Vienna Coffee

Beste voor op reis

Vienna Coffee

Prijs: € 20
Via: bol.com
Ga naar: Mijn review Testresultaten Prijzen

Mijn review van de Vienna Coffee

  • Het kloppertje is lekker klein, dus je neemt het mee op reis
  • Je betaalt niet veel voor deze klopper
  • Je maakt heel weinig schuim met dit kloppertje, het werkt eigenlijk niet
  • Het kloppertje trilt enorm in je hand
  • Je moet eerst zelf de melk opwarmen

Over het algemeen: Dit is geen melkopschuimer met een kannetje, maar een kloppertje. Ik betwijfel of dit een slimme koop is. Misschien is het alleen handig voor onderweg.

Melkopschuimers kunnen veel ruimte innemen. Vooral die van Severin is best een gevaarte. Ik kan me voorstellen dat als je maar heel soms een cappuccino drinkt of onderweg een cappuccino wilt maken, dat je dan liever voor een handzamer apparaat kiest. 

Omslachtig kloppertje

De Vienna Coffee is een kloppertje, dat aan de hand van trillingen melk opschuimt. Eerst moet je de melk opwarmen in een pannetje of in de magnetron en daarna kun je het kloppertje erin steken.

Erbarmelijke schuimresultaten

Het punt is alleen, het werkt niet. Je hebt min of meer 10% schuim of 90% melk en dat schuim is ook nog eens heel waterig. Ik zou dus niet zo goed weten waarom je dit product zou willen kopen als je houdt van cappuccino.

Vanwege de eerste slechte testresultaten heb ik dit product niet verder getest en zijn er dus ook geen testresultaten van beschikbaar.

Testresultaten

Eindscore:

No scores available.

Te koop bij

Gratis verzending vanaf 20,- Op voorraad
€ 20,00

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt!

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer