème Consumentenbond

Altijd al willen weten wat volgens de kenners de beste dagcrème is? Als je op zoek bent naar de beste dagcrème ga je af op de oordelen van anderen. Maar als je in de parfumerie bent, hoor je natuurlijk de persoonlijke mening van een verkoopster. En de reviews op internet geven ook niet altijd een even ongenuanceerd beeld van de geteste dagcrèmes. Dan is het fijn als een onafhankelijk instituut ook producten test en de resultaten deelt. De Consumentenbond  heeft dit gedaan voor de beste dagcrèmes. En de uitslag delen we hier!

Kruidvat dagcrème is de grote winnaar

Wat direct opvalt is dat de grote winnaar van de beste dagcrème test uit Nederland komt en slechts een paar euro kost. De beste dagcrème Consumentenbond is namelijk de Kruidvat hydro dagcrème! De geteste dagcrème is voor de normale of gemengde huid, en zorgt dat het vet- en vochtgehalte op peul blijft. De crème vermindert verder de tekenen van vermoeidheid en verfrist je huid zodat je een gezonde en frisse uitstraling krijgt. Wat fijn is, is dat deze dagcrème UVA- en UVB filters bevat en je huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Wat een nadeel is van deze gezichtscrème is dat het in een potje zit en niet in een tube. Hierdoor komt er licht en zuurstof bij je crème waardoor de werkzaamheid van ingrediënten in rap tempo afneemt. Je ziet maar weer, de prijs van een product zegt niks over het eindresultaat.

Runner up beste dagcrème Consumentenbond

Een verdiende tweede plaats voor beste dagcrème Consumentenbond België is voor Vichy Aqualia Thermal lichte crème dynamische hydratatie. Deze dagcrème is wel duurder dan die van het Kruidvat, hij kost rond de 25 euro. De gezichtscrème stimuleert de vochtcirculatie in alle gezichtszones. Hierdoor ontstaan er gladde droogtelijntjes en heb je de hele dag een frisse uitstraling. Geschikt voor vrouwen tussen de 20 tot 60 jaar, met een normale of gemengde huid. Ook hier is het een nadeel dat de dagcrème alleen in een potje verkrijgbaar is.

De duurste dagcrème die trouwens werd getest wat The Moisturizing gel cream van La Mer met een prijskaartje van 265 euro. Deze crème scoorde het allerslechtste van alle 15 geteste dagcrèmes! Nogmaals bewijst dat de prijs dus niks zegt over het effect van de dagcrèmes!

De top 3 beste dagcrème volgens DeBeste.com:

Olay Total Effects

Bekijk prijzen
Clinique Dramatically Different

Bekijk prijzen
Biodermal Anti Age

Bekijk prijzen