Over ons

Sinds 2018 helpt DeBeste.com met het maken van de beste keus. Het vinden van het juiste product kan lastig en enorm tijdrovend zijn. En laten we eerlijk zijn, je hebt wel wat beters te doen. Laat daarom ons het werk doen.

Onze experts beoordelen duizenden producten variërend van huishoudelijke apparaten, huidverzorging, kampeerspullen en nog veel meer. We onderzoeken en vergelijken de meest populaire merken en modellen en brengen deze terug naar een top 5. Zodat u zeker kan zijn van de beste keus.


Onze missie: de zekerheid van de beste keus.

We hebben tot nu toe 1.110.981 consumenten geholpen met het maken van de beste keus 


Hoe testen we?

Er zijn een aantal factoren waar we ons in ieder geval aan houden terwijl we onze koopgidsen maken.

  • Afhankelijk testen
  • Expert reviews
  • Consumenten feedback

Daarnaast maken we vooral fascinerend en leuk. En we passen onze onderzoeksvaardiheden graag toe op meer dan 200 productcategorieen waaronder: wasmachines, tandpasta, luchtreinigers, grasmaaiers, rookmelders en babyfoons.

Wil je meer leren hoe wij testen? Bekijk hier ons review beleid

Bij alles wat we doen streven we ernaar om de beste spullen te vinden. En vooral ook welke niet de moeite waard zijn om te kopen. Dit zijn dezelfde spullen die we voor onszelf kiezen of aanbevelen aan vrienden of familie. 

Het is vervelend om je zuur verdiende geld ergens aan uit te geven wat een miskoop blijkt te zijn. Wij nemen de reviews net zo serieus alsof ons eigen geld op het spel staat.


Verdienmodel

We weten dat het winnen van vertrouwen via een website moeilijk is. Wij verdienen geld terwijl we eerlijke koopgidsen maken.

U ziet links naar websites zoals Bol.com, Coolblue, Wehkamp en andere shops. Als u op een van deze links klinkt en een product besteld verdienen we soms een commissie en soms niet. De producten die we aanbevelen zijn volledig gebaseerd op onafhankelijk onderzoek. 

Er is geen reden voor ons om ondergeschikte producten of te reageren op fabrikanten die hun nieuwe producten graag verkocht willen hebben. In feite is het precies het tegenovergesteld. Als een bezoeker zijn aankoop terugzendt omdat ze ontevreden zijn dan krijgen wij ook geen commissie. Wij denken dat dit een redelijk eerlijk systeem is en dat ervoor zorgt dat we onze lezers op de eerste plaatst zetten.

Kom bij ons werken

We hebben een missie, “de zekerheid van de beste keus” en daar hebben wij talent voor nodig.

Wil je zelf bijdragen aan deze missie en werken bij een snelgroeiend bedrijf? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures


Heb jij een product die je wilt laten testen?

Heb jij een product die je wilt laten testen? Neem dan contact op met samenwerken@debeste.com

We krijgen veel producten opgestuurd en vaak halen deze producten onze top 5 niet. We nemen deze producten mee in ons vooronderzoek maar het opsturen van een product biedt geen garantie voor een plaatsing in onze top 5.


Hulp nodig?

We doen ons best om u uitgebreide informatie te geven. Rome is echter ook niet in 1 dag gebouwd, dus het kan zijn dat er iets mist.

Als u wat mist, bijvoorbeeld een product of categorie, neem dan contact met ons op. We zijn er om u te helpen.