Over ons

DeBeste.com is ontstaan uit keuzestress. Keuzestress, bestaat dat? Zal je misschien wel denken, en ja het bestaat zeker. Veel mensen vinden het moeilijk om uit zoveel verschillende soortgelijke producten, nou net het ene product te vinden dat goed bij ze past. Zo ook onze Joel. Hij was op zoek naar een nieuwe airfryer en kon door alle verschillende modellen en opties geen goede keuze maken. De prijs zegt namelijk lang niet altijd of het product het beste product voor jouw situatie is.

DeBeste.com helpt mensen bij het maken van een keuze, door veelvoorkomende situaties te schetsen en uit te lichten, waardoor je makkelijker een product kan kiezen die het beste bij jou past. Zo heeft Joel uiteindelijke gekozen voor een XXL airfryer, omdat hij een gezin heeft en regelmatig mensen over de vloer heeft die een hapje mee willen eten. Terwijl de ouders van Joel bijvoorbeeld voldoende hebben aan een kleine airfryer, want zij zijn met z’n tweeën thuis.

Wil je meer over een product weten, dan kun je op DeBeste.com in de specificaties duiken. Want naast de top 5 geven we ook altijd extra informatie om je verder op weg te helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past. Lees hiervoor de koopgids goed door. Op een eenvoudige manier leer je wat belangrijke specificaties van een product zijn en waar je aan kunt denken bij het maken van de aankoop. Specificaties kunnen bijvoorbeeld het energieverbruik bij een droger zijn, of het aantal programma’s bij een broodbakmachine, maar bijvoorbeeld ook de UV-filters van een dagcrème.

Ons doel: iedereen helpen met het maken van de beste keuze voor jouw eigen situatie!  

Hoe verdienen wij ons geld?

Wij verdienen geld via ‘affiliate marketing’. Dit houdt in dat als een bezoeker op een link klikt en een product aanschaft dat wij hierover 1 tot 10% commissie krijgen.

Is door affiliate marketing DeBeste.com onbetrouwbaar?

Zeker niet, de commissie heeft geen invloed welke producten wij het beste vinden. Veel producten halen onze top 5 vaak niet, simpelweg omdat ze niet goed genoeg zijn. Verder blijven we over elk product kritisch en vinden we vaak per product zowel voordelen, als ook nadelen.

Hoe selecteren wij onze producten

Wij maken onze top 5 lijsten op basis van desk research, reviews van andere websites, de Consumentenbond en eigen ervaringen. Heb je hier vragen over, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Team debeste.com

profielfoto-uitgeknipt agnes-2 Screenshot 2020-06-03 at 12 Screenshot 2020-06-03 at 12 Screenshot 2020-06-03 at 12 Screenshot 2020-06-03 at 12
Jasper van Campen
(eigenaar & productspecialist)
E-mail:
jasper@debeste.com
Agnes Voogt
(productspecialist)
E-mail:
agnes@debeste.com
Joel de Bruin
(productspecialist)
E-mail:
joel@debeste.com
Vera Grondel
(productspecialist)
E-mail:
vera@debeste.com
Stijn Lammers
(productspecialist)
E-mail:
stijn@debeste.com
Sandra Veron
(productspecialist)
E-mail:
sandra@debeste.com