Beste airfryer 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Joel
airfryer-new-2-1400x400 (1)

De beste airfryer voor bij jou thuis vinden, is niet zo makkelijk als het lijkt, want er zijn zoveel verschillende modellen en uiteenlopende prijzen. Daarom hebben we een top 5 met de beste airfryers van dit moment voor je opgesteld. Alle voor- en nadelen staan op een rijtje, waardoor het voor jou alleen maar makkelijker wordt om een airfryer te vinden die het beste bij jou past!

Er zijn verschillende modellen op de markt, maar welke kun je het beste kopen voor het bereiden van vis en vlees? En met welke airfryer bak je snel de grootste porties frites? Wij zochten het voor je uit! Wij hebben de populairste airfryers vergeleken en daarbij de voordelen en nadelen genoteerd.

Beste geteste airfryer & beste koop

De airfryer. Het is misschien wel de beste uitvinding van deze eeuw. Frituren, grillen, bakken en roosteren met hetzelfde apparaat. Je hebt geen olie of frituurvet nodig, maar bereid je favoriete producten met hete lucht. Het huis stinkt niet meer naar frituur en jouw snacks bevatten tot 80% minder vet. Goedkoper, gezonder en makkelijker koken met de airfryer.

Gezonder eten bereiden

Tot enkele jaren geleden wisten we niet anders dan dat je friet en frikandellen in de frituurpan moest bereiden. Het is natuurlijk niet erg gezond, maar wel lekker! Nu kan dat ineens op een gezonde manier met de airfryer. Ook andere producten blijk je gemakkelijk in de airfryer te kunnen bereiden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • groente
 • kip
 • vlees

Een gezonde maaltijd op tafel zetten doen veel mensen het liefst met zo weinig mogelijk moeite. De airfryer heeft in dat opzicht het leven van veel drukke gezinnen een stuk gemakkelijker en gezonder gemaakt.

  Bespaar tijd met de airfryer

  Vlees, groente, aardappelen, snacks, friet, koek of taart. Je kan het allemaal bereiden in de airfryer. Verwarm de airfryer voor, plaats de etenswaren en stel de timer in. Je hebt er geen omkijken meer naar. Zodra de timer afloopt kun je direct beginnen met eten. Zo houd je tijd over om andere dingen te gaan doen. Bij de meeste modellen heb je helemaal geen olie of frituurvet nodig en bij andere modellen slechts een klein drupje. Hierdoor zal iedere maaltijd minder calorieën bevatten. Dat is ook nog eens handig als je gezonder wilt leven en wat wilt afvallen!

  # Product Capaciteit Geurfilter
  1 Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90
  Beste koop gezinnen
  1,4 kg Bekijk prijzen
  2 Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL
  Inclusief overhittingsbeveiliging
  1,5 Bekijk prijzen
  3 Philips Airfryer XL Essential HD9260/90
  Bereid tot 5 porties in één keer
  1,5 kg Bekijk prijzen
  4 Inventum GF350HLD
  Onderscheidend door het uiterlijk
  1,5 kg Bekijk prijzen
  5 Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90
  In een handomdraai jouw maaltijd klaar
  1,4 kg Bekijk prijzen
  Laatste prijs-update: donderdag 4 maart 2021
  Joel de Bruin
  Door: Joel
  Joel is verantwoordelijk voor de reviews uit de categorieën Elektronica en Hobby & Sport. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Joel is zelf een fanatieke hardloper.

  Socials Joel:
  LinkedIn - Instagram - Youtube - E-mail