Over ons

Sinds 2018 helpt DeBeste.com duizenden consumenten met het maken van de beste keus. Inmiddels heeft de website al honderden producten onderzocht en zelfs getest. Dat betekent voor ons: een hoop geblende spinazie en heel veel airfryer frietjes gegeten!

De site is ontstaan in 2018 door vriendenduo Jasper en Remco. Jasper mistte zelf een plek waar je gratis goede aanbevelingen kon krijgen, waarbij je geen lastige onderzoeken moest doorspitten of kleine lettertjes hoeft te lezen. Een plek waar je snel en gemakkelijk leest welk product bij jou en je situatie past. En zo is DeBeste.com geboren.

Dat begon klein, maar is ondertussen uitgegroeid tot een site met vele bezoekers per jaar en een hele hoop koopgidsen verder.

Ons team

Onze Missie

Ik wil jou helpen met het vinden van de beste producten. Dat betekent dat je soms een nieuwe aanschaf maakt, of dat je juist je huidige spullen meer waardeert. Soms is het lastig om een product te vinden dat bij jou, je behoeften en je budget past. Of het uiteindelijk nou gaat om een simpele waterkoker of uitgebreide rijstkoker.

Hoe testen wij?

Om de beste producten te vinden, test ik veel dingen zelf. Ik creeër van tevoren een tabel waar de producten aan moeten voldoen, onderzoeken naar de belangrijkste elementen en houden dan met alle producten hetzelfde testproces. Het testen gebeurt op dezelfde plek waar jij het product gebruikt: gewoon thuis!

Een man staat op verschillende weegschalen

Jasper tijdens het testen van de weegschalen

Zijn we bij DeBeste.com nu eigenaar van de tientallen blenders, staafmixers of kledingstomers? Nou, niet helemaal. Nadat ik ben uitgetest, verkoop ik de producten of doneer ik aan kringlopen. Zo zorg ik er voor dat de producten weer gebruikt worden en gooien we niks onnodig weg!

Meer over ons test proces

Hoe verdienen wij hier geld aan?

Ik verdien geld door eerlijke koopgidsen online te zetten. Op het moment dat jij enthousiast bent over een product (en blijft), dan krijg ik soms een commissie van de site waarvan je het koopt. Echter is elk product op Debeste.com onafhankelijk onderzocht, getest of door de redactie goedgekeurd. Ik beveel alleen producten aan waar ik achter sta.

In de media

Onze testen blijven niet onopgemerkt, hieronder een overzicht van de veschillende media:

Emerce: oer-Hollands merk maakt de beste handdoeken

“Vergelijkingswebsite DeBeste.com heeft de Hema Hotelcollectie uitgeroepen tot de beste handdoek van 2023. De handdoek onderscheidt zich door zijn zachtheid en kwam als beste uit de test wat betreft waterabsorptie, krimpbestendigheid en droogsnelheid.” Lees verder

Almere dagblad: dit is de beste handdoek voor op vakantie

“Het testpanel van DeBeste.com, bestaande uit experts op het gebied van textiel en gebruikerservaring, koos de zes populairste handdoeken van Nederland om te testen. Die populariteit is gebaseerd op verkoopcijfers en reviews bij bekende sites als Bol.com en Fonq. Daarnaast speelde ook het budget hierbij een rol.” Lees verder

Mtsprout: Jasper van Campen test de hele dag producten: “Ik ga niet vierhonderd keer een koelkastdeur openen en sluiten”

“Welke melkopschuimer is het prettigst in gebruik en met welke kledingstomer wordt je kleding echt kreukelvrij? Een overvloed aan online prijsvergelijkers biedt soelaas voor het maken van een geschikte keuze. Toch miste er iets op deze websites, vond Jasper van Campen, oprichter van DeBeste.com. Een stukje huiselijkheid. “Bij ons geen poespas. Wij bieden de consument een betrouwbaar, ongedwongen platform.”” Lees verder

Bekijk alle publicates op onze ‘in de media‘ pagina.

Kom je bij ons werken?

DeBeste.com is een snelgroeiend bedrijf dat altijd open staat voor nieuw talent. Soms zoek ik nog mensen om ons team te versterken. Ben je nieuwsgierig?

Bekijk alle vacatures

Compliment, verbeterpunt of opmerking?

Ik sta open voor elke vorm van feedback! Heb jij een tip, wil je graag vertellen over je nieuwe aankoop of mis je nog iets? Ik hoor het graag!

Neem contact op

Contactgegevens

DeBeste.com
Gouwzee 3B
3891 GH Zeewolde

[email protected]
24/7, ik proberen binnen 24u te reageren op mails.

0850041207
Op werkdagen van 09:00 tot 16:00

Op onze contactpagina vind je meer informatie.

Dit zeggen anderen

trustpilot

Zeer tevreden over de informatie die ik heb gekregen over de gekochte producten en over de klantvriendelijkheid. Deskundig, betrouwbaar en heel aardig! Zeer tevreden maken we gebruik van de Philips waterkoker, blender, eierkoker en combi grill.

Monique – December 2023

trustpilot

Na de test over melkopschuimer te hebben gelezen ben ik nu een heel tevreden gebruiker! Hele fijne en duidelijke testvergelijker.

Tanja Huffelen – September 2023

trustpilot

Hele duidelijke website! Heeft me heel goed geholpen door de overzichtelijke vergelijkingen. Tekstuele beschrijvingen leggen goed uit waar de producten op beoordeeld zijn.

Teun – Augustus 2023

Swipe swipe