Over onsTientallen soorten blenders en verschillende ontwerpen voor stofzuigers: tegenwoordig hebben we voor een enkel product heel veel verschillende soorten keuzes. Maar welke keus kan daarin het beste zijn? 

Sinds 2018 helpt DeBeste.com jou hierbij. We onderzoeken producten, kijken naar de gebruiksvriendelijkheid en nemen natuurlijk ook de prijs mee. 

Onze experts beoordelen duizenden producten variërend van huishoudelijke apparaten, huidverzorging, kampeerspullen en nog veel meer. We onderzoeken en vergelijken de meest populaire merken en modellen en brengen deze terug naar een top 5. Zodat jij zeker bent van de beste keus.


Onze missie: de zekerheid van de beste keus.

We hebben tot nu toe 1.110.981 consumenten geholpen met het maken van de beste keus 


Hoe testen we?

Om een zo uitgebreid en veelzijdige vergelijking te maken, zijn er een aantal factoren waar wij rekening mee houden met het schrijven van de koopgidsen:

  • Afhankelijk testen
  • Expert reviews
  • Consumenten feedback

We proberen de reviews zo laagdrempelig en makkelijk voor jou te schrijven, zodat je weet waar je als koper op moet letten. En we passen onze onderzoeksvaardigheden graag toe op meer dan 200 productcategorieën waaronder: wasmachines, tandpasta, luchtreinigers, grasmaaiers, rookmelders en babyfoons.

Wil je meer leren hoe wij testen? Bekijk hier ons reviewbeleid

Bij alles wat we doen streven we ernaar om de beste spullen te vinden. En vooral ook welke niet de moeite waard zijn om te kopen. Dit zijn dezelfde spullen die we voor onszelf kiezen of aanbevelen aan vrienden of familie. 

Het is vervelend om je geld ergens aan uit te geven wat een miskoop blijkt te zijn. Wij nemen de reviews daarom heel erg serieus. Heb je daarom iets gezien of iets je iets opgevallen? Mail dan vooral naar info@debeste.nl.

Verdienmodel

Debeste.com schrijft volledig onafhankelijk en we kijken altijd naar de beste koop. Stel: je koopt een product die je aanspreekt op onze website, dan kunnen wij hier mogelijk een commissie op ontvangen van websites waar wij bij zijn aangesloten.

Dit heeft echter geen invloed op de keuzes maken en op de onafhankelijk die wij hanteren. De producten die we aanbevelen zijn volledig gebaseerd op onafhankelijk onderzoek. 

Ook als wij producten toegestuurd krijgen, zullen wij de producten eerlijk reviewen. We nemen verder nooit geld aan om producten hoger in de vergelijking te zetten.

Kom bij ons werken

Vind jij het leuk om te researchen? Word je enthousiast als je dingen mag vergelijken en heb je een vlotte pen?

Dan hebben wij jouw talent nodig! 

Wil je jouw krachten inzetten en werken bij een snelgroeiend bedrijf? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Heb jij een product die je wilt laten testen?

Heb jij een product die je wilt laten testen? Neem dan contact op met samenwerken@debeste.com

We krijgen veel producten opgestuurd en vaak halen deze producten onze top 5 niet. We nemen deze producten mee in ons vooronderzoek maar het opsturen van een product biedt geen garantie voor een plaatsing in onze top 5. 

Hulp nodig?

We doen ons best om je uitgebreide informatie te geven. Als u wat mist, bijvoorbeeld een product of categorie, neem dan contact met ons op. We zijn er om u te helpen.