DeBeste.com neemt witgoedsite.nl over

Laatste update: 21 juni 2023

ZEEWOLDE – Debeste.com, een snelgroeiende online vergelijkingssite, heeft onlangs witgoedsite.nl overgenomen. De site, die onder andere schreef over wasmachines en strijkijzers, is vanaf 13-12-2022 te lezen op debeste.com. Jasper van Campen, de eigenaar van de websites, is enthousiast over de fusie: ‘het is de eerste keer dat we zo’n stap ondernemen’. 

Het begin van een avontuur

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een site met miljoenen bezoekers per jaar. De eigenaar, Jasper, kan het bijna niet geloven: ‘Ik weet nog goed dat we de eerste site lanceerden. Het stelde niet zo veel voor, maar we hebben er gewoon langzaam steeds meer energie in gestopt. Toen wisten we al: kwaliteit is belangrijk. Daar hebben we altijd op gezeten. Gelukkig maar, anders waren denk ik nooit zo gegroeid in zo’n korte periode!’. 

Dat het bedrijf de site opkoopt, is niet zo gek: ‘We hebben bij onze doelgroep gemerkt dat er behoefte is aan één plek waar alle informatie samenkomt, niet dat er allemaal individuele sites online staan. Dat wordt debeste.com’, zo vertelt Van Campen. ‘Zo willen we een vertrouwelijke plek creëren waar elke gebruiker met al zijn vragen naartoe kan. Witgoedsite.nl zorgt er voor dat die betrouwbare plek breder wordt’. 

Geen zorgen voor de lezers

Daarom hoeven de lezers zich verder ook geen zorgen te maken. Alle teksten en inhoud gaat van hun vertrouwde website en komt te staan debeste.com. Zo vind je bij de beste.com niet alleen vergelijken van de beste wasmachines of drogers, maar heeft de site aanvullende content.

De toekomst

Het bedrijf uit Zeewolde heeft niet alleen nationale wensen, maar wilt ook internationaal groeien. De eerste buitenlandse sites zijn al gekocht, maar hoe ze dat precies gaan doen, houdt Jasper liever nog even geheim: ‘We zijn aan het kijken in welke landen er behoefte is aan een website als Debeste.com. Daar zit een hoop researchwerk in. Maar de verwachtingen zijn positief en we kijken uit naar de toekomst’.  

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt!

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer