Ons review proces

Hoe testen we? Op deze pagina leggen we uit hoe wij onze producten selecteren en hoe we het aanpakken

Hoe selecteren we onze producten?

Er zijn een aantal principes waar we ons aan houden bij het maken van onze koopgidsen:

  • Vooronderzoek - In ons vooronderzoek schrappen we al ruim 90% op basis van verschillende criteria. Deze criteria lichten we in elke koopgids in detail toe
  • Ervaringen - We speuren het internet af om de echte voor- en nadelen van de producten te ontdekken. Hier maken we gebruik van de ervaringen op YouTube, Coolblue, Bol.com, consumentenbond en onze eigen ervaring.
  • Productkenmerken - Nadat we de beste van het beste hebben gekozen, bepalen we per product een kenmerk voor een bepaalde situatie. Denk aan beste Bosch wasmachine of beste airfryer voor een groot huishouden.
  • Testen - Ons doel is om alle producten zelf te testen voordat ze in onze top 5 komen. Met uw bezoek en aankoop via een partner brengt u ons dichter bij dit doel.Hoe pakken we het testen aan?

Transparantie tot informatie vinden we belangrijk. Daarom lichten we graag toe hoe wij het testen aanpakken:

  • Onafhankelijk testen - Het spreekt voor zich dat we niet alleen kunnen vertrouwen op feedback van de consumenten. Wij vinden het belangrijk dat elk product hetgeen doet wat er op de verpakking staat. Vaak zijn de omschrijvingen van de fabrikanten minimaal. Daarom testen we de meeste producten zelf.
  • Consumenten feedback - We lezen per product tientallen consumenten feedback. We weten uit ervaring dat je door sommige reviews misleid wordt, vooral als je geen expert bent. Veel ervaringen worden gesponsord en soms schrijven de fabrikanten zelf de reviews. Wij zorgen ervoor door middel van online tools om deze reviews over te slaan en echte consumenten feedback te gebruiken in onze koopgidsen.
  • Deskundig advies - Onze productspecialisten zijn onafhankelijke testers. Niet alleen bij het kiezen van producten maar ook bij het schrijven van de koopgids. Elk artikel wordt nagelezen door een andere productspecialist om onjuistheden te corrigeren of van feedback te voorzien.