Beste soda maker top 5 2020

Laatste ge-update in door Agnes

Met de beste sodamaker en kraanwater maak je in een paar tellen zelf water met bubbels. Het grootste voordeel is dat je geen plastic flesjes meer weg hoeft te gooien. Bij het apparaat zit namelijk een fles die je kunt hergebruiken. Zo spaar je het milieu en je portemonnee, terwijl je toch kunt genieten van je eigen bruiswater.

Hoe gebruik je een sodamaker?

De sodamaker is heel makkelijk te gebruiken. Vooraf leg je de fles met water in de koelkast. Als het water koud genoeg is, klik je de fles in het apparaat. Zorg dat er een koolzuurcilinder in het toestel zit. Het buisje waar het koolzuurgas uitkomt, moet in het water hangen. Met een druk op de knop kun je koolzuur aan het water toevoegen. Hoe vaker je drukt, hoe meer koolzuur erin komt. Als er genoeg bubbels in het water zitten, kun je nog een lekker smaakje toevoegen.

Hoe kies je de beste sodamaker?

In Nederland zijn er zo’n 10 merken die sodamakers of bruiswatertoestellen aanbieden. Daaruit kiezen is niet zo gemakkelijk. Bekijk daarom eerst onze Koopgids met daarin veel handige aanschaftips. Zo kom je een stapje dichterbij de beste sodamaker voor jouw situatie. Het materiaal in bijvoorbeeld  belangrijk voor de duurzaamheid. Kies je voor metaal of kunststof? Als je het apparaat dagelijks gaat gebruiken, is het makkelijk als de flessen in de vaatwasser kunnen. Nog steeds moeite met kiezen? Gebruik dan onze Top 5. Hierin staan 5 sodamakers die we voor je getest hebben en je kunt ze ook direct bestellen.

soda maker
Inhoudsopgave
# Product Capaciteit/inhoud fles Kun je er ook grote flessen mee vullen? Aantal flessen per CO2-patroon Prijs v.a.
1 SodaStream Spirit One Touch 0.5 L 60 € 89,99
2 Sodawater - Bruiswater - Koeler 20 l/u NVT € 1.099,00
3 AARKE Carbonator II Sodamaker 0,5 l 120 € 172,85
4 SodaStream Crystal Bruiswatertoestel 0.7 l 60 € 119,00
5 Bruiswater maker | Soda maker zwart SodaStream Soda Stream 1 l 60 € 29,95
Laatste prijs-update: vrijdag 22 januari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail