Beste kunstkerstboom 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Agnes

De beste kunstkerstboom lijkt natuurlijk als twee druppels water op een echte kerstboom. Met een nep kerstboom heb je bovendien geen last van losse dennennaalden op de vloer. Als extra bonus kun je de kerstboom elk jaar opnieuw gebruiken, zodat je maar 1x geld uit hoeft te geven.

Zo vind je de beste kunstkerstboom

Nu vraag je je misschien af hoe je de beste nep kerstboom kunt vinden? Daar kunnen wij je wel een handje bij helpen. Allereerst kun je een kijkje nemen in onze koopgids. Daar kun je in één oogopslag zien waar een goede kerstboom allemaal aan moet voldoen. Zo kun je zelf makkelijker bepalen welke kunstboom voor jou de beste koop is.

Voor extra inspiratie kun je ook een kijkje nemen bij onze reviews. We hebben 5 verschillende kerstbomen getest, waaronder een kunstkerstboom met verlichting en een kunstkerstboom met sneeuw. De best geteste kunstkerstboom hebben we bovenaan gezet. Je kunt trouwens alle kerstbomen direct bestellen, dus zie je een leuke boom? Klik dan meteen even door. Dan heb jij straks ook een schitterende kerstboom in je kamer staan.

# Product Hoogte Verlichting Kunstsneeuw Prijs v.a.
1 Kerstboom met versiering
De meest complete kunstkerstboom
180 cm € 87,95
2 Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom - 120 cm - zonder verlichting
De best verkochte kunstkerstboom
120 cm € 37,95
3 Black Box Millington kunstkerstboom
De beste kunstkerstboom met verlichting en sneeuw
185 cm € 89,24
4 Triumph Tree halve muur kerstboom Camden (h185 x Ø86 cm)
De beste kunstkerstboom voor een kleine ruimte
185 € 77,39
Laatste prijs-update: zondag 24 oktober 2021
De meest complete kunstkerstboom Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Incl. lampjes en versieringen – Makkelijk opzetten – Stevige standaard
 • Versiering kwetsbaar bij opbergen – Geen sneeuw
Productreview:

Deze kerstboom is helemaal all-inclusive. Je krijgt de lampjes en de kerstballen er namelijk gewoon bij. Zo kun je in één keer een complete kerstboom opzetten in je kantoor of woonkamer. Je hoeft de kerstversiering er niet meer apart bij te kopen en de boom versieren hoeft ook niet meer. Perfect als je snel een mooie kerstboom wilt opzetten. De dichte naalden en takken zorgen dat de boom net echt lijkt.

Kerstboom met versiering en lampjes

Bij deze kerstboom krijg je het volgende:

 • 26 kerstboom ballen rood 6cm
 • 26 Kerstboom ballen rood 4cm
 • 60 warm-witte LED lampen

De kerstboom is dus helemaal compleet. Je moet de kerstboom wel voorzichtig weer opbergen, omdat anders de versieringen en de lampjes kapot kunnen gaan. Wil je ook graag een complete kerstboom? Dan moet je zeker deze boom bestellen!

Verkrijgbaar bij:
De best verkochte kunstkerstboom Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Takken met scharniersysteem – Zachte naalden - Betaalbaar
 • Er zit geen verlichting bij – Alleen geschikt voor binnen – Openvouwen van takken kost tijd
Productreview:

Haast niet van echt te onderscheiden! Deze populaire Imperial Pine nep kerstboom is een mooie boom die sprekend lijkt op een echte kerstboom. Het verschil is dat je dit exemplaar na kerst opbergt en volgend jaar weer tevoorschijn haalt. De naalden van deze boom zijn zacht en zorgen voor een fijne kerstsfeer. Heel gezellig dus! Deze boom wordt geleverd zonder verlichting, dus je moet er nog wel zelf kerstlampjes, slingers en kerstballen in hangen.

Geen gedoe meer met opzetten

Worstel jij ook ieder jaar weer met het opzetten van de kerstboom? Of weet je nooit welke takken op welke plaats horen? Dat is nu verleden tijd. Deze kunstkerstboom is namelijk heel makkelijk op te zetten. De takken hebben een scharniersysteem. Je hoeft ze alleen maar naar beneden te vouwen en je kunt de boom meteen gaan versieren. Maar dat is nog niet alles. Deze boom heeft namelijk nog de volgende pluspunten:

 • Levering inclusief metalen voet
 • Er zit 2 jaar garantie op deze kerstboom
 • De boom heeft maar liefst 770 takken

Zie jij deze mooie volle kerstboom al in jouw woonkamer staan? Dan kun je ‘m nu meteen bestellen!

Verkrijgbaar bij:
De beste kunstkerstboom met verlichting en sneeuw Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Makkelijk op te zetten – Winters effect door sneeuwlaagje – Incl. LED-verlichting
 • Hogere prijsklasse – Vrij kort snoer – Met 600 takken niet de dichtst begroeide boom
Productreview:

Breng de sfeer van een besneeuwd dennenbos in je huis met deze verlichte kunstkerstboom. Deze kerstboom heeft een klein laagje namaaksneeuw op de takken, wat een sfeervol en winters effect geeft. Dat wordt nog versterkt door de warm witte LED-lampjes die je er bij krijgt. Je hoeft dus geen aparte verlichting meer te kopen en in de boom te hangen. De takken hebben platte, stevige naalden, waardoor versieren makkelijk gaat. De boom heeft verder de volgende eigenschappen:

 • Hoogte: 185 cm, doorsnede: 109 cm
 • 600 zijtakken
 • 160 LED lampjes

Deze boom is behoorlijk hoog. Kijk dus van tevoren even of dat in jouw woonkamer gaat passen en of je de piek er nog bovenop kan zetten.

Zó zet je deze kunstkerstboom op

Een woonkamervloer bezaaid met takken? Dat hoeft echt niet meer. Bij deze kerstboom zitten de takken namelijk al met scharnieren aan de boom vastgemaakt. Als je de boom uit de doos haalt, dan hoef je alleen maar de grote en kleine takken uit te vouwen. Je krijgt zo een mooie volle kerstboom. Als je het zo doet, dan zitten de lampjes ook meteen op de juiste plaats. Wil jij deze sfeervolle en praktische kerstboom hebben voor de kerst? Bestel dan nu deze verlichte kunstkerstboom.

De beste kunstkerstboom voor een kleine ruimte Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Extra natuurlijk effect – Volle uitstraling – Past in een kleine woonkamer
 • Geen verlichting – Zelf takken bevestigen – Takken zijn niet inklapbaar
Productreview:

Klein behuisd? Dan is deze muurkerstboom een ideale oplossing. Een muurkerstboom is een halve kerstboom die je tegen de muur aan kunt zetten. Zo bespaar je veel ruimte en kun je toch genieten van een mooie kerstboom in je huis.

Deze kerstboom is heel geschikt voor plaatsing in:

 • de woonkamer van een flat of appartement
 • de hal van je huis
 • een kleine ruimte op het werk

In deze boom zit trouwens geen verlichting, dus je kunt zelf een paar mooie kerstlampjes zoeken om erin te hangen.

Deze kunstkerstboom zet je makkelijk in elkaar

Deze boom heeft een combinatie van harde borstelachtige en zachte platte naalden. Door deze mix van naalden ziet de boom er heel natuurlijk uit. De dikke zijtakken moet je er wel zelf in steken. De takken hebben namelijk geen scharnieren, dus je kunt ze niet in- en uitklappen. Het opzetten kan daardoor iets langer duren. Daar staat tegenover dat dit model kerstboom minder takken heeft dan een gewone kerstboom, dus dat scheelt juist weer tijd. Zoek jij een kerstboom die zich thuis voelt in een kleine ruimte? Dan is deze boom iets voor jou!

Verkrijgbaar bij:
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail