Over ons

Sinds 2018 helpt DeBeste.com duizenden consumenten met het maken van de beste keus. Inmiddels heeft de website al honderden producten onderzocht en zelfs getest. Dat betekent voor ons: een hoop geblende spinazie en heel veel airfryer frietjes gegeten!

De site is ontstaan in 2018 door vriendenduo Jasper en Remco. Jasper mistte zelf een plek waar je gratis goede aanbevelingen kon krijgen, waarbij je geen lastige onderzoeken moest doorspitten of kleine lettertjes hoeft te lezen. Een plek waar je snel en gemakkelijk leest welk product bij jou en je situatie past. En zo is DeBeste.com geboren.

Dat begon klein, maar is ondertussen uitgegroeid tot een site met miljoenen bezoekers per jaar en een hele hoop koopgidsen verder. Onze website bestaat uit een team van talentvolle schrijvers, scherpe onderzoekers en kritische verbeteraars die uren stoppen met het vinden van de beste producten.

Ons team

Onze Missie

We willen jou helpen met het vinden van de beste producten. Dat betekent dat je soms een nieuwe aanschaf maakt, of dat je juist je huidige spullen meer waardeert. Soms is het lastig om een product te vinden dat bij jou, je behoeften en je budget past. Of het uiteindelijk nou gaat om een simpele waterkoker of uitgebreide rijstkokerw.

Hoe testen wij?

Om de beste producten te vinden, testen we veel dingen zelf. We creëren van tevoren een tabel waar de producten aan moeten voldoen, onderzoeken naar de belangrijkste elementen en houden dan met alle producten hetzelfde testproces. Het testen gebeurt op dezelfde plek waar jij het product gebruikt: gewoon thuis!

Een man staat op verschillende weegschalen

Jasper tijdens het testen van de weegschalen

We vertalen die tests naar onze koopgidsen. Een standaard koopgids bevat een ‘hierom zijn we fan’, ‘let hier op’, ‘geschikt voor’, ‘niet helemaal geschikt voor’ en ‘hulp bij je keuze’ . Deze elementen vormen de basis van onze testen en zorgen voor een compleet, informatief plaatje van het product.

Zijn we bij DeBeste.com nu eigenaar van de tientallen blenders, staafmixers of kledingstomers? Nou, niet helemaal. Nadat we zijn uitgetest, verkopen we de producten of doneren we aan kringlopen. Zo zorgen we er voor dat de producten weer gebruikt worden en gooien we niks onnodig weg!

Meer over ons test proces

Hoe verdienen wij hier geld aan?

We verdienen geld door eerlijke koopgidsen online te zetten. Op het moment dat jij enthousiast bent over een product (en blijft), dan krijgen wij soms een commissie van de site waarvan je het koopt. Echter is elk product op Debeste.com onafhankelijk onderzocht, getest of door de redactie goedgekeurd. We bevelen alleen producten aan waar we achter staan.

Ook krijgen we regelmatig producten toegestuurd. De producten worden ondervonden aan hetzelfde testproces als onze andere producten. We krijgen en vragen hier geen geld voor: elke test wordt geheel objectief beoordeeld.

Wil jij je product door ons laten testen?

Ben jij de trotse eigenaar van een merk of heb je een product dat je graag door ons laat testen? Mail dan vooral naar [email protected]. Vermeld de details van je product en je contactgegevens. We vragen geen tarief voor het testen en het product wordt gewoon meegenomen bij de andere producten. We krijgen wel veel aanvragen en het zou kunnen dat we je product niet (op korte termijn) kunnen testen.

Kom je bij ons werken?

DeBeste.com is een snelgroeiend bedrijf dat altijd open staat voor nieuw talent. Soms zoeken we nog mensen om ons team te versterken. Ben je nieuwsgierig?

Bekijk alle vacatures

Compliment, verbeterpunt of opmerking?

We staan open voor elke vorm van feedback! Heb jij een tip, wil je graag vertellen over je nieuwe aankoop of mis je nog iets? We horen het graag!

Neem contact op

Dit zeggen anderen

trustpilot

Zeer tevreden over de informatie die ik heb gekregen over de gekochte producten en over de klantvriendelijkheid. Deskundig, betrouwbaar en heel aardig! Zeer tevreden maken we gebruik van de Philips waterkoker, blender, eierkoker en combi grill.

Monique – December 2023

trustpilot

Na de test over melkopschuimer te hebben gelezen ben ik nu een heel tevreden gebruiker! Hele fijne en duidelijke testvergelijker.

Tanja Huffelen – September 2023

trustpilot

Hele duidelijke website! Heeft me heel goed geholpen door de overzichtelijke vergelijkingen. Tekstuele beschrijvingen leggen goed uit waar de producten op beoordeeld zijn.

Teun – Augustus 2023

Swipe swipe