De beste melkopschuimer getest, voor jou

Laatste update: 24 april 2024

Of je nou een echte cappuccino-drinker bent, je warme chocolademelk lekker geschuimd wil of dol bent op warme melk? Je maakt het allemaal klaar in de melkopschuimer. Benieuwd welke ik het beste vond? Lees dan snel verder, ik heb verschillende modellen voor je getest.

Alle melkopschuimers getest

Handig om te weten

Hier kun je zelf op letten
chevron

De ene melkopschuimer werkt goed met gewone melk, waar de andere melkopschuimer beter werkt met bijvoorbeeld lactosevrije of havermelk. Ook de opschuimtijd en inhoud van de melkkan kunnen flink uiteenlopen. Let hier goed op bij je aankoop. Bekijk de koopgids voor meer tips om op te letten bij het shoppen.

Zo heb ik getest
chevron

Ik heb elke melkopschuimer getest door er twee keer gewone koemelk, lactose vrije melk en havermelk in op te schuimen en deze resultaten met elkaar te vergelijken door ze in een transparant glas te gieten. Je kunt hier de hele test bekijken.

Mijn conclusie
chevron

Een goede melkopschuimer schuimt snel op, maakt een stevig schuim en is eenvoudig schoon te maken. Toch kun je, afhankelijk van je smaak of de soort dranken die je maakt, soms kiezen voor een melkopschuimer met afwijkende resultaten.

Nieuwsgierig naar hoe de test is verlopen?

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer